Açıklaması zor aslında. Tiksinmez de canım dikkatli olması gerekirBunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama
Evet öyle dedi dr da ben 6 ay sonra giderimSende 3 ay sonra kontrole gideceksin dimi kuZum
Nerdeyse 3 ay sonra Doğuma hazır olacağız
Hayırlı sonuçlar inşallah
Şanslısın bence. Terbiyeli meme diye bir durum varmış. Seninkiler öyle olsa gerek
Nasıl kıss erken Doğum riski çoğu gebe yaşıyor ama 30 lu haftaları geçiyorlar3-4 gundur zaten yuruyemiyorum oturup kalkarken zorlaniyordum oncesindede tekme attigi icin pozisyonunu biliyordum yandi.Nolduysa 3-4 gun once oldu kafasi suan asagida dogum pozisyonunda.Yuruyemeyisimden biseyler oldugunun farkindaydim ama tehlikenin bu kadar buyuk oldugunu bilmiyordum.29. Haftadan once dogarsa yasama sansi dusuk dedi.Daha sonrasindada dogum icin mutlaka kuvez olan hastaneye gideceksin dedi
Hayirlisini diliyorum.Kotu dusunmek istemiyorum
Evet canım.Doktorlar tebbir amaçlı 3 ayda bir istıyor herhalde dimi
Gebelikte bana normal geliyor
İlk duyunca taktım ama şimdi boşverdim
3 ay sonrayı mı takayım kafaya :)
Canım 36 dan önce olan her Doğum erken Doğum sayılıyor. 27 de doğsa 35te doğsa da erken doğmuş oluyorNasıl kıss erken Doğum riski çoğu gebe yaşıyor ama 30 lu haftaları geçiyorlar
O kadar mı asağı inmiş geri yukarı çıkma ihtimali Yok mu
Bide o kalpteki yazdığın şey ne oluyormuş önemli birşey mi bebeği nasıl etkiliyormuş
Anam elalemin memeleri tirbiyesiz miŞanslısın bence. Terbiyeli meme diye bir durum varmış. Seninkiler öyle olsa gerek
Yukari cikacagini artik dusunmuyorum en basindada asagidaydi ama bu kadar onemsememislerdi.Simdi epey ustunde durdular.Suan dogum pozisyonundaNasıl kıss erken Doğum riski çoğu gebe yaşıyor ama 30 lu haftaları geçiyorlar
O kadar mı asağı inmiş geri yukarı çıkma ihtimali Yok mu
Bide o kalpteki yazdığın şey ne oluyormuş önemli birşey mi bebeği nasıl etkiliyormuş
Anladım şimdiden bile çok acıyo, birde benimkilerden akıntı gelmeye başladı.Canim hicbir sey degismiyo aynen devam erkeklere gore ama sen dokunmasin istemiyosun ben oyleydim yani oglum 2 sene kiraladi sana yasak diyosum simdi yine ayni cunku cok aciyolar
Yaaaa demek her yer aynı.İZMİR BUGÜN DONUYOR :)
Aşırı değil galiba. Azını çoğunu bilemedim şimdi. Haftaya kontrolüm var o zaman sorayım. 2 hafta önce ayrıntılım vardı. Suyla ilgili olumsuz birşey söylemediler. Bu sürede değişmemiştir umarım. Hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız umarım.Miktar çok değilse korkma dedi doktorum bana.
Amnisure bulamadık, amnion sıvısı mı geliyor öğrenmek için kullanılan ped. Onu alacağım. Ekstra bir şey söylemedi. İlkinde o sıkıntıları yaşamasam korkmam takmam kafaya.
Doktor takip dedi sadece. Yarın bir kez daha bakılacak normal Ultrasonda sıvı düzeyine. Benim çocuklar az suyla idare ederiz anne diyor sanırım bana.
Arada süt de kaçmıyor mu pekiOo hooo ooo is istemeye gelsin onu tinlayan kim
AnladımAçıklaması zor aslında. Tiksinmez de canım dikkatli olması gerekir
En güzeli biz :) 6 aydırAçıklaması zor aslında. Tiksinmez de canım dikkatli olması gerekir
Geçen ayrıntılıda niye çıkmadı PekiYukari cikacagini artik dusunmuyorum en basindada asagidaydi ama bu kadar onemsememislerdi.Simdi epey ustunde durdular.Suan dogum pozisyonunda
Erken dogum diyince kalbinide cok sormadim cunku zaten haftaya fetal ekoda randevum var ordan detayli bilgi alayim diye.
Valla biz artık akışına bıraktık riskin yok der demezEn güzeli biz :) 6 aydır
İnşallah bütün bebişler en az 36 haftaya kadar beklerCanım 36 dan önce olan her Doğum erken Doğum sayılıyor. 27 de doğsa 35te doğsa da erken doğmuş oluyor
Yok ben daha yanaşmam eşimde asla yanaşmazValla biz artık akışına bıraktık riskin yok der demez
Daha çok yav bizimki dayanamaz bende öyleYok ben daha yanaşmam eşimde asla yanaşmaz
Biz artık ikinci yapmak istediğimizde yaparız
Gecenki doktorumdan daha memnun kaldim bu sadexe organlarina yalap sap bakti birakti.Geçen ayrıntılıda niye çıkmadı Peki
Gene stres dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?