2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

https://m.n11.com/70x120-kanz-soft-...Vh6MYCh2rUw4uEAQYASABEgJuR_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Bak gayet uygun ve ortopedik diyor

Benim doktorum seker yuklemesi yaptirmayacaksan kanda sunlara baktir dedi. Ben de kararsızım.

Eklentiler

• 20181115_165910.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 38

0 ay yazanlar premeture olmuyor mu cnm ben oyle biliyorum da

Biz mi cok evhamliyiz millet mi cok rahat ben anlamadm ki daha etrafmda hamile olan kimseden duymadgm seyleri yasiyorum hissediyorum ben anlamadm cok mu kendimi dinliyorm evham yapiyorm acaba diye
Bu mart annelerine ozgu sanirim bu durum bulantiyla basladi boyle devam ediyo insallahh hepimiz saglikli sekilde bebeklerimizi kucsklarimiza aliriz

SEPTEMBER LOVE geronimo_s LCWaikiki orta kalite çok kaliteli değil ürünleri ama çocuklar için yeterli kalitede. Ben en çok H&M beğeniyorum kızımda ondan almıştım bi çok şeyini. Hepsi yepyeni duruyor şu an. Ama şu an H&M in yanına yaklaşılmıyor çok pahalandı. Sezon sonu alıyorum ben genelde her şeyini. Hm in kalıpları baya büyük yalnız. LCWaikiki nin ne yazıyorsa o oluyor genelde.

Ikinci kez girdim hala dönmemiş. 20 dk sonra bi daha. Bu arada sıvısı 118 degil sanki bi daha ölçeceğim az görünüyor dedi. Bu arada akintim devam ediyor. Bulamadik su turnusollu pedi. Hic bir yerde yok of ya.
Canım internette satılmıyor mu ki o ped

Sonunda bitti 2. Ayrintili
Maaleaef 100 cikti tekrar olctugunde. En alt sınır yani. Sıkı takip lazım ooff. Neyse diger her sey guzel çıktı.
Suyunun azalmasına sebep olan şey neymiş peki canım. Kızımda suyum azdı ama böbrekleri filan iyiydi bi sıkıntı yoktu

Trendyoldan çok güzel şeyler var lcw ürünleri oraya da bak derim ben bayıldım hatta sana atacaktım resimlerini
3/6 büyük mü bende o aylara bakıyorum
1-3 çok almayın kızlar hemen büyüyorlar 3-6 daha çok alabilirsiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…