2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl kıss erken Doğum riski çoğu gebe yaşıyor ama 30 lu haftaları geçiyorlar
O kadar mı asağı inmiş geri yukarı çıkma ihtimali Yok mu
Bide o kalpteki yazdığın şey ne oluyormuş önemli birşey mi bebeği nasıl etkiliyormuş

Canım 36 dan önce olan her Doğum erken Doğum sayılıyor. 27 de doğsa 35te doğsa da erken doğmuş oluyor

Yukari cikacagini artik dusunmuyorum en basindada asagidaydi ama bu kadar onemsememislerdi.Simdi epey ustunde durdular.Suan dogum pozisyonunda
Erken dogum diyince kalbinide cok sormadim cunku zaten haftaya fetal ekoda randevum var ordan detayli bilgi alayim diye.

Canim hicbir sey degismiyo aynen devam erkeklere gore ama sen dokunmasin istemiyosun ben oyleydim yani oglum 2 sene kiraladi sana yasak diyosum simdi yine ayni cunku cok aciyolar
Anladım şimdiden bile çok acıyo, birde benimkilerden akıntı gelmeye başladı.

İZMİR BUGÜN DONUYOR :)
Yaaaa demek her yer aynı.

Aşırı değil galiba. Azını çoğunu bilemedim şimdi. Haftaya kontrolüm var o zaman sorayım. 2 hafta önce ayrıntılım vardı. Suyla ilgili olumsuz birşey söylemediler. Bu sürede değişmemiştir umarım. Hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımıza alırız umarım.

Geçen ayrıntılıda niye çıkmadı Peki
Gene stres dimi

Bende bugün cinsellik hakkında sorup duruyorum takvimime bi baktım zamanlama süper

Geçen ayrıntılıda niye çıkmadı Peki
Gene stres dimi
Gecenki doktorumdan daha memnun kaldim bu sadexe organlarina yalap sap bakti birakti.
Gecenli doktor belki bebegin baska problemi oldugundan ona odaklanmisti yada gordu cok ufak diye onemsemedi.Cunku bobrekte hafif buyume var dikkate bile slmiyorum demisti.
Bugunku baktigi tek yer kalbi ve beyni oldu
Ne elleri ayaklari ne bobrek ne yuzu hic bakmadi zaten 5-6 dk anca surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…