İnşallah her şey yolundadır140larda olması gerek canım. Gidiyorum şimdi bakalım
İnşallah canım. Cihazdandır diye düşünüyorum ama aklımıza takıldı işteİnşallah her şey yolundadır. Haber bekliyoruz senden.
Merhaba kızlar. Ayrıntılısı olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizimde evin karşısında şok açıldı. Açılışa özel 75 TL beşik vardı. Yüzde yüz hammadde MDF ve su bazlı boya kullanılmıştır yazıyor. İnşallah doğrudur8 9 ay anne yanı olarak kullanırız sonra oda yaparız diye düşünüyoruz
Eki Görüntüle 2205816
Sağol canım. 9. aya kadar hiç bişey almayacaktık sözde. Alınca da tatlı bir heyecan sarıyor insanıGüle güle kullanın canım cok hos
Canım insan kendini tutamıyor ki :)Sağol canım. 9. aya kadar hiç bişey almayacaktık sözde. Alınca da tatlı bir heyecan sarıyor insanı
Canim bobrekler ne olarak geciyo kisaltmasi bende hep kisaltmalar vardaAyrıntılıya girenler böbrek ölçümlerini yazar öısınız?
Canım telaş yapma bence. Benimde çok büyüdü ultrason çekildim gebeliğin başlarında. Son zamanlarda da meme ucunun biri değişmeye başlamıştı tekrar gittim hormonlardan dedi ve benim aşırı büyük sertStresli günler bitmek bilmiyordu
Göğüslerimde ki kistler için gözetim altındaydın
Fazla büyümüşler şuanda bir şey diyemeyiz 3 ay sonra bakalım dedi doktorum
Umarım gebelikten kaynaklı bir durumdur bu
Sağol canım yatak odası için küçük bişey bakıyorduk iyi olduElf17ahm çok güzel görünüyor. Fiyatı da çok iyi. Güle güle kullanın inşallah
Vallahi bilmiyorum.. ben de sol böbrek yazıyor.Canim bobrekler ne olarak geciyo kisaltmasi bende hep kisaltmalar varda
Kız dunur ne bulasıyosun banavalla kocamızı gonderiyoruz da oyle sirket baskasının be cok kazanmıyor bir restaurant zincirimiz yok 2. el alıcam oglan anasıyım para biriktirmem lazım
Al kiz 3-5 tane bizim topigin bol parali kizlarina sat :))Merhaba kızlar. Ayrıntılısı olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizimde evin karşısında şok açıldı. Açılışa özel 75 TL beşik vardı. Yüzde yüz hammadde MDF ve su bazlı boya kullanılmıştır yazıyor. İnşallah doğrudur8 9 ay anne yanı olarak kullanırız sonra oda yaparız diye düşünüyoruz
Eki Görüntüle 2205816
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?