2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok buyuk hata yapmissin bunlari almakla
Bunlari giyince kucagina bebegi emzirmek icin aldiginda senin kedi kesin kucagina ziplicak
Yada eskisede bana yataklik kumas ciksa diye tirnaklariyla parcalayacak pijamalarini
Gule gule giy ins guzelmis
Sicacik sicacik isin bol sutun olsun

Sıkıntı olsa söyler. Sonucu doktoruna gösterdin mi?

Ahahahh he he )
Aynen olabilir canım bu arada aşagı katta bizim havhavımızda var yukarı cıkmıyor
Artık napalım yeni alırım :))
Evde hayvan cok diye pelus seviyorum sanirim he he

Sıkıntı olsa söyler. Sonucu doktoruna gösterdin mi?
Yok canım.zaten doktorunu tanıyor 12.haftaya kadar ortak bakmışlardı.herşey iyi dedi.9 gün sonra okul için raporum bitiyor.rapor yazdıracam.gitmişken ultrasona girsem muayene olsam zararı olur mu acaba.5 aralıkta tekrar detaylı için çağırdı doktor kontrol amaçlı.amaaan ne zor Rabbim büyük inşallah sorunsuz gelir su mart ayı

Plesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.
Bi benim doktorum söylemedi sağ mı sol mu ikisinde mi var direnç artışı diye
Haftaya inşallah direnç sorumum bitmiştir

İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmıza
Hastane odaları sıcak olur diye tahmin ediyorum sen bide yanına ince pijamada koy Canım

Arkadaşlar benim de sağ karnımdan kasığıma ince kramp gibi bir acı var. Doktora msj attım düzenli sancı ya da kanama olursa şikayetin devam ederse gel dedi. Çok stres oldum. 3 gündür falan vardı bu bende.

İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmıza
Hastane odaları sıcak olur diye tahmin ediyorum sen bide yanına ince pijamada koy Canım
Ben yazin dogum yapmama ragmen dogum sonrasi zangir zangir titredim.Annem ustundeki yelegi ayagindaki corabi bile cikarip bana giydirmisti.iki kat corap battaniye yelek hirka corba..
Bu bide kisa gelecek ben vakumlu hurca yun yorgan koyup gotureyim :))

Arkadaşlar benim de sağ karnımdan kasığıma ince kramp gibi bir acı var. Doktora msj attım düzenli sancı ya da kanama olursa şikayetin devam ederse gel dedi. Çok stres oldum. 3 gündür falan vardı bu bende.
Kafasini oraya bi yere dayiyodur canim bendede sol tarafta oldu gecen hafta doktor kafasi burda bi yere dayamis o yapiyo dedi.Sonra pozisyonu degisti aci gecti
Yaklasik bi hafta surdu o sekilde

Senin varis nerdeymis
Ben ilk vajinal varis oldugumu dusundum aci olunca bugun alttan muayene edilince dikisin yirtildigini ogrendim
Varisin var mı diye sordu ilk kızımda yoktu ama bunda bacaklarımda var :/
Plasentada laküna diye bişiler varmış ilerlerse suyun azalmasına filan sebep olabilirmiş :/
Benim alt tarafa çok baskı var sanki son ayda gibiyim

Dişlerim öyle titremiştiki:/ kan kaybından dolayı insan çok üşüyor. Hırka koyulmalı kesinlikle.

Bide yanında ufo filan götür :))
Bende normalde de çok üşürüm Hem kombi açtım battaniye üstüme bide sıcak su torbası anca Isındım
Ama hastane odası çok sıcak olur bebiş üşümesin diye düşünmüştüm

Asil oraya doğru basınç yapıyor olabilir mi
Kasıkta ağrı zaman zaman hepimizde oluyor

Kafasini oraya bi yere dayiyodur canim bendede sol tarafta oldu gecen hafta doktor kafasi burda bi yere dayamis o yapiyo dedi.Sonra pozisyonu degisti aci gecti
Yaklasik bi hafta surdu o sekilde

Asil oraya doğru basınç yapıyor olabilir mi
Kasıkta ağrı zaman zaman hepimizde oluyor

Kızlar ne bende tam olarak bilmiyorum. Bir kramp ve acı sadece. Ara ara oluyor 3 gündür. Korkmalı mıyım normal mi hiç bilmiyorum. Bazen diyorum bağlar geriliyordur ya da Asil ayağını sokuyordur bir yandan da korkuyorum.

cnm pijama ve gecelik cok guzel bende cok begendim ama suanki kilomuza goremi alicaz doguma kadar ya kilo alirsamda onlar olmazsa bana doye tereddut ettim 5 ayda 13 kilo almisim cunki 52den 65e ciktim dogum kadar dahada kilo alirim diye korkuyorum bide hastanede giymek icin almistin dmi geceligi

Merhaba arkadaşlar, bugün ilk defa sağlık ocağına gittik. Hemşiremiz arayıp gelmeniz gerekiyor demese hic niyetimiz yoktu, nasilsa doktorumuzla kontrolleri yapiyoruz diyerek ama iyi ki gittim dedim. Hem çok aydınlatıcı hem de faydali bir görüşme oldu. Asağıda ekledigim kitapçığı verdiler, internetten de faydalanabilecek linkte videolar varmis. Onümüzdeki günlerde idrar ve kan testi vereceğim, normalde acibademde yaptirmistim ama burada da görmek istedim ve ona göre aldığım vitaminleri gözden gecirecegim.
Bu arada bu ara kilo alışım arttı, kafaya takmiyorum cünku olabildigince keyifli ve sağlıkli gecirmeye calisiyorum hamileligimi ama sizde durumlar nasil merak ettim. Ben 70 i gordum bile

Eklentiler

• 20181114_161452.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 20181114_220554.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 20181114_220710.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…