Ben yay tatlm 27 kasimBütün akrep anneler mart analarında galibadoğumgünün kutlu olsun SEPTEMBER LOVE . Yay olan yok mu hiç
https://m.n11.com/70x120-kanz-soft-...Vh6MYCh2rUw4uEAQYASABEgJuR_D_BwE&gclsrc=aw.dsKizlar ben kizim icin park besik aldim icinede yatak almam lazm smdi bugun civilde baktim 280 tlye olan yatak cok guzeldi ama cok para ya bi yataga okadar para vermek istemiyorum daha uygun olanalrda 100 tlydi ama sunger ve viskon vardi park besik icin ince yatak mi yaptirsam yoksa hazir yatak olarak onerebilcegniz bisey var mi kullanisli ve uygun bi yatak istiyorum
0 demek yeni doğan demek diye biliyorumkızlar birde aziz bebenin hastahane çıkışını buldum epey uygun fiyatı
ama birinde beden 0 ay yazıyor
diğerinde yenidoğan
hastahane çıkışları damı bedenli oluyor kafam karıştı bu fiyata bulamam da
amin canım benim inşallah ❤sen de akrep burcusun ben de 13 kasımda doğdum:))Amin kuZumm hepimizin sağlıklı mutlu bebişleri ile nice yıllara inşallah
Çok geçmemiş kuzum seninde Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahamin canım benim inşallah ❤sen de akrep burcusun ben de 13 kasımda doğdum:))
sagolasin canım inşallah sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı ömrümüz olsunÇok geçmemiş kuzum seninde Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
Benim doktorum seker yuklemesi yaptirmayacaksan kanda sunlara baktir dedi. Ben de kararsızım.KIZLR BEN ŞEKER YÜKLEMESİ İSTEMİYORUM CUMARTESİ KONTROLÜM VAR HASTANEDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN TAHLİLLERİMİ BURDA YAPTIRIP KENDİ DR MA GÖTÜRCEM ACABA AÇLIK TOKLUK KAN ŞEKERİNDEN BAŞKA BİRŞEY İSTER Mİ ?
ALINABİLİR YANİ DİME CANIM0 demek yeni doğan demek diye biliyorum
Bende park yatağın içine yatak almam lazım sen şimdi 280 tl deyince ben durakaldım çok para
https://m.n11.com/70x120-kanz-soft-...Vh6MYCh2rUw4uEAQYASABEgJuR_D_BwE&gclsrc=aw.ds
Bak gayet uygun ve ortopedik diyor
kızlar birde aziz bebenin hastahane çıkışını buldum epey uygun fiyatı
ama birinde beden 0 ay yazıyor
diğerinde yenidoğan
hastahane çıkışları damı bedenli oluyor kafam karıştı bu fiyata bulamam da
Biz mi cok evhamliyiz millet mi cok rahat ben anlamadm ki daha etrafmda hamile olan kimseden duymadgm seyleri yasiyorum hissediyorum ben anlamadm cok mu kendimi dinliyorm evham yapiyorm acaba diyeAynı durum bende de var su gibi ıslanıyor
Bu mart annelerine ozgu sanirim bu durum bulantiyla basladi boyle devam ediyo insallahh hepimiz saglikli sekilde bebeklerimizi kucsklarimiza alirizBiz mi cok evhamliyiz millet mi cok rahat ben anlamadm ki daha etrafmda hamile olan kimseden duymadgm seyleri yasiyorum hissediyorum ben anlamadm cok mu kendimi dinliyorm evham yapiyorm acaba diye
Canım internette satılmıyor mu ki o pedIkinci kez girdim hala dönmemiş. 20 dk sonra bi daha. Bu arada sıvısı 118 degil sanki bi daha ölçeceğim az görünüyor dedi. Bu arada akintim devam ediyor. Bulamadik su turnusollu pedi. Hic bir yerde yok of ya.
Amin insallah canimBu mart annelerine ozgu sanirim bu durum bulantiyla basladi boyle devam ediyo insallahh hepimiz saglikli sekilde bebeklerimizi kucsklarimiza aliriz
Suyunun azalmasına sebep olan şey neymiş peki canım. Kızımda suyum azdı ama böbrekleri filan iyiydi bi sıkıntı yoktuSonunda bitti 2. Ayrintili
Maaleaef 100 cikti tekrar olctugunde. En alt sınır yani. Sıkı takip lazım ooff. Neyse diger her sey guzel çıktı.
Hiç bilmiyorum canım fiyat çok cazip kafam karıştı benimde0 ay yazanlar premeture olmuyor mu cnm ben oyle biliyorum da
1-3 çok almayın kızlar hemen büyüyorlar 3-6 daha çok alabilirsiniz :))Trendyoldan çok güzel şeyler var lcw ürünleri oraya da bak derim ben bayıldım hatta sana atacaktım resimlerini
3/6 büyük mü bende o aylara bakıyorum
Tecrübeli anne :))3/6 ay yaza gelecek bunu dusunerek yazlik alin hatta 6/9 da yaza gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?