Kiz benimkiler de cok asiri buyudu hatta okdr buyudu ki arasi pisik oldu daha sutlu inek bile olmadanStresli günler bitmek bilmiyordu
Göğüslerimde ki kistler için gözetim altındaydın
Fazla büyümüşler şuanda bir şey diyemeyiz 3 ay sonra bakalım dedi doktorum
Umarım gebelikten kaynaklı bir durumdur bu
Koltuk altı lenflerde ki kistler şişmişCanım telaş yapma bence. Benimde çok büyüdü ultrason çekildim gebeliğin başlarında. Son zamanlarda da meme ucunun biri değişmeye başlamıştı tekrar gittim hormonlardan dedi ve benim aşırı büyük sert
Şükür kuZum gözün aydın artık kuruntu yapmazsın dimi :)Kızlar çıktım ayrıntılı dan şükür iyi dedi.2 hafta sonra tekrar geleceksin dedi.karnım çok ağrıyor.çok bastırma diye uyardım doktoru ama yinede arada bastırdı.çok mu kastım bilemedim ama karnım ağrıyor.rahmim batıyor.onada normal dedi.rahim ici bağların büyüyor dedi.
Ben tiroid ameliyatlıyım devamlı bakılıyorKizlar 8 haftalikken kan testi vermistim en son onda tsh 0.79 cikmsti dun verdgm testte tsh 2.72 cikmis sizce de cok fazla bi artis degil mi ailemde tiroid hastasi yok acaba normal bi artis mi sizin seviyeler nasil ilerlemisti?? Buarada tetanoz asimi oldm bugn suan kolum sizliyo
Bende 2 doktora gittim ikisi de önemsemedi emzirmeyle beraber kaybolur dedi. Kendi doktorun muhtemelen tedbir amaçlı bakalım dedi. Kötü bişey değildir takma kafanaKoltuk altı lenflerde ki kistler şişmiş
Normaldır yanı dimi
2 doktora gittik biri hiç umursamadı 1 sene sonra gel dedi şaka gibi
Devamlı takip eden doktorum 3 ay sonra tekrar bakalım dedi
Hayırlısı hakkımızda
Sorma biri bitiyo biri basliyonapıyorsun bakayım cıktın mı ayrıntılıdan minnosumuz nasılmıs napıyormus
Canım stres yapma. Benim hiç kist yoktu. Ama bak hamileleriyle çıktı. Bana da dr 3 ayda bir kontrol dedi.Stresli günler bitmek bilmiyordu
Göğüslerimde ki kistler için gözetim altındaydın
Fazla büyümüşler şuanda bir şey diyemeyiz 3 ay sonra bakalım dedi doktorum
Umarım gebelikten kaynaklı bir durumdur bu
Sana da geçmiş olsun. Sorsun mu 2 çocuk daha var nasıl yatayım diye? Bana da aşağıda dedi. Zaten anlıyorum aşağıda olduğunu. Bir de şu böbrek genişlemezse çok sevineceğim.Sorma biri bitiyo biri basliyo
Simdide kalbinin iki ayriminin tam ortasinda kirli ve temiz kan akiminin orda bosluk varmis.Cok kritik yerde dedi.Ve bebek cok asagidaymis calisiyorsan rapor yazim dedi.Oturmak bile yasak surekli yatacaksin dedi erken dogum olabilir dedi
Yani sonuc erkenden kayinvalide olabilirsin
Göğüsle beraber karın da büyüyor koca korkmaya başladı bebeye bişey olur diyeGogusleri buyuyenler hadi yine iyisiniz
Kocalariniz yasadi valla
Çok geçmiş olsun canım valla sende çok çektinSorma biri bitiyo biri basliyo
Simdide kalbinin iki ayriminin tam ortasinda kirli ve temiz kan akiminin orda bosluk varmis.Cok kritik yerde dedi.Ve bebek cok asagidaymis calisiyorsan rapor yazim dedi.Oturmak bile yasak surekli yatacaksin dedi erken dogum olabilir dedi
Yani sonuc erkenden kayinvalide olabilirsin
İnşallah bir sorun yaşamazsın canım. Mart analarının çilesi bitmediSana da geçmiş olsun. Sorsun mu 2 çocuk daha var nasıl yatayım diye? Bana da aşağıda dedi. Zaten anlıyorum aşağıda olduğunu. Bir de şu böbrek genişlemezse çok sevineceğim.
Süt gelen göğsü koca ne yapsın? Süt gidince de pörsümüş çuval gibi olacaklarGogusleri buyuyenler hadi yine iyisiniz
Kocalariniz yasadi valla
Ya hiç sorma.İnşallah bir sorun yaşamazsın canım. Mart analarının çilesi bitmedi
Icimden dedim zaten ayniniSana da geçmiş olsun. Sorsun mu 2 çocuk daha var nasıl yatayım diye? Bana da aşağıda dedi. Zaten anlıyorum aşağıda olduğunu. Bir de şu böbrek genişlemezse çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?