- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
İnsallah canımmYarın sabah bende hem tiroid için kan vereceğim
Bende tetanoz 2 dozu olacağım inşallah gene ağrısız sorunsuz geçer bu aşıda
Teşekkürler kuZummSEPTEMBER LOVE dogum gunun kutlu olsun iyiki varsin da kaynanana cektiriyon
Nice saglikli mutlu gunlerin olsun ins
Yinede kaynananibol calistirdigin gunler dilerim
Beşikle beraber satıyor çoğu mağaza çokta pahalı ama ben alacağımkızlar müslin örtüler için ne düşünüyorsunuz olmazsa olmaz mı?
birde uyku seti aldınızmı, biz beşiği yaptırıcaz, içine mutlaka kenar korumalı uyku seti almalımıyım
İnşallah inşallah seneye kızçemle üfleriz mumlarımSEPTEMBER LOVE mutlu yıllar. Bi dahaki doğum gününde Pera'cığın kucağında oturuyor olacak. Birlikte üflersiniz pastayı.
Amin Sağol canım benim teşekkürCanım doğum güNün kutlu oldun.bebisinle eşinle nice sağlıklı yılların olsun.
Giz soylede Pera'nin hatrina benim herifi evlatlik alsin :))Teşekkürler kuZumm
Kaynanam geldi hediyemi verdi yani Pera kuşumum
Hediyesini verdi
Sabah aradı bu gün benim Doğum günüm gel Kutla dedim :))
Geldi kaptım Pera nın kıyafet paralarını
Kendinede bir şey al oradan dedi
Dünde geldi evimi sildi
Öyle işte ne yaparsın torun aşkına hep bunlar
Benle alakası Yok
Sen bu aralar beni ihmal ettin ZAten
Zaman zaman oluyo canim bence panik yapma zaten az kalmis randevunaGunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
Hergün aynı hareketlilikte olmazmış bebek yani öyle yazıyor heryerde :) benimki birkaç gündür çok hareketli ama öncesinde sakin olduğu zamanlar vardıGunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
Mama sandalyesi kesinlikle ikea derim. Bim ve A101 e gelen ürünler çoğu zaman kaliteli olmuyor :/Yarın BİM’e Bebek ürünleri geliyor resim ekliyorum ihtiyaçı olan baksın
Aynen yaaaHah iste sen bana demistin ya burdakiler senin mideni bulandiriyo diye
Senin kasiginada burdakiler batiriyo iste
Müslüm battaniyelerin her boyu var bende çoook kullanışlı benceee. Uyku seti de içinde kenar korumalıkları olan almalısın eğer beşiğin mobilya beşikse. Ben ikinciye park yatak kullanacağım için gerek duymadım.kızlar müslin örtüler için ne düşünüyorsunuz olmazsa olmaz mı?
birde uyku seti aldınızmı, biz beşiği yaptırıcaz, içine mutlaka kenar korumalı uyku seti almalımıyım
kızlar müslin örtüler için ne düşünüyorsunuz olmazsa olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?