- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Zamanımı gelmiş kısssBende bugün cinsellik hakkında sorup duruyorum takvimime bi baktım zamanlama süper
Bizim kızçeler ne nazlı çıktı böyle biz mi çok yüz verdik bunlara acabaGecenki doktorumdan daha memnun kaldim bu sadexe organlarina yalap sap bakti birakti.
Gecenli doktor belki bebegin baska problemi oldugundan ona odaklanmisti yada gordu cok ufak diye onemsemedi.Cunku bobrekte hafif buyume var dikkate bile slmiyorum demisti.
Bugunku baktigi tek yer kalbi ve beyni oldu
Ne elleri ayaklari ne bobrek ne yuzu hic bakmadi zaten 5-6 dk anca surdu
Vallahi cok sikinti olmuyor. Ama emzirmek hatta sütü sagmak lazım.suratina fışkırabilir. Cok dolu memeyle olmaz o is yaniBunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama
Kız benim kocacığıma yazık.öğrendiğim gündem beri adam yanına yaklaşmıyor.dikiş var şimdi de.doğuma kadar ve artı 40 gün uzak.tabi Allah nasip ederseDaha çok yav bizimki dayanamaz bende öyle
Kizlar ben gecen 11.11 de n11 den aldim foto yukluyorum daha gelmedi ama cok uyguna geldi 395 e aldim topladigim kuponlarlaCanım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)
Canım inşallah sağlıkla hayırla zamanında kucağınıza alırsınızHic ilgilenmiyon benlen hiccc
Canim bebegim cok cok asagida erken dogum riskim bu yuzden yuksek
Bilmiyorum ki sınırdaymış. Dr un kontrol etsin artarsa tekrar bakalım dedi.
Canımm endokrin doktorları 2,5 altında olmasını istiyor. Ben ilaç kullanıyorum. Bi endokrin doktoruna git derim.Kizlar 8 haftalikken kan testi vermistim en son onda tsh 0.79 cikmsti dun verdgm testte tsh 2.72 cikmis sizce de cok fazla bi artis degil mi ailemde tiroid hastasi yok acaba normal bi artis mi sizin seviyeler nasil ilerlemisti?? Buarada tetanoz asimi oldm bugn suan kolum sizliyo
Benimde ilk kızımda suyum azdı. Bunda da plasentada damarlaşma var dedi su azalması yine olabilirmiş. Varis var mı dedi ilk kızımda yoktu bunda var varis. Senin plasenta ile ilgili bişi dedi mi pekiBunda durum ne bilmiyorum, suyum mu geliyor ondan mı az? Yoksa başka sebebi mi var? Kızımda ise 27-39 hafta arası her hafta doktordaydım neredeyse hep alt sınırdaydı, çünkü amniyon sıvısı biraz yürüsem şakır şakır geliyordu. İnşallah bi dahaki kontrolde toparlar.
Daha iyi işte ne güzelKız benim kocacığıma yazık.öğrendiğim gündem beri adam yanına yaklaşmıyor.dikiş var şimdi de.doğuma kadar ve artı 40 gün uzak.tabi Allah nasip ederseenim ikiz sanırım 2 yıl adamı göremem
Hayal edince çok komik oluyor vallaVallahi cok sikinti olmuyor. Ama emzirmek hatta sütü sagmak lazım.suratina fışkırabilir. Cok dolu memeyle olmaz o is yani
Aynen kızlar Asm lerdeki el doppleri baya basit bir şey ona bakmayın.Ben yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diye
Bana sağlık ocağındaki doktor dedi ki
Kalp sesini duyamazsak korkma cihazlar iyi değil diye
Bir iki parca sey kalmisti onlarida oglumla kizima lcw nin online sitesinden kisliklarini alirken alirim diye birakmistim.Bizim kızçeler ne nazlı çıktı böyle biz mi çok yüz verdik bunlara acaba
Senin hazırlıklar bitti dimi sen almıştım Alman gerekenleri ZAten
Evlat için her türlü fedakarlığa katlanıcaz artık ben yapalım..Kız benim kocacığıma yazık.öğrendiğim gündem beri adam yanına yaklaşmıyor.dikiş var şimdi de.doğuma kadar ve artı 40 gün uzak.tabi Allah nasip ederseenim ikiz sanırım 2 yıl adamı göremem
Nasil oldun iyilestin miCanım inşallah sağlıkla hayırla zamanında kucağınıza alırsınız
Çok şükür öksürüğüm gitti diyebilirim.Nasil oldun iyilestin mi
Sömestir tatili şubatta oluyor dimiBir iki parca sey kalmisti onlarida oglumla kizima lcw nin online sitesinden kisliklarini alirken alirim diye birakmistim.
Sampuan krem deterjan vs. Vardi bide onlari dert etmiyorum esim alir.
Kiyafetleri yikanip utulenip odasi dolabi duzene sokulacak.Onuda somestir tatilinde kizkardesim halleder tabi o zamana kadar "suprissssss ben geldimmmm" demezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?