2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim trentyoldan aldığım hamile pantalonları hemen geldi lcw marka, bulup bulabileceğim en iyi fiyatlardı :)
ama trentyolda baktıklarınıza birde kendi sitesinden bakın, aynı ürün mutlaka ordada vardır, ve kargo parası ödemezsiniz belli bir miktar üstüne.trentyolda kargo daha pahalı ödesenizde lcw daha ucuzbirde daha hızlı geliyor kendi sitesinde alınınca
canım kendim evlenince tam hesap kitap kurdu oldum

KIZLR BEN ŞEKER YÜKLEMESİ İSTEMİYORUM CUMARTESİ KONTROLÜM VAR HASTANEDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN TAHLİLLERİMİ BURDA YAPTIRIP KENDİ DR MA GÖTÜRCEM ACABA AÇLIK TOKLUK KAN ŞEKERİNDEN BAŞKA BİRŞEY İSTER Mİ ?

Sonunda bitti 2. Ayrintili
Maaleaef 100 cikti tekrar olctugunde. En alt sınır yani. Sıkı takip lazım ooff. Neyse diger her sey guzel çıktı.

Internetten falan mi siparis versen, ya da depolardan istetsen.

D dry75 ben bunları çok beğendim

Annesinin minik prensesi olani kizimda var. Lcw cogu urunu cok kaliteli ve cici, bebek cocuk reyonunu cok begeniyorum ben. Gonul rahatligiyla alabilirsin. Ama bir arkadasin deidgi gibi bence kendi sitesinden al. Suresiz iade degisimu var yanlis bilmiyorsam magazalardan. Daha pratik.

Kizlar ben kizim icin park besik aldim icinede yatak almam lazm smdi bugun civilde baktim 280 tlye olan yatak cok guzeldi ama cok para ya bi yataga okadar para vermek istemiyorum daha uygun olanalrda 100 tlydi ama sunger ve viskon vardi park besik icin ince yatak mi yaptirsam yoksa hazir yatak olarak onerebilcegniz bisey var mi kullanisli ve uygun bi yatak istiyorum

Ama benim o resim attığım kıyafetleri bulamadım kendi sitesinde

kızlar birde aziz bebenin hastahane çıkışını buldum epey uygun fiyatı
ama birinde beden 0 ay yazıyor
diğerinde yenidoğan
hastahane çıkışları damı bedenli oluyor kafam karıştı bu fiyata bulamam da

Bende park yatağın içine yatak almam lazım sen şimdi 280 tl deyince ben durakaldım çok para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…