İnşallah bütün sonuçlarımız güzel çıkar hayırlısıyla alırız kucaklarmıza
Hastane odaları sıcak olur diye tahmin ediyorum sen bide yanına ince pijamada koy Canım
cnm pijama ve gecelik cok guzel bende cok begendim ama suanki kilomuza goremi alicaz doguma kadar ya kilo alirsamda onlar olmazsa bana doye tereddut ettim 5 ayda 13 kilo almisim cunki 52den 65e ciktim dogum kadar dahada kilo alirim diye korkuyorum bide hastanede giymek icin almistin dmi geceligi
İnce bak ama üstüne bir hırka al:)Kıss ben ince pijama bakıyorum
Bari biraz kalın bakayım
Çorap hırka batik koyayım
Zaten batiksiz ben bir hiçim :)
Anladım kuzum Peki böbrekteki sorunu seni takip eden kadın doğumcu bakacak dimi ?
Bide diğer arkadaşlar test yaptırdı sen yaptırmadın dimi
Bunda durum ne bilmiyorum, suyum mu geliyor ondan mı az? Yoksa başka sebebi mi var? Kızımda ise 27-39 hafta arası her hafta doktordaydım neredeyse hep alt sınırdaydı, çünkü amniyon sıvısı biraz yürüsem şakır şakır geliyordu. İnşallah bi dahaki kontrolde toparlar.
Merhaba kızlar. Ayrıntılısı olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bizimde evin karşısında şok açıldı. Açılışa özel 75 TL beşik vardı. Yüzde yüz hammadde MDF ve su bazlı boya kullanılmıştır yazıyor. İnşallah doğrudur8 9 ay anne yanı olarak kullanırız sonra oda yaparız diye düşünüyoruz
Eki Görüntüle 2205816
Ayrıntılıya girenler böbrek ölçümlerini yazar öısınız?
Sorma biri bitiyo biri basliyo
Simdide kalbinin iki ayriminin tam ortasinda kirli ve temiz kan akiminin orda bosluk varmis.Cok kritik yerde dedi.Ve bebek cok asagidaymis calisiyorsan rapor yazim dedi.Oturmak bile yasak surekli yatacaksin dedi erken dogum olabilir dedi
Yani sonuc erkenden kayinvalide olabilirsin
Bunu merak ediyorum gerçekten göğüsler sütle doluyken kocalar tiksiniyor mu yani nasıl oluyor cinsellik falan, çok açık bi soru oldu ama
Gecenki doktorumdan daha memnun kaldim bu sadexe organlarina yalap sap bakti birakti.
Gecenli doktor belki bebegin baska problemi oldugundan ona odaklanmisti yada gordu cok ufak diye onemsemedi.Cunku bobrekte hafif buyume var dikkate bile slmiyorum demisti.
Bugunku baktigi tek yer kalbi ve beyni oldu
Ne elleri ayaklari ne bobrek ne yuzu hic bakmadi zaten 5-6 dk anca surdu
Evet tatlım hastane sıcak olacaktır ve banada sıcak basar büyük ihtimal :) ince var önü dügmeli büyük beden onuda alacağım lohusa degil ama çok rahat
Ben xl aldım daha topalak olacağım ve birazda bol olsun diye
Dar alsam çaresi yok fakat son zaman bakarım cok büyük daraltabilirim diye dusundum canım
Ben giyerim evdede son aylara dogru hastanedede giyerim ayrica masraf yapmam yikar koyarim nolcak
bana xl buyuk olur l anca olur diye dusunuyorum cok mu kalin olurki acaba karar veremedim
O zaman doguma yakın alırsin tatlim
Bende 60 kiloydum gecen hafta 70 ciktim sssoooookkkooooookooooama bgn 68 olmusum biraz dikkat ettim
giyince xl evet buyuk geldi fakat sirt ve gogus kismim yapi olarak genis o yuzden iyiki buyuk almisim doguma kadar ayarlama yaparim ben ona
Zaten mantikli olan doguma yakin almak sanirim ben fazla acrleci davrandimsevindirik ve hayacanlik oldum
Kesinlikle çorap şart dogururken ayagimda corap olmasaydi sanirim üşümekten bayilirdim. Hastanede kalorifer acik olur o zaman kizimdan kalma lohusa takimim var 3 tane biri pembe onu giyemem ama digerleri olur. Bi tane de mavi aldim mi tamamdir.Ben yazin dogum yapmama ragmen dogum sonrasi zangir zangir titredim.Annem ustundeki yelegi ayagindaki corabi bile cikarip bana giydirmisti.iki kat corap battaniye yelek hirka corba..
