2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lcw de 12 tlye düşmüş, alsammı dedim bende müslin örtü
uyku setide dediğiniz gibi kenar korumalıklı alıcam

kayınvalidem dedi aslında dikelim diye, ama yapabilirmiyiz bilemedim.internette birkaç yerde baktım, en uygun miniçoda var alıcam beşik gelsinde

Ay Allah kolaylik versin. Isin cok zor. Hastayken hele de daha zor. Atlatip rahatlicaksin ama sonrasinda.

Bütün akrep anneler mart analarında galiba doğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç

Ben varim bennn 29 kasim yay oluyorum

Doğum günü anısına bir resim atalım dimi
@Ftszynp elbise ile resim at pijamadan bıktım diyenlere gelsin özellikle :)

Cok tatlissiniz masaallah, yavrunla, esinle, sevdiklerinle, nice guzel yillarin olsun.

Gunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
sanırım günü gününü tutmuyor bebişlerin, bende bugün pek hissetmiyorum

lcw de 12 tlye düşmüş, alsammı dedim bende müslin örtü
uyku setide dediğiniz gibi kenar korumalıklı alıcam
Erkek analari sansli canim
Bizim kizlarinki 14 liradan basliyo zarardayiz o paraya mumkun degil alamam erkek olanindan alim kiza kullanim bari
Daha simdiden masraflilar batirdilar bizi

Sağol kuZum.
Stresden mi kilo verdin acaba ama artık yata yata büyütürsün tekrardan
Bulantidan yiyemiyorum ondan verdim heralde
Valla ne yalan soyleyim beyni duzeldi ya hic stres yapmiyorum kalbini.Oglumdada vardi ustelik daha buyuktu.Gecer diye dusunuyorum.
Yattigim yerden neyi stres yapim ki agir is yapmazsam dikkat edersem 29 haftaya ulasirsam tamamdir.Moralim yerinde sukur saglik olsun hayirlisi napalim

Mart analarının böyle annelere ihtiyaçı var moralli analara
Biz beraber doğururuz erken büyütürüz
Yeterki sağlıklı gelsinler
Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…