- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Evet kuzum baya belliOy oy maşalllah artık Göbişler baya belli
Canım bende trendyolda lcw butiginden 2 tulum 6 corap aldım henuz gelmediler ama magazada bakmıstım, guzellerdi.Kızlar Lcw Bebek kıyafetlerin malı güzel mi
Trendyolda çok cici şeyler var ne dersiniz bana bir yardımcı olun
canım doktorun iyi demiş, sorun olsa inan söylerdi.Tekrarmı gideceksin kalp içinbende 2.ayrintilidan çıktım.. yine kalbe bakamadı.. burun kemiği 5.34 mm ölçtü iyi dedi...iyi dimi kızlar...onun haricinde genek dur7mu iyi dedi
yok kuzum ya daha gerek görmedicanım doktorun iyi demiş, sorun olsa inan söylerdi.Tekrarmı gideceksin kalp için
Sonunda bitti 2. Ayrintili
Maaleaef 100 cikti tekrar olctugunde. En alt sınır yani. Sıkı takip lazım ooff. Neyse diger her sey guzel çıktı.
o zaman üstüne düşünüp hiç canını sıkma gerçekten,yok kuzum ya daha gerek görmedi
3/6 ay yaza gelecek bunu dusunerek yazlik alin hatta 6/9 da yaza gelecekTrendyoldan çok güzel şeyler var lcw ürünleri oraya da bak derim ben bayıldım hatta sana atacaktım resimlerini
3/6 büyük mü bende o aylara bakıyorum
Kizzz cok tatli bunlarrr ama iste bnmkinin ucu yaza varacak ya bole kadife setlerden cok bakamiyorum yaz boyunca tek tulumla geziyo bebekler yaniyo cbku
Bende sepete attım böyle beklıyorlar işte :))Canım bende trendyolda lcw butiginden 2 tulum 6 corap aldım henuz gelmediler ama magazada bakmıstım, guzellerdi.
Ama benim o resim attığım kıyafetleri bulamadım kendi sitesindekızlar benim trentyoldan aldığım hamile pantalonları hemen geldi lcw marka, bulup bulabileceğim en iyi fiyatlardı :)
ama trentyolda baktıklarınıza birde kendi sitesinden bakın, aynı ürün mutlaka ordada vardır, ve kargo parası ödemezsiniz belli bir miktar üstüne.trentyolda kargo daha pahalı ödesenizde lcw daha ucuzbirde daha hızlı geliyor kendi sitesinde alınınca
canım kendim evlenince tam hesap kitap kurdu oldum
O zaman 3 /6 o pijamalar kalın gelecek dimi3/6 ay yaza gelecek bunu dusunerek yazlik alin hatta 6/9 da yaza gelecek
Sagol cnm aynen hepsi dahilcok iyi almıssın canım icindeki uyku seti de dahil hem sanırım cok cici gule gule kullanın :)
kodunu kopyalayıp yapıştırdınmı canımAma benim o resim attığım kıyafetleri bulamadım kendi sitesinde
Aynı durum bende de var su gibi ıslanıyorYa dunden beri ayni sey bende de oluyo canm normal akinti gibi degil cok asiri da gelmiyo ama birden su gibi islaniyo ve sonrasnda ic camasirim katilasiyo bebegin suyu degildir insallah seninki de benimki de
Bende park yatağın içine yatak almam lazım sen şimdi 280 tl deyince ben durakaldım çok paraKizlar ben kizim icin park besik aldim icinede yatak almam lazm smdi bugun civilde baktim 280 tlye olan yatak cok guzeldi ama cok para ya bi yataga okadar para vermek istemiyorum daha uygun olanalrda 100 tlydi ama sunger ve viskon vardi park besik icin ince yatak mi yaptirsam yoksa hazir yatak olarak onerebilcegniz bisey var mi kullanisli ve uygun bi yatak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?