2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın BİM’e Bebek ürünleri geliyor resim ekliyorum ihtiyaçı olan baksın

Yaaaa ben hep erken kalkiyorum ama biz yazlik yerdeyiz en yakin bim 10km bir bakmak istiyorum fiyatlar cok uygun

Olsun tatlım ya smdi cok havalar tam sogumadan bitsin kir isleri sonra cok rahat edeceksin
Bizimde evde petekler doseli daha onceden mazotla isinmislar dedeler fakat simdi dogalgaz altyapisi bile yok hergun komur odun isitmasi cok guzel ustunde cay keyfi falan ama kiri ve yuku cok esim hallediyor sagolsun
Senada oglusunada gecmis olsun az daha sik disini daha guzel gunler icin

Hayırlısı canım gecmis olsun.. Cok onemli bir sey degildir bir sene sonra demis baksana.. Icını ferah tut

Devamlı kontrol eden doktorum 3 ayı geçirme dedi ne kadar tuhaf dimi biri 1 yıl biri 3 ay diyor
Ben kendi doktorumu dinleyip 3 ay sonra tekrar gideceğim Doğum zamanına denk gelecek
Eşimde 3 ay bekleyelim 2 ay sonra bebiş ağırlaşmadan gidelim dedi

Canım benim ya ne kadar baskı yapmıs oyle.. nolur dikkat et kendine..
o kaynananı canını tasıyorsun azıcık dusunce olur insanda

Bence de devamlı takip eden doktorunuzu dinleyin canım ama cokta sıkmayın canınızı

Kalbini hic problem etmiyorum oglumdada vardi daha buyuktu ustelik simdi oglumun bi problemi yok sukur.Daha onceki doktor belkide gordu onemsemedi haftasi kucuk kapanir diye.Gormedigini sanmiyorum cunku cok incelemisti.
Dert ettigim bebegin cok asagida olmasi ve erken dogum olabilir demesi.Yaticam artik yapacak bisey yok.Cocuklarimin sıkıntısı yok sukur faydalari var zararlari yok.Esimden daha guzel ev isi yapip daha cok destek olduklari kesinnn...

Bide bildigim bisey varki kazayla hamile kalin arkadaslar..Oglumada bunada isteyerek bilerek hamile kaldim her bi poh cikti.Ama kizima kazayla hamile kaldim aydan aya kontrole gittim o kadar.

Ay her yer toz toprak temizligide var bunun Allah yardim etsin.Yakin olsak gel bana derdim hem bana bakardin hem derli toplu ev cocuk rahat ederki kuzum yaaa.
Yakininda kimse yokmu akraban cocuga baksa bari

Bimdeki ürünler güzelmiş. Özellikle ağız mendili bol bol alın kızımda çok kullandım, hala kullanıyorum. 1 yaşından sonra daha çok sırtına koydum geceleri, terlediğinde çok iyi oluyor. O kadar çok kullandım ki eskitip attığım var bir sürü. Denk gelirsem alacağım öğle arası

Canım benim ya ne kadar baskı yapmıs oyle.. nolur dikkat et kendine..
o kaynananı canını tasıyorsun azıcık dusunce olur insanda
Kizzz sen kim oluyonda benim kaynanama laf soyluyon yirtarim agzini
Amaaannnn napim gelmezse gelmesin.Onu dert edecek hic halim yok.Oyle bir zaman olur ki ayni sekilde yardima ihtiyaci oldugunda hazir cevabim oldu iste
Ha ben salagimdir biraz gene giderim ama kaynanam icin degil once Allah korkusundan sonra esimin hatri icin.

Haklısın canım erken dogum insanı dusunduruyor nolur dinlen.. Yakın olsak keske yardıma gelirdim ben bile..
İyi ki var evlatların di mi ne sanslısın :)
Ben de sana katılıyorum kazayla hamile kalmada diyorum herhalde Rabbim seciyor o spermi de ondan sorunsuz ilerliyor hani onun isine karısmamıs oluyoruz mu desem.. Daha dogal ve normal geciyor sanki..
Bizimde kazayla oldu cok sukur bir sorunumuz yok simdilik benim tansiyon dusuklugum dıısnda :) o da hamilelikten once de vardı zaten

Heh lafı yedim
Oyle buyuktur diyip saygıdan birsey denmiyor Allah muhtac etmesin kimseyi kimseye

Bugun mu gelmis onlar aa ben yarın sanıyordum .
Bugun is cıkısı bakabilirim ama bitmezse

Arkadasim gelicek bugun yarin sonrasindada esim evde olacak.

Bence en buyuk etken stres.
Oglumda olsun istedik ama yeni evlilik borc vardi bakabolirmiyiz falan dusunceleriyle yaptik.
Kizimda tatildeydik kazayla hamile kaldigimda tam en rahat yiyip icip gezdigim ortam.Stres yok relax

Bunda 4 ay olmadi iyice stres basti bi problem mi var diye niye olmuyo falan.Simdide olanlar oldu

Bizim Burda bim açılır ya hepsi biter o anda

İyi şükür kuZum bir gün iyi bir gün yorgun geçiyor valla günler
Haftaya bu gün görüş günü bakalım Pera kuZum inşallah sorunlarını halletmiştir
Halletmistir annesi merak etme

Bende esime siparis verdim yatagimin karsisina atis panosu yapacak terliklerimin altinada cirt cirt yapistircak.Benim bal kupu dogana kadar atis yapip elimi alistirmam lazim
Prenses dogdugunda tam popodan hedef alarak sayi kacirmamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…