- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
canım doğum günün kutlu olsun eşin ile pera prenses ile hayırlı sağlıklı nice senelere inşallah ❤Amin Sağol canım benim teşekkür
lcw de 12 tlye düşmüş, alsammı dedim bende müslin örtüMüslin örtüler çok kullanışlı görerek alma taraftarıyım. Kalınlıklarına göre kullanım alanı değişiyor. En az bir tane banyo sonrası havlu içine almak lazım.
Uyku seti de şart, kafayı gözü çarpabilir sağa sola. Gerçi 3 ay falan dönmüyorlar ama, ayrıca soğuktan rüzgardan esintiden koruyor. İlla satın alman lazım değil kendin de dikebilirsin.
Ben lcw den almıştım 2 tane yine indirimdeyse alırım çünkü kalitesi güzeldi.lcw de 12 tlye düşmüş, alsammı dedim bende müslin örtü
uyku setide dediğiniz gibi kenar korumalıklı alıcam
kayınvalidem dedi aslında dikelim diye, ama yapabilirmiyiz bilemedim.internette birkaç yerde baktım, en uygun miniçoda var alıcam beşik gelsindeMüslin örtüler çok kullanışlı görerek alma taraftarıyım. Kalınlıklarına göre kullanım alanı değişiyor. En az bir tane banyo sonrası havlu içine almak lazım.
Uyku seti de şart, kafayı gözü çarpabilir sağa sola. Gerçi 3 ay falan dönmüyorlar ama, ayrıca soğuktan rüzgardan esintiden koruyor. İlla satın alman lazım değil kendin de dikebilirsin.
Günaydın kızlar eve doğalgaz doseniyo battık çoluk çocuk bi yandan da soğuk gaz gelene kadar bikac gün sıcak su ve kalorifer olmayacak oğlum hasta ben de hafiften hasta ev yasanmayacak gibi imdat diye bağırasım var
Bütün akrep anneler mart analarında galibadoğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç
Doğum günü anısına bir resim atalım dimi
@Ftszynp elbise ile resim at pijamadan bıktım diyenlere gelsin özellikle :)
canım en uygunu lcw de gibi ,20 tlye var 12 .99 a var ikisinden de alınabilir.Ben lcw den almıştım 2 tane yine indirimdeyse alırım çünkü kalitesi güzeldi.
ya benim göbeğim enli enli :) senin maşallah ufacık tefecik, doğum sonrası hiç kg kalmaz bu göbekte ben diyimBu da benden ilk gobus resmiEki Görüntüle 2206053
Bu da benden ilk gobus resmiEki Görüntüle 2206053
sanırım günü gününü tutmuyor bebişlerin, bende bugün pek hissetmiyorumGunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
Tam 4 kilo almışım bundan sonra daha çok alırız herhaldeMaşallah annesi Pera kocaman olmuş
Erkek analari sansli canimlcw de 12 tlye düşmüş, alsammı dedim bende müslin örtü
uyku setide dediğiniz gibi kenar korumalıklı alıcam
Sağol kuZum.Masallah ne tatlisiniz
Benim gobegim indi biliyormusun eskisi kadar buyuk degil artik.zaten 1 kiloda zayiflamisim
Olabilir kuZum bakmak lazımMama sandalyesi kesinlikle ikea derim. Bim ve A101 e gelen ürünler çoğu zaman kaliteli olmuyor :/
Bulantidan yiyemiyorum ondan verdim heraldeSağol kuZum.
Stresden mi kilo verdin acaba ama artık yata yata büyütürsün tekrardan
ya benim göbeğim enli enli :) senin maşallah ufacık tefecik, doğum sonrası hiç kg kalmaz bu göbekte ben diyim
Tam erkek gobisi. One sivrilmis sadece. Masaallah cok tatlisiniz
Amin kuZumm hepimizin sağlıklı mutlu bebişleri ile nice yıllara inşallahcanım doğum günün kutlu olsun eşin ile pera prenses ile hayırlı sağlıklı nice senelere inşallah ❤
Mart analarının böyle annelere ihtiyaçı var moralli analaraBulantidan yiyemiyorum ondan verdim heralde
Valla ne yalan soyleyim beyni duzeldi ya hic stres yapmiyorum kalbini.Oglumdada vardi ustelik daha buyuktu.Gecer diye dusunuyorum.
Yattigim yerden neyi stres yapim ki agir is yapmazsam dikkat edersem 29 haftaya ulasirsam tamamdir.Moralim yerinde sukur saglik olsun hayirlisi napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?