2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmıza
Hastane odaları sıcak olur diye tahmin ediyorum sen bide yanına ince pijamada koy Canım

Evet tatlım hastane sıcak olacaktır ve banada sıcak basar büyük ihtimal :) ince var önü dügmeli büyük beden onuda alacağım lohusa degil ama çok rahat

Ben xl aldım daha topalak olacağım ve birazda bol olsun diye
Dar alsam çaresi yok fakat son zaman bakarım cok büyük daraltabilirim diye dusundum canım
Ben giyerim evdede son aylara dogru hastanedede giyerim ayrica masraf yapmam yikar koyarim nolcak

Anladım kuzum Peki böbrekteki sorunu seni takip eden kadın doğumcu bakacak dimi ?
Bide diğer arkadaşlar test yaptırdı sen yaptırmadın dimi

Ever canim bobrege normal kadin dogumcum bakacak. Takip edilcek o. Yaptirmadim ben fetal dna testi, akisina biraktim bakalim.

Benim ilm kizimda da 28.haftadan sonra suyum azalmaya basladi, tamamen sebepsiz, ya da gittigim doktor goremedi bilmiyorum. Sizinti akinti yoktu, bebegin bobreklerine bakildi, o da normal cikti, hatta dogumdan sonra bobreklerine bir kac defa daha bakildi. Genetiktir buyuk ihtimal o zaman, senin yapinla ilgili demek ki demisti doktorum. O yuzden ilerleyen haftalarda yine olur mu diye merak ediyorum ben de. Cunku suyum azalmaya baslayinca bebegin gelisimi de yavaslayarak durdu git gide. 2620 gr 46 cm dogdu, 32. Haftadan sonra hic kilo almadi nerdeyse. 30.haftada rapor verdi doktorum, 32'de de hemen izne ayrildim ve surekli yattim 2 ay.

Cok guzelmis besik, cok da uyguna almissin, burda olsa ben de alirdim hemen. Sen Ankara'da miydin sanki? Kaldiysa ben de alsam sizin ordan

Ayrıntılıya girenler böbrek ölçümlerini yazar öısınız?

Canim benim bebiste de sag bobrekte buyume var, ayrintilida 5.6 mm demisti doktor.

Canim cok gecmis olsun, insaallah fetal ekoya kadar kapanmis olur bosluk, sikma canini, ne buyuk sikintilar atlattiniz siz. Dikisinin acilmasina cok sasirdim ama artik tamamen kaynamis olmasi gerekmez miydi, o kadar kolay acilacagini hic dusunmezdim, hani boyle buyuk baski yapacak kadar buyumediler bebisler henuz cunku. Bence cok yordun sen kendini, biraz dinlen tadini cikarmaya bak, dogumdan sonra uc cocukla deli gibi kosturacaksin zaten. Eline gecen firsati degerlendir. Rabb'im zamaninda ve saglikla kucagina alip saglikla buyutmeyi nasib etsin insaallah

Bunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama

Valla esim tiksinmemisti rahatsiz degildi, uclarina yanasmiyordu sadece sut gelmesin diye. Ama ben cok hassas ve rahatsiz oluyordum.

Bu Ali Ipek'ten ben de memnun kalmadim acikcasi, sen ozellikle Gata'daki uzmani anlatinca,hic boyle detalica ayagiymis eliymis, burnuymus midesiymis, oyle ayrintilica bakmadi gibi geliyor bana da. Sadece onemli yerlere ve ana hatlara bakti gibi bence.

bana xl buyuk olur l anca olur diye dusunuyorum cok mu kalin olurki acaba karar veremedim

canlarım okuduğum kadarı ile sıkıntılı bi gün...Rabbim hepimizin sıkıntısını gidersin....inş geçicidir doktorların dedikleri. 4body1soul canım Allah yardımcın olsun..yarın benimde tekrar ayrıntılı var..doktora bebek aşağıda mı sıkıntı olur mu diye soracam çünkü afedersiniz genital bölge de hissediyorum resmen.. oğlum göbek üzerindeydi hemen..bu hep çok aşağıda hareket ediyor ..yani adak olmasa şu 9 ayı tamamlasam kurban kesecem diyecem..kız bebe ne zormus yada 2.oldugu için mı bilemiyorum..şimdiden baskılar mide yanmalari koca göbekler yarım saatte bi wc ..mart ayını iple çekiyorum

bana xl buyuk olur l anca olur diye dusunuyorum cok mu kalin olurki acaba karar veremedim

