- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Oy oy maşalllah artık Göbişler baya belliBu da benden ilk gobus resmiEki Görüntüle 2206053
Amin kuZum hep beraber nice sağlıklı yıllara
Olmayan göbiş resmî
Ben de yayımBütün akrep anneler mart analarında galibadoğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç
Amin kuZum benim sağolSEPTEMBER LOVE canım Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...
O ne kuZum neyi kaçırdım bencanım en uygunu lcw de gibi ,20 tlye var 12 .99 a var ikisinden de alınabilir.
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİNLE EŞİNLE MUSMUTLU SAĞLIKLI YILLARA İNŞALLAH :)Amin kuZum benim sağol
ya ama kızlarınkide pembiş pembiş çooookkk tatlıErkek analari sansli canim
Bizim kizlarinki 14 liradan basliyo zarardayizo paraya mumkun degil alamam erkek olanindan alim kiza kullanim bari
Daha simdiden masraflilar batirdilar bizi
müslin battaniye canım, epey ince kumaştan bir çeşit battaniye sanırım banyo sonrası için vs çok kullanışlı oluyormuşO ne kuZum neyi kaçırdım ben
Canım benim aminn sağolCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİNLE EŞİNLE MUSMUTLU SAĞLIKLI YILLARA İNŞALLAH :)
Hiç görmedim ben Onuda ekleyim listeyemüslin battaniye canım, epey ince kumaştan bir çeşit battaniye sanırım banyo sonrası için vs çok kullanışlı oluyormuş
evet öyle alıp diktirenlerde var bana lcw fiyat epey uygun geldi, sanırım hazır alırımHiç görmedim ben Onuda ekleyim listeye
Müslin Metre ile alalım o zaman
Bende bakayım nasıl bir şeymişevet öyle alıp diktirenlerde var bana lcw fiyat epey uygun geldi, sanırım hazır alırım
Lcw yetiskin kiyafetlerini pek begenmem. Ama cocuk icin olanlar bence iyi. Kızım cogunlukla oradan giyiniyor. Ogluma sanirim oradan hic bir sey almadim degisik degisik indirim kovalarkenKızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Öncelikle ben de mutlu yıllar diyeyim. Bize lcw %100 organik pamuk 5li seti hediye geldi. Biz cok beğendik. Hem yumusak hem kaliteli kumaşı. Beğenince 1 takim da biz aldik.Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Gecmis olsun canimKızlar doktorum tekrar ayrintili ultasona girmemi istedi. Cunku yuzunu falan neredeyse hic görmemişti. Biraz once bakti doktor. Suyu artmış görünüyor cok şükür. Ama hep takipte olacağız. Yuzunu yine gostermedi bir seyler yedim bekliyorum tekrar girecegim. Hayatimda ilk kez bayiliyordum ultrason yapilirken. Uzun sure sirt ustu yatinca toplar damara baski yaptigi icin tansiyonum olculemeyecek kadar dustu. Bayildim sayilir hatta. O kadar kotuydu ki. Dogum yaptim o kadar bu kadar kötü olmadim. Umarim su utangac oglum yuzunu gosterir artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?