2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tiroid ameliyatlıyım devamlı bakılıyor
Cuma günü bende kan vereceğim bide tetanoz aşısı olacağım
Doktoruna whatsapdan yazsana
Doktoruma ayrintiliyi yaptrnca gitcm canm o zaman gosterirsin sonuclari demisti simdi bosuna msj atmiyim dye atmadm

Valla bebe bakmak hamilelikten kolay
Dok onune mandallari oynasin dursun
Sıkıldı mi ver iki legen bide tahta kasik vursun dursun
Bu ne yaaa bıktım artık
Hiç sorma. Diğer hamileler bu kadar sorun yaşadı mı bilmiyorum ama şaka bir yana Mart anneleri çok sıkıntı çekti. Hepsi sağlıkla doğar umarım

Hakikaten bu mart analarının çektiği çok oldu yahu... herkeste ayrı dert

SEN HİSSEDİYORMUSUN ÇOK AŞAĞIDA OLDUĞUNU, AYH VALLAHİ DETAYLIYA SALI GİDELİM DİYE KARAR ALMIŞTIK EŞİMLE AMA YOK CESARET EDEMİYORUM

Canim bence hormonal birseydir emzirdikce toparlanir insallah benimde goguslerim hem cok buyudu hem cok sizliyo hala

Bunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama
Canim hicbir sey degismiyo aynen devam erkeklere gore ama sen dokunmasin istemiyosun ben oyleydim yani oglum 2 sene kiraladi sana yasak diyosum simdi yine ayni cunku cok aciyolar

SEN HİSSEDİYORMUSUN ÇOK AŞAĞIDA OLDUĞUNU, AYH VALLAHİ DETAYLIYA SALI GİDELİM DİYE KARAR ALMIŞTIK EŞİMLE AMA YOK CESARET EDEMİYORUM
3-4 gundur zaten yuruyemiyorum oturup kalkarken zorlaniyordum oncesindede tekme attigi icin pozisyonunu biliyordum yandi.Nolduysa 3-4 gun once oldu kafasi suan asagida dogum pozisyonunda.Yuruyemeyisimden biseyler oldugunun farkindaydim ama tehlikenin bu kadar buyuk oldugunu bilmiyordum.29. Haftadan once dogarsa yasama sansi dusuk dedi.Daha sonrasindada dogum icin mutlaka kuvez olan hastaneye gideceksin dedi
Hayirlisini diliyorum.Kotu dusunmek istemiyorum

Canim cok giremiyorum bu ara doktor birsey mi soyledi erken dogum riski falan yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…