2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ikinci kez girdim hala dönmemiş. 20 dk sonra bi daha. Bu arada sıvısı 118 degil sanki bi daha ölçeceğim az görünüyor dedi. Bu arada akintim devam ediyor. Bulamadik su turnusollu pedi. Hic bir yerde yok of ya.
canım akıntın şuan da renklimi ? inşallah güzel çıkar suyu ölçümde

Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Canim ablamin 4 yasinda kizi var yeni dogandan smdiye kadar hep o tum tulumlarini icten giydirdigi citcitlilari lcwden almisti cok kaliteli ondan sonra ikiz yegenlerim oldu dusun onlara gonderdi ve onlar da kullandi daha rengi bile atmadi kaliteli bence ben hep ordan alcm icten giydircgm cokca kirlenck degisck tulumlari falan hatta suan muslin almak icin girdm ve iki tane de takim aliyorum ama 1-3ay kalmamis 3-6 cok mu buyuk olur ki

Gunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim

ayrıntılıda doktor bebeğin hareketlerini net hissetmiyorum dediğimde plasentan önde o yüzden hissetmiyorsun dedi. Bende her zaman hissetmiyorum. Bazı günler hiç olmuyor mesela

Yok renkli degil. Ama ic çamaşırim katilasiyor kurudugunda normal akimtiya benzemiyor.
Ya dunden beri ayni sey bende de oluyo canm normal akinti gibi degil cok asiri da gelmiyo ama birden su gibi islaniyo ve sonrasnda ic camasirim katilasiyo bebegin suyu degildir insallah seninki de benimki de

Trendyoldan çok güzel şeyler var lcw ürünleri oraya da bak derim ben bayıldım hatta sana atacaktım resimlerini
3/6 büyük mü bende o aylara bakıyorum

Ya dunden beri ayni sey bende de oluyo canm normal akinti gibi degil cok asiri da gelmiyo ama birden su gibi islaniyo ve sonrasnda ic camasirim katilasiyo bebegin suyu degildir insallah seninki de benimki de
Amin insallah. Amniyon testini yapmadan icim rahatlamicak

D dry75 ben bunları çok beğendim

Eklentiler

• 56105D28-2BF5-4E21-A1C9-99368F95A058.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 033747BE-6B03-40B8-B450-D81A34D282FB.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 54
  • AA8862B4-CACE-46F1-81CE-5DD9185A8147.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 5DF46B8F-79AE-4080-A7CC-9C309C2B182F.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…