Yok kuzum ben sultanbeyli de oturuyorum..eeg çekmek için özel hastane arıyorduk en yakın kurtkoy ersoy hastanesiydi ondan oraya gittim...takibini ve doğumu sultanbeyli saygı da yapacam.ins...yarın da zeynep kamile 2.defa ayrıntiılıya gidecem kalp ve burnuna bakacak.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...üsküdar demişken denize yakın çok daha soğuk oralarGeçmiş olsun kuZum
Sende mi Pendik’te oturuyorsun
Ben Pendik’ten ordan Üsküdar’a gelin geldim
Belki o da topçu olacaktır.İki gündür benimki de gece gündüz hareketli. Eşim gece de uyumuyor bu ne halt edeceğiz doğunca demeye başladı :) hadi seninki oğlan maç yapıyor benimkinin zoru neysekarnımın heryerine sağdan sola giydiriyor
Kıss sana neden özel mejas atamıyorumCanım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)
Benimde Canım çok istiyor sabahlarıvalla tamda bi güzel zeytinli peynirli poğaça yedim ama pastaneden4body1soul
geronimo_s canım ne diosun öle bişey mi yaşadın ilkindeee ay inşallah olmaz bidaha..
Aman onun kocasi alamanyalarda gezerek kazaniyo para bosver sifir alsinArkadasimdan alcm canm ben ama sana tavsiyem cok uzun kullanmicksin sonucta en fazla 6 ay yatabilir letgodan tutumluanne.comdan fln bak icinin kumaslarini sifir alirsin mobilyasina okdr para verme bosa
Amaaan alsin kiz ozaman bosa mi para kazaniyo dmiAman onun kocasi alamanyalarda gezerek kazaniyo para bosver sifir alsin
Sen bu kiz dogunca elinden merdaneyi dusurmeİki gündür benimki de gece gündüz hareketli. Eşim gece de uyumuyor bu ne halt edeceğiz doğunca demeye başladı :) hadi seninki oğlan maç yapıyor benimkinin zoru neysekarnımın heryerine sağdan sola giydiriyor
Yaaaa Allah yazdirmiyo isteKıss sana neden özel mejas atamıyorum
Beni mi engelledin ne yaptın
Heh bende onu düşünüyorum çok fingirdek oldu kime çekti bilmemSen bu kiz dogunca elinden merdaneyi dusurme
Giz kısmısı o kadar fink atarmiymis
İki gündür benimki de gece gündüz hareketli. Eşim gece de uyumuyor bu ne halt edeceğiz doğunca demeye başladı :) hadi seninki oğlan maç yapıyor benimkinin zoru neysekarnımın heryerine sağdan sola giydiriyor
Yasaklıyorum sana böyle şeyleri okumayıGünaydın canımm
Aman ne bileyim denk mi geliyor öyle haberler anlamıyorum ki
Kaç olması gerekiyormuş ki normaldeDün sağlık ocağına gittim kalp atışı 95 çıktı ya aklıma takıldı
Anaammmm nassi anasin kendin uyuyon cocuk icerde naparsa yapsinBenimki de gece hareketli canım benimle uyuyup uyanmıyor :) ben uyuyorum o içeride takılıyor :) bazı günler çok sakin hamile olduğumu bile unutuyorum bazen de çok hareketli.
aaa hic olur mu oyle sey ben mesaj attım sana simdi :) acaba mesaj ayarlarımda mı bir sorun varKıss sana neden özel mejas atamıyorum
Beni mi engelledin ne yaptın
Kız dunur ne bulasıyosun banaAman onun kocasi alamanyalarda gezerek kazaniyo para bosver sifir alsin
Yaaaa Allah yazdirmiyo iste
Benden gizli isler cevirmeye kalkarsan dunurumle boyle olur.Benim kizin isini mi bozacaktin neyapacaktin
Anaammmm nassi anasin kendin uyuyon cocuk icerde naparsa yapsin
Nassi icin rahat ediyo bebek uyanikken uyumak
Evet canım biliyorum ama eşim de bi gidelim dedi aklımızda kalmasın dedik. Gidiyoruz şimdiTakma kuZum İnan ki bana da doktor korkma aletler iyi değil dedi
140larda olması gerek canım. Gidiyorum şimdi bakalımYasaklıyorum sana böyle şeyleri okumayı
Kaç olması gerekiyormuş ki normalde
Stres yapma canım
Gidersen bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?