Bu bide kisa gelecek ben vakumlu hurca yun yorgan koyup gotureyim :))
Yok canım Çanakkale'deyim. Çok uygun gerçekten bir süre idare eder biziEver canim bobrege normal kadin dogumcum bakacak. Takip edilcek o. Yaptirmadim ben fetal dna testi, akisina biraktim bakalim.
Benim ilm kizimda da 28.haftadan sonra suyum azalmaya basladi, tamamen sebepsiz, ya da gittigim doktor goremedi bilmiyorum. Sizinti akinti yoktu, bebegin bobreklerine bakildi, o da normal cikti, hatta dogumdan sonra bobreklerine bir kac defa daha bakildi. Genetiktir buyuk ihtimal o zaman, senin yapinla ilgili demek ki demisti doktorum. O yuzden ilerleyen haftalarda yine olur mu diye merak ediyorum ben de. Cunku suyum azalmaya baslayinca bebegin gelisimi de yavaslayarak durdu git gide. 2620 gr 46 cm dogdu, 32. Haftadan sonra hic kilo almadi nerdeyse. 30.haftada rapor verdi doktorum, 32'de de hemen izne ayrildim ve surekli yattim 2 ay.
Cok guzelmis besik, cok da uyguna almissin, burda olsa ben de alirdim hemen. Sen Ankara'da miydin sanki? Kaldiysa ben de alsam sizin ordan
Canim benim bebiste de sag bobrekte buyume var, ayrintilida 5.6 mm demisti doktor.
Canim cok gecmis olsun, insaallah fetal ekoya kadar kapanmis olur bosluk, sikma canini, ne buyuk sikintilar atlattiniz siz. Dikisinin acilmasina cok sasirdim ama artik tamamen kaynamis olmasi gerekmez miydi, o kadar kolay acilacagini hic dusunmezdim, hani boyle buyuk baski yapacak kadar buyumediler bebisler henuz cunku. Bence cok yordun sen kendini, biraz dinlen tadini cikarmaya bak, dogumdan sonra uc cocukla deli gibi kosturacaksin zaten. Eline gecen firsati degerlendir. Rabb'im zamaninda ve saglikla kucagina alip saglikla buyutmeyi nasib etsin insaallah
Valla esim tiksinmemisti rahatsiz degildi, uclarina yanasmiyordu sadece sut gelmesin diye. Ama ben cok hassas ve rahatsiz oluyordum.
Bu Ali Ipek'ten ben de memnun kalmadim acikcasi, sen ozellikle Gata'daki uzmani anlatinca,hic boyle detalica ayagiymis eliymis, burnuymus midesiymis, oyle ayrintilica bakmadi gibi geliyor bana da. Sadece onemli yerlere ve ana hatlara bakti gibi bence.
Güanydın canımm sen işe gidiyorsun ben bu saatte neden kalkıyorumGünaydın güzel analar
cok iyi almıssın canım icindeki uyku seti de dahil hem sanırım cok cici gule gule kullanın :)Kizlar ben gecen 11.11 de n11 den aldim foto yukluyorum daha gelmedi ama cok uyguna geldi 395 e aldim topladigim kuponlarla
Canım gunaydın simdi girdim de gordumSorma biri bitiyo biri basliyo
Simdide kalbinin iki ayriminin tam ortasinda kirli ve temiz kan akiminin orda bosluk varmis.Cok kritik yerde dedi.Ve bebek cok asagidaymis calisiyorsan rapor yazim dedi.Oturmak bile yasak surekli yatacaksin dedi erken dogum olabilir dedi
Yani sonuc erkenden kayinvalide olabilirsin
Hayırlısı canım gecmis olsun.. Cok onemli bir sey degildir bir sene sonra demis baksana.. Icını ferah tutKoltuk altı lenflerde ki kistler şişmiş
Normaldır yanı dimi
2 doktora gittik biri hiç umursamadı 1 sene sonra gel dedi şaka gibi
Devamlı takip eden doktorum 3 ay sonra tekrar bakalım dedi
Hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?