- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yok yok yarın gelecek ben sabahtan işte oluyorum ya ondan öğle arası dedim.Bugun mu gelmis onlar aa ben yarın sanıyordum .
Bugun is cıkısı bakabilirim ama bitmezse
Halletmistir annesi merak etme
Bende esime siparis verdim yatagimin karsisina atis panosu yapacak terliklerimin altinada cirt cirt yapistircak.Benim bal kupu dogana kadar atis yapip elimi alistirmam lazim
Prenses dogdugunda tam popodan hedef alarak sayi kacirmamam lazim
esut85 nerdesin gel ikide senle ugrasim
Kahvalti yapmadim daha katya gelsede hazirlasa
bugun yedin mi zeytinli poaca
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM BENİM, EŞİNLE PERA KUZUNLA SAĞLIKLI NİCE GÜZEL YILLARIN OLSUNHani benim Doğum günü pastam çiçeğim böceğim hediyelerim nerede
Arkadasim gelicek bugun yarin sonrasindada esim evde olacak.
Bence en buyuk etken stres.
Oglumda olsun istedik ama yeni evlilik borc vardi bakabolirmiyiz falan dusunceleriyle yaptik.
Kizimda tatildeydik kazayla hamile kaldigimdatam en rahat yiyip icip gezdigim ortam.Stres yok relax
Bunda 4 ay olmadi iyice stres basti bi problem mi var diye niye olmuyo falan.Simdide olanlar oldu
Giz gitme otur oturdugun yerde ne merakliymissin kosup para harcamaya
Yarin geliyo bacim yarin kostur
Bugun a101 gunu
Yok yok yarın gelecek ben sabahtan işte oluyorum ya ondan öğle arası dedim.
İYİ Kİ DOĞDUN CANIM BENİM, EŞİNLE PERA KUZUNLA SAĞLIKLI NİCE GÜZEL YILLARIN OLSUN
Bütün akrep anneler mart analarında galibadoğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç
iyi hadi canım yardımcın olacak evde sagolsunlar
Evet sanırım stres altında olmakla rahat olmak en basından sonuna bu kadar etkiliyor...
Tamam tamam gitmiyorumYarın zaten sabahtan izinliyim tetanoz asımın 2. dozunu olucam bir de ac karna tahlil falan verecegim tek basımaaa . Bu islerimden sonra gider bakarım bime tesekkurler
Sen varsın yaBütün akrep anneler mart analarında galibadoğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç
Şirin şey seniiiSen varsın ya
Canım doğum güNün kutlu oldun.bebisinle eşinle nice sağlıklı yılların olsun.Teşekkürler kuZum
Hah iste sen bana demistin ya burdakiler senin mideni bulandiriyo diyeKasıkta batma yazıp duruyosunuz ya, bende var şu an o kasıkta batma. Çok fena sol kasıkta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?