- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yaaa şaka yapıyorsun Bebek baskıdan dikiş mi yırtıkmışBu arada yureginize inmesin diye taksit taksit yaziyorumda
Benim onceki dogumda atilan iki denecik dikisim yirtilmis
Bebek asagi inip baski yapinca olmus.Bacaga yakin yer cok aciyordu distan bisey yok ama ic dikiste yirtilma var.3-4 gundur yuruyemiyordum zaten
Öyle canım öyle tek evlatlarımız sağlıkla dünyaya gelsinler deEvlat için her türlü fedakarlığa katlanıcaz artık ben yapalım..
Plesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.Benimde ilk kızımda suyum azdı. Bunda da plasentada damarlaşma var dedi su azalması yine olabilirmiş. Varis var mı dedi ilk kızımda yoktu bunda var varis. Senin plasenta ile ilgili bişi dedi mi peki
Nasil olayim ki herseye ragmen ayakta durmaya amaaannn yatmaya calisiyorumÇok şükür öksürüğüm gitti diyebilirim.
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım. Üstümden kamyon geçmiş gibiyim.
Sen nasılsın canım.
Haydaaa. Cocugum ciksana yukari sen daha 5 aylik dogmaya calisiyor... Ne yap et dinlen.Bu arada yureginize inmesin diye taksit taksit yaziyorumda
Bebek asagi inip baski yapinca olmus.Bacaga yakin yer cok aciyordu distan bisey yok ama ic dikiste yirtilma var.3-4 gundur yuruyemiyordum zaten
Canım kafası aşağıdami duruyor.benim kızında kafası aşağıdaymış.demek ki o açıtiyir vajinamiYaaa şaka yapıyorsun Bebek baskıdan dikiş mi yırtıkmış
O kadar kuvvetli aşağa baskı yapıyorsa
Sen hiç ayağa kalkma sakın
O kaynanan neden gelmiyor sana yardıma
kuzum bebisin cinsiyeti neyNasil oldun iyilestin mi
Canım sen ne sıklıkla girdin ultrasona..sanki sürekli giriyor gibisin canım.acaba yardımcı tutma imkanım var mi.3 ay bari gelse 8 ay biterNasil olayim ki herseye ragmen ayakta durmaya amaaannn yatmaya calisiyorum
Artik siyirdim kafayi her doktora gitmemde olumsuz bisey duymaktan
Dalgaya vuruyorum guzel gunlerin gelecegini dusunerek gececek bu gunler diyorum.
Hic terlik giymeyen ben terlikle prensesimi kovalamanin hayalini kuruyorum
Dusun artik hayallerim bile bi tuhaf
Canım Allah sana kolaylık versinBu arada yureginize inmesin diye taksit taksit yaziyorumda
18 ocakta basliyo.Sömestir tatili şubatta oluyor dimi
Kızçeler aynı dolapımı kullanacak
İnşallh artar suyu canım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Eşime sordum şimdi benim plasentada lakünalar varmış :/ kızımda suyum azdı demiştim tekrar edebilir dedi. Güzel düşünelim inşallah. Hepsi birer mucize.Plesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.
Bana suyu iyi dışında diğerleri hakkında ayrıntılı birşey demedi.bir sıkıntı olsa söylerdi degilmi.özellikle dedim plesantasi felan iyi mi diye.herşey iyi dedi.amaaaan siyiracam kafayı.Rabbim şifa versin canım.İnşallah artar suyu bebeğinPlesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.
Canım maşallaaaah ne kadar pozitif bir insansın hep öyle hissettirdin bana. Allah’ın izniyle sağlıkla devam edecek inşallah.Nasil olayim ki herseye ragmen ayakta durmaya amaaannn yatmaya calisiyorum
Artik siyirdim kafayi her doktora gitmemde olumsuz bisey duymaktan
Dalgaya vuruyorum guzel gunlerin gelecegini dusunerek gececek bu gunler diyorum.
Hic terlik giymeyen ben terlikle prensesimi kovalamanin hayalini kuruyorum
Dusun artik hayallerim bile bi tuhaf
Hicde yatmaya aliskin degilim biliyormusun.kipir kipirim yatmayi hic sevmemYaaa şaka yapıyorsun Bebek baskıdan dikiş mi yırtıkmış
O kadar kuvvetli aşağa baskı yapıyorsa
Sen hiç ayağa kalkma sakın
O kaynanan neden gelmiyor sana yardıma
Evet dogum pozisyonundaymis suanCanım kafası aşağıdami duruyor.benim kızında kafası aşağıdaymış.demek ki o açıtiyir vajinami
5 hafta girmedim bi gecen hafta bi de buCanım sen ne sıklıkla girdin ultrasona..sanki sürekli giriyor gibisin canım.acaba yardımcı tutma imkanım var mi.3 ay bari gelse 8 ay biter
Daha bide şeker yükleme olayı var
O zaman inşallah büyük sıkıntılar yaşamayız :)
Çok şükür öksürüğüm gitti diyebilirim.
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım. Üstümden kamyon geçmiş gibiyim.
Sen nasılsın canım.
Senin varis nerdeymisCanım maşallaaaah ne kadar pozitif bir insansın hep öyle hissettirdin bana. Allah’ın izniyle sağlıkla devam edecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?