O zaman doguma yakın alırsin tatlim
Bende 60 kiloydum gecen hafta 70 ciktim sssoooookkkooooookoooo ama bgn 68 olmusum biraz dikkat ettim
giyince xl evet buyuk geldi fakat sirt ve gogus kismim yapi olarak genis o yuzden iyiki buyuk almisim doguma kadar ayarlama yaparim ben ona
Zaten mantikli olan doguma yakin almak sanirim ben fazla acrleci davrandim sevindirik ve hayacanlik oldum

aslnda doguma yakin almak gerekir ama bende smdiden her seyi tamamlayayim istiyorum insan alisverise baslayinca tutamiyir kendni aldikca alasim geliyor :)

Kesinlikle çorap şart dogururken ayagimda corap olmasaydi sanirim üşümekten bayilirdim. Hastanede kalorifer acik olur o zaman kizimdan kalma lohusa takimim var 3 tane biri pembe onu giyemem ama digerleri olur. Bi tane de mavi aldim mi tamamdir.

Biraz once ilk kez eşim hissetti oglumuzu. Bi turlu denk gelemiyordu. Cok keyiflendi. Babasina vurdukca vurdu canım oglum. Baba oldugunu birazcik anlamaya basladi sonunda

Yok canım Çanakkale'deyim. Çok uygun gerçekten bir süre idare eder bizi

S ssule07 cok ovduler Ali beyi bende ona istinaden gittim ama Gatadaki doktorumla kiyaslayinca Gatayi tercih ederim.Her anlamda Gatadan memnun kaldim.
Dikisim konusunda bende sasirdim evet dedigin gibi bebek ufak ama dusunuyorum ben hic oturmuyorum sadece aksamlari cay keyfinde..Bide ani hareketlerim cok firt kalkarim atik davranirim onlar mi tetikledi bilmiyorum.Dedigin gibi ben cok yordum kendimi haklisin simdi onlarin sikintisini cekiyorum hayirlisi olsun.

D dimazeyd korkutmak istemem ama benimde sikintilarim oyle basladi.Asiri wc var sandim kosa kosa gittim azicik bisey gelirdi.Son 3-4 gundur surekli wc deydim.Gecen hafta bu sekilde degildi ki zaten gecen hafta doktor asagida yukarda gibi bisey demedi.Dikkat et sen ve ozellikle sor yerini pozisyonunu

Yarın BİM’e Bebek ürünleri geliyor resim ekliyorum ihtiyaçı olan baksın

Eklentiler

• CBC59C1F-05A5-492A-90B4-95E8E0258AAC.webp
    29 KB · Görüntüleme: 54
  • F6463C44-0F9F-4D01-B592-8C4F7EF97A9F.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 51
  • D7D76938-3EDF-44D5-8D1A-3C13078B113B.webp
    33 KB · Görüntüleme: 41
  • EC5A2B1E-8929-46BA-8721-0339B84002A1.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 50F2307F-E7C7-40DB-87E6-5F8FA7A192D4.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 9A218765-A167-4000-88A3-C2AD73D5FBD4.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 56
  • D7DC86D8-DA03-49C0-A5E4-7CA08F6E6770.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 52
  • BC2B78CB-89D5-42B1-BB6D-3B426365D9E9.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 0E993217-A8CE-4EF4-B64A-B9E7C8C091EA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 54
Canım gunaydın simdi girdim de gordum
uzme kendini benim yegenimde de benzer bir sorun vardı surekli takip edildi, simdi 2 yasında nerdeyse gayet iyi cok sukur
Dinlenmelisin o zaman canım evde biraz islerini hafiflet yardım edebilecek biri varsa cagır yanına bir sure.. Cocuklarla ilgilenir.. Onlarda var simdi ne kadar istesen de cok yatamazsın..
Bir de bundan onceki ayrıntılıda cıkmamıstı boyle bir sey cok sukur anlık bir goruntudur bu belki de bazen oyle olabiliyor ya..

Hayırlısı canım gecmis olsun.. Cok onemli bir sey degildir bir sene sonra demis baksana.. Icını ferah tut

Günaydın kızlar eve doğalgaz doseniyo battık çoluk çocuk bi yandan da soğuk gaz gelene kadar bikac gün sıcak su ve kalorifer olmayacak oğlum hasta ben de hafiften hasta ev yasanmayacak gibi imdat diye bağırasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…