2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun kuZum
Sende mi Pendik’te oturuyorsun
Ben Pendik’ten ordan Üsküdar’a gelin geldim
Yok kuzum ben sultanbeyli de oturuyorum..eeg çekmek için özel hastane arıyorduk en yakın kurtkoy ersoy hastanesiydi ondan oraya gittim...takibini ve doğumu sultanbeyli saygı da yapacam.ins...yarın da zeynep kamile 2.defa ayrıntiılıya gidecem kalp ve burnuna bakacak.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...üsküdar demişken denize yakın çok daha soğuk oralar

Belki o da topçu olacaktır.
Bu arada uyumadığı saatlerde doğunca da uyumuyorlar. Ama bu haftalardaki değil. 35- 36 hf sonrası neredeyse aynı yeni doğduğu gibi oluyor.

valla tamda bi güzel zeytinli peynirli poğaça yedim ama pastaneden 4body1soul

geronimo_s canım ne diosun öle bişey mi yaşadın ilkindeee ay inşallah olmaz bidaha..
Benimde Canım çok istiyor sabahları
Ama tuz yasak olduğu için hiç bir şey yiyorum
Evde kendi yaptığım tuzsuz yemekleri yiyebiliyorum sadece İnan oda o kadar zor oluyor ki
Eşim babam yerken ellerine sağlık ne güzel olmuş diyor
Ben yerken ne tat alıyorum ne de bi şey ne yemek yapsam yamam gibi oluyor

Arkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosa
Aman onun kocasi alamanyalarda gezerek kazaniyo para bosver sifir alsin

Sen bu kiz dogunca elinden merdaneyi dusurme
Giz kısmısı o kadar fink atarmiymis

Benimki de gece hareketli canım benimle uyuyup uyanmıyor :) ben uyuyorum o içeride takılıyor :) bazı günler çok sakin hamile olduğumu bile unutuyorum bazen de çok hareketli.

Benimki de gece hareketli canım benimle uyuyup uyanmıyor :) ben uyuyorum o içeride takılıyor :) bazı günler çok sakin hamile olduğumu bile unutuyorum bazen de çok hareketli.
Anaammmm nassi anasin kendin uyuyon cocuk icerde naparsa yapsin
Nassi icin rahat ediyo bebek uyanikken uyumak

Anaammmm nassi anasin kendin uyuyon cocuk icerde naparsa yapsin
Nassi icin rahat ediyo bebek uyanikken uyumak

Bana kaynanam kaynanalık yapmamıştır 6 senedir senden neler çekiyorum burda :)
Kaynanam yazmış yine :)
Uyumadım gece hiç diyeyim de sevin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…