ablamda bana bir iki tulum almıştı ben beğendim, tarzı da güzel :)Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
ağız bezi olanlarda var, ama bu battaniye ölçüsü boyutunda, epey iyi kuruluyormuş şey gibi düşün canım ince tülbent tarzı pamuksu kumaşBende bakayım nasıl bir şeymiş
Ağız bezi gibi bir şey mi
canım akıntın şuan da renklimi ? inşallah güzel çıkar suyu ölçümdeIkinci kez girdim hala dönmemiş. 20 dk sonra bi daha. Bu arada sıvısı 118 degil sanki bi daha ölçeceğim az görünüyor dedi. Bu arada akintim devam ediyor. Bulamadik su turnusollu pedi. Hic bir yerde yok of ya.
Bende beğendim bi şeyler elbiseler vardı güzel trendyoldan onlara baktımablamda bana bir iki tulum almıştı ben beğendim, tarzı da güzel :)
Sağol canım benimÖncelikle ben de mutlu yıllar diyeyim. Bize lcw %100 organik pamuk 5li seti hediye geldi. Biz cok beğendik. Hem yumusak hem kaliteli kumaşı. Beğenince 1 takim da biz aldik.
Yok renkli degil. Ama ic çamaşırim katilasiyor kurudugunda normal akimtiya benzemiyor.canım akıntın şuan da renklimi ? inşallah güzel çıkar suyu ölçümde
Canim ablamin 4 yasinda kizi var yeni dogandan smdiye kadar hep o tum tulumlarini icten giydirdigi citcitlilari lcwden almisti cok kaliteli ondan sonra ikiz yegenlerim oldu dusun onlara gonderdi ve onlar da kullandi daha rengi bile atmadi kaliteli bence ben hep ordan alcm icten giydircgm cokca kirlenck degisck tulumlari falan hatta suan muslin almak icin girdm ve iki tane de takim aliyorum ama 1-3ay kalmamis 3-6 cok mu buyuk olur kiKızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
Gunaydin arkadaslar
Bi kac gundur kizimin hareketlerinde azalma hossediyorum normalmi acaba bu haftalarda benimle ayni seyleri yasayan var mi acaba pazartesi randevum var acaba hastaneyo arasammi diyorim
Ya dunden beri ayni sey bende de oluyo canm normal akinti gibi degil cok asiri da gelmiyo ama birden su gibi islaniyo ve sonrasnda ic camasirim katilasiyo bebegin suyu degildir insallah seninki de benimki deYok renkli degil. Ama ic çamaşırim katilasiyor kurudugunda normal akimtiya benzemiyor.
BENDE DE OLUYOR CANIM O AMA ÇOK TAKILMADIM AKINTILAR NORMAL DİYORLAR DİYE.Yok renkli degil. Ama ic çamaşırim katilasiyor kurudugunda normal akimtiya benzemiyor.
Amin Canım benim Allah razı olsun hepimize musmutlu yıllarSEPTEMBER LOVE hu huuuu eşin ve pera ile musmutlu yıllar sanaaaaa ..hayırlı sağlıklı mutlu uzuun ömrün olsun bebek
Teşekkürler Canım benim aminn
Trendyoldan çok güzel şeyler var lcw ürünleri oraya da bak derim ben bayıldım hatta sana atacaktım resimleriniCanim ablamin 4 yasinda kizi var yeni dogandan smdiye kadar hep o tum tulumlarini icten giydirdigi citcitlilari lcwden almisti cok kaliteli ondan sonra ikiz yegenlerim oldu dusun onlara gonderdi ve onlar da kullandi daha rengi bile atmadi kaliteli bence ben hep ordan alcm icten giydircgm cokca kirlenck degisck tulumlari falan hatta suan muslin almak icin girdm ve iki tane de takim aliyorum ama 1-3ay kalmamis 3-6 cok mu buyuk olur ki
Amin insallah. Amniyon testini yapmadan icim rahatlamicakYa dunden beri ayni sey bende de oluyo canm normal akinti gibi degil cok asiri da gelmiyo ama birden su gibi islaniyo ve sonrasnda ic camasirim katilasiyo bebegin suyu degildir insallah seninki de benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?