2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa şaka yapıyorsun Bebek baskıdan dikiş mi yırtıkmış
O kadar kuvvetli aşağa baskı yapıyorsa
Sen hiç ayağa kalkma sakın
O kaynanan neden gelmiyor sana yardıma

Benimde ilk kızımda suyum azdı. Bunda da plasentada damarlaşma var dedi su azalması yine olabilirmiş. Varis var mı dedi ilk kızımda yoktu bunda var varis. Senin plasenta ile ilgili bişi dedi mi peki
Plesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.

Çok şükür öksürüğüm gitti diyebilirim.
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım. Üstümden kamyon geçmiş gibiyim.
Sen nasılsın canım.
Nasil olayim ki herseye ragmen ayakta durmaya amaaannn yatmaya calisiyorum
Artik siyirdim kafayi her doktora gitmemde olumsuz bisey duymaktan
Dalgaya vuruyorum guzel gunlerin gelecegini dusunerek gececek bu gunler diyorum.
Hic terlik giymeyen ben terlikle prensesimi kovalamanin hayalini kuruyorum
Dusun artik hayallerim bile bi tuhaf

Haydaaa. Cocugum ciksana yukari sen daha 5 aylik dogmaya calisiyor... Ne yap et dinlen.

Canım kafası aşağıdami duruyor.benim kızında kafası aşağıdaymış.demek ki o açıtiyir vajinami

4body1soul cok gecmis olsn cnm insallah zamaninda ve saglikla gelir hepimizin bebisi kendine dikkat et cocuklarinda var senin neyseki esin vardiya degistirebiliyor kendini yorma.

Canım sen ne sıklıkla girdin ultrasona..sanki sürekli giriyor gibisin canım.acaba yardımcı tutma imkanım var mi.3 ay bari gelse 8 ay biter

-Piraye sen ne yaptin cnm en son dr a gitmissin ben saglik ocagina kesinlikle guvenmiyorum dinletmiyorum da

Canım Allah sana kolaylık versin ((
Sağlıkla tamamına erdirsin Rabbim inşallah.

Sömestir tatili şubatta oluyor dimi
Kızçeler aynı dolapımı kullanacak
18 ocakta basliyo.
Kizimin gardolabi buyuk 4 kapili ama benim gardolabim buyuklugunde.ikisi ayni dolabi kullanicak nasipse.
Baza alicam bide kizimin basliginin aynisini alicam.Sepet besigim duruyor ama benimki biraz buyuk bi 10 ay yatabiliyo bebek.Onceleri o sonra bazaya aticam yanina korkuluk takip

Plesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.
İnşallh artar suyu canım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Eşime sordum şimdi benim plasentada lakünalar varmış :/ kızımda suyum azdı demiştim tekrar edebilir dedi. Güzel düşünelim inşallah. Hepsi birer mucize.

Bana suyu iyi dışında diğerleri hakkında ayrıntılı birşey demedi.bir sıkıntı olsa söylerdi degilmi.özellikle dedim plesantasi felan iyi mi diye.herşey iyi dedi.amaaaan siyiracam kafayı.Rabbim şifa versin canım.İnşallah artar suyu bebeğin

Canım maşallaaaah ne kadar pozitif bir insansın hep öyle hissettirdin bana. Allah’ın izniyle sağlıkla devam edecek inşallah.

Hicde yatmaya aliskin degilim biliyormusun.kipir kipirim yatmayi hic sevmem
Kaynanam gelmiyor cunku annem cok yakin bana.O gelsin o baksin diyo.Tasinirkende annen yardim etsin dedi.Herseyde annem yardim ettigi icin hanfendi biraz rahatina duskun yiyim icim gezim diyo.Hayir bide tek basina yanliz evde oturuyor.

Daha bide şeker yükleme olayı var
O zaman inşallah büyük sıkıntılar yaşamayız :)

Benim kısmetse 26 kasım da yapılacak yüklemem tatlım
28.haftamdada kan uyuşmazlıgı iğnem yapılacak
Hayırlısıyla hepimizin güzel çıkacak

Çok şükür öksürüğüm gitti diyebilirim.
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım. Üstümden kamyon geçmiş gibiyim.
Sen nasılsın canım.

Çok gecmis olsun tatlım ben öksürügümü doktorun önerisiyle cok az zencefil suda demleyip bal limon eklemistim gecti
Simdide hep sıcak süte bal atıyorum kuruluğu alıyor ya da arada sıcak su limon yapıyorum

Hanımlar bu arada oda fotolarımı paylastigimda lohusa geceliklerini napalim diye paylasmistim buldum aldim

Bunlar

www.lohusasepeti.com/emose-3852-polar-lohusa-gecelik

www.lohusasepeti.com/emose-3854-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi

Gri renklerini aldım bilerek penye veya pamuklu kumas tercih etmedim çunku top gibi oram buram daha belli olacak gibi simdiden :) bunlar polar ve desenli iç belli etmez ve sicak olurum diye dusundum subat sonu ya da mart basi benim dogum kismetse
Icime sindi pek dantelli kullanmiyorum ama tabiki o modellerde cok guzel fakat bunlar daha benlik
Geldi siparislerim giydim yikadim cekme carpma yapmadı
cok hosuma gitti pijamanin ust kumasida cok guzel

Canım maşallaaaah ne kadar pozitif bir insansın hep öyle hissettirdin bana. Allah’ın izniyle sağlıkla devam edecek inşallah.
Senin varis nerdeymis
Ben ilk vajinal varis oldugumu dusundum aci olunca bugun alttan muayene edilince dikisin yirtildigini ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…