2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kızçeler ne nazlı çıktı böyle biz mi çok yüz verdik bunlara acaba
Senin hazırlıklar bitti dimi sen almıştım Alman gerekenleri ZAten

Bunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama
Vallahi cok sikinti olmuyor. Ama emzirmek hatta sütü sagmak lazım.suratina fışkırabilir. Cok dolu memeyle olmaz o is yani

Canım sepet besik bende cok istiyorum cok hosuma gidiyor nerelerden baktın :)
Kizlar ben gecen 11.11 de n11 den aldim foto yukluyorum daha gelmedi ama cok uyguna geldi 395 e aldim topladigim kuponlarla

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-14-19-26-38.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 51
Canımm endokrin doktorları 2,5 altında olmasını istiyor. Ben ilaç kullanıyorum. Bi endokrin doktoruna git derim.

Benimde ilk kızımda suyum azdı. Bunda da plasentada damarlaşma var dedi su azalması yine olabilirmiş. Varis var mı dedi ilk kızımda yoktu bunda var varis. Senin plasenta ile ilgili bişi dedi mi peki

Ben yüz kere yazdım sağlık ocağındaki dinlemeye şakın inanmayın onun için moral bozmayın diye
Bana sağlık ocağındaki doktor dedi ki
Kalp sesini duyamazsak korkma cihazlar iyi değil diye
Aynen kızlar Asm lerdeki el doppleri baya basit bir şey ona bakmayın.

Bizim kızçeler ne nazlı çıktı böyle biz mi çok yüz verdik bunlara acaba
Senin hazırlıklar bitti dimi sen almıştım Alman gerekenleri ZAten
Bir iki parca sey kalmisti onlarida oglumla kizima lcw nin online sitesinden kisliklarini alirken alirim diye birakmistim.
Sampuan krem deterjan vs. Vardi bide onlari dert etmiyorum esim alir.
Kiyafetleri yikanip utulenip odasi dolabi duzene sokulacak.Onuda somestir tatilinde kizkardesim halleder tabi o zamana kadar "suprissssss ben geldimmmm" demezse

Evlat için her türlü fedakarlığa katlanıcaz artık ben yapalım..

Bu arada yureginize inmesin diye taksit taksit yaziyorumda
Benim onceki dogumda atilan iki denecik dikisim yirtilmis
Bebek asagi inip baski yapinca olmus.Bacaga yakin yer cok aciyordu distan bisey yok ama ic dikiste yirtilma var.3-4 gundur yuruyemiyordum zaten

Sömestir tatili şubatta oluyor dimi
Kızçeler aynı dolapımı kullanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…