Aman canım inşallah sıkıntı çıkmaz ya.bende 10 güne bir giriyorum inşallah problem olmaz.....5 hafta girmedim bi gecen hafta bi de bu
Oncelerinde ayda bi kere girdim
135 çıktı canım. Sorun yok. Bende güvenmiyorum aslında ama eşim gidelim dedi bende aklımda kalmasın dedim kızımızı görmüş olduk-Piraye sen ne yaptin cnm en son dr a gitmissin ben saglik ocagina kesinlikle guvenmiyorum dinletmiyorum da
Cok buyuk hata yapmissin bunlari almaklaBenim kısmetse 26 kasım da yapılacak yüklemem tatlım
28.haftamdada kan uyuşmazlıgı iğnem yapılacak
Hayırlısıyla hepimizin güzel çıkacak
Çok gecmis olsun tatlım ben öksürügümü doktorun önerisiyle cok az zencefil suda demleyip bal limon eklemistim gecti
Simdide hep sıcak süte bal atıyorum kuruluğu alıyor ya da arada sıcak su limon yapıyorum
Hanımlar bu arada oda fotolarımı paylastigimda lohusa geceliklerini napalim diye paylasmistim buldum aldim
Bunlar
www.lohusasepeti.com/emose-3852-polar-lohusa-gecelik
www.lohusasepeti.com/emose-3854-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi
Gri renklerini aldım bilerek penye veya pamuklu kumas tercih etmedim çunku top gibi oram buram daha belli olacak gibi simdiden :) bunlar polar ve desenli iç belli etmez ve sicak olurum diye dusundum subat sonu ya da mart basi benim dogum kismetse
Icime sindi pek dantelli kullanmiyorum ama tabiki o modellerde cok guzel fakat bunlar daha benlik
Geldi siparislerim giydim yikadim cekme carpma yapmadı
cok hosuma gitti pijamanin ust kumasida cok guzel
Sıkıntı olsa söyler. Sonucu doktoruna gösterdin mi?Bana suyu iyi dışında diğerleri hakkında ayrıntılı birşey demedi.bir sıkıntı olsa söylerdi degilmi.özellikle dedim plesantasi felan iyi mi diye.herşey iyi dedi.amaaaan siyiracam kafayı.Rabbim şifa versin canım.İnşallah artar suyu bebeğin
Cok buyuk hata yapmissin bunlari almakla
Bunlari giyince kucagina bebegi emzirmek icin aldiginda senin kedi kesin kucagina ziplicak
Yada eskisede bana yataklik kumas ciksa diye tirnaklariyla parcalayacak pijamalarini
Gule gule giy ins guzelmis
Sicacik sicacik isin bol sutun olsun
Yok canım.zaten doktorunu tanıyor 12.haftaya kadar ortak bakmışlardı.herşey iyi dedi.9 gün sonra okul için raporum bitiyor.rapor yazdıracam.gitmişken ultrasona girsem muayene olsam zararı olur mu acaba.5 aralıkta tekrar detaylı için çağırdı doktor kontrol amaçlı.amaaan ne zor Rabbim büyük inşallah sorunsuz gelir su mart ayıSıkıntı olsa söyler. Sonucu doktoruna gösterdin mi?
Bi benim doktorum söylemedi sağ mı sol mu ikisinde mi var direnç artışı diyePlesentam arkada ve hafif sagdaymis. Sol damarda direnc artisi var dedi. Ama plesentan daha cok sag damardan besleniyor dedi. Insallah artar suyu.
İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmızaBenim kısmetse 26 kasım da yapılacak yüklemem tatlım
Çok gecmis olsun tatlım ben öksürügümü doktorun önerisiyle cok az zencefil suda demleyip bal limon eklemistim gecti
Simdide hep sıcak süte bal atıyorum kuruluğu alıyor ya da arada sıcak su limon yapıyorum
Hanımlar bu arada oda fotolarımı paylastigimda lohusa geceliklerini napalim diye paylasmistim buldum aldim
Bunlar
Gri renklerini aldım bilerek penye veya pamuklu kumas tercih etmedim çunku top gibi oram buram daha belli olacak gibi simdiden :) bunlar polar ve desenli iç belli etmez ve sicak olurum diye dusundum subat sonu ya da mart basi benim dogum kismetse
Icime sindi pek dantelli kullanmiyorum ama tabiki o modellerde cok guzel fakat bunlar daha benlik
Ben yazin dogum yapmama ragmen dogum sonrasi zangir zangir titredim.Annem ustundeki yelegi ayagindaki corabi bile cikarip bana giydirmisti.iki kat corap battaniye yelek hirka corba..İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmıza
Hastane odaları sıcak olur diye tahmin ediyorum sen bide yanına ince pijamada koy Canım
Kafasini oraya bi yere dayiyodur canim bendede sol tarafta oldu gecen hafta doktor kafasi burda bi yere dayamis o yapiyo dedi.Sonra pozisyonu degisti aci gectiArkadaşlar benim de sağ karnımdan kasığıma ince kramp gibi bir acı var. Doktora msj attım düzenli sancı ya da kanama olursa şikayetin devam ederse gel dedi. Çok stres oldum. 3 gündür falan vardı bu bende.
Varisin var mı diye sordu ilk kızımda yoktu ama bunda bacaklarımda var :/Senin varis nerdeymis
Ben ilk vajinal varis oldugumu dusundum aci olunca bugun alttan muayene edilince dikisin yirtildigini ogrendim
Dişlerim öyle titremiştiki:/ kan kaybından dolayı insan çok üşüyor. Hırka koyulmalı kesinlikle.Ben yazin dogum yapmama ragmen dogum sonrasi zangir zangir titredim.Annem ustundeki yelegi ayagindaki corabi bile cikarip bana giydirmisti.iki kat corap battaniye yelek hirka corba..
Bu bide kisa gelecek ben vakumlu hurca yun yorgan koyup gotureyim :))
Bide yanında ufo filan götür :))Ben yazin dogum yapmama ragmen dogum sonrasi zangir zangir titredim.Annem ustundeki yelegi ayagindaki corabi bile cikarip bana giydirmisti.iki kat corap battaniye yelek hirka corba..
Bu bide kisa gelecek ben vakumlu hurca yun yorgan koyup gotureyim :))
Asil oraya doğru basınç yapıyor olabilir miArkadaşlar benim de sağ karnımdan kasığıma ince kramp gibi bir acı var. Doktora msj attım düzenli sancı ya da kanama olursa şikayetin devam ederse gel dedi. Çok stres oldum. 3 gündür falan vardı bu bende.
Kıss ben ince pijama bakıyorumDişlerim öyle titremiştiki:/ kan kaybından dolayı insan çok üşüyor. Hırka koyulmalı kesinlikle.
Kafasini oraya bi yere dayiyodur canim bendede sol tarafta oldu gecen hafta doktor kafasi burda bi yere dayamis o yapiyo dedi.Sonra pozisyonu degisti aci gecti
Yaklasik bi hafta surdu o sekilde
Asil oraya doğru basınç yapıyor olabilir mi
Kasıkta ağrı zaman zaman hepimizde oluyor
Benim kısmetse 26 kasım da yapılacak yüklemem tatlım
Bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?