2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Lcw yetiskin kiyafetlerini pek begenmem. Ama cocuk icin olanlar bence iyi. Kızım cogunlukla oradan giyiniyor. Ogluma sanirim oradan hic bir sey almadim degisik degisik indirim kovalarken

Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Öncelikle ben de mutlu yıllar diyeyim. Bize lcw %100 organik pamuk 5li seti hediye geldi. Biz cok beğendik. Hem yumusak hem kaliteli kumaşı. Beğenince 1 takim da biz aldik.

Kızlar doktorum tekrar ayrintili ultasona girmemi istedi. Cunku yuzunu falan neredeyse hic görmemişti. Biraz once bakti doktor. Suyu artmış görünüyor cok şükür. Ama hep takipte olacağız. Yuzunu yine gostermedi bir seyler yedim bekliyorum tekrar girecegim. Hayatimda ilk kez bayiliyordum ultrason yapilirken. Uzun sure sirt ustu yatinca toplar damara baski yaptigi icin tansiyonum olculemeyecek kadar dustu. Bayildim sayilir hatta. O kadar kotuydu ki. Dogum yaptim o kadar bu kadar kötü olmadim. Umarim su utangac oglum yuzunu gosterir artık.

Gecmis olsun canim
Cocuga yuz gorumlugu al :))

Ikinci kez girdim hala dönmemiş. 20 dk sonra bi daha. Bu arada sıvısı 118 degil sanki bi daha ölçeceğim az görünüyor dedi. Bu arada akintim devam ediyor. Bulamadik su turnusollu pedi. Hic bir yerde yok of ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…