2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar müslin örtüler için ne düşünüyorsunuz olmazsa olmaz mı?

birde uyku seti aldınızmı, biz beşiği yaptırıcaz, içine mutlaka kenar korumalı uyku seti almalımıyım

SEPTEMBER LOVE dogum gunun kutlu olsun iyiki varsin da kaynanana cektiriyon
Nice saglikli mutlu gunlerin olsun ins
Yinede kaynananibol calistirdigin gunler dilerim
Teşekkürler kuZumm
Kaynanam geldi hediyemi verdi yani Pera kuşumum
Hediyesini verdi
Sabah aradı bu gün benim Doğum günüm gel Kutla dedim :))
Geldi kaptım Pera nın kıyafet paralarını
Kendinede bir şey al oradan dedi
Dünde geldi evimi sildi
Öyle işte ne yaparsın torun aşkına hep bunlar
Benle alakası Yok

Gunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim

Giz soylede Pera'nin hatrina benim herifi evlatlik alsin :))

Gunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
Zaman zaman oluyo canim bence panik yapma zaten az kalmis randevuna

Gunaydin arkadaslar
Hergün aynı hareketlilikte olmazmış bebek yani öyle yazıyor heryerde :) benimki birkaç gündür çok hareketli ama öncesinde sakin olduğu zamanlar vardı

birde uyku seti aldınızmı, biz beşiği yaptırıcaz, içine mutlaka kenar korumalı uyku seti almalımıyım
Müslüm battaniyelerin her boyu var bende çoook kullanışlı benceee. Uyku seti de içinde kenar korumalıkları olan almalısın eğer beşiğin mobilya beşikse. Ben ikinciye park yatak kullanacağım için gerek duymadım.

Müslin örtüler çok kullanışlı görerek alma taraftarıyım. Kalınlıklarına göre kullanım alanı değişiyor. En az bir tane banyo sonrası havlu içine almak lazım.
Uyku seti de şart, kafayı gözü çarpabilir sağa sola. Gerçi 3 ay falan dönmüyorlar ama, ayrıca soğuktan rüzgardan esintiden koruyor. İlla satın alman lazım değil kendin de dikebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…