Canım ben babyjem marka aldım ince bir yatak. Fiyatıda uygundu. Sana tavsiyem ebebek e gidip bi bak.Bende park yatağın içine yatak almam lazım sen şimdi 280 tl deyince ben durakaldım çok para
Sonunda bitti 2. Ayrintili
Maaleaef 100 cikti tekrar olctugunde. En alt sınır yani. Sıkı takip lazım ooff. Neyse diger her sey guzel çıktı.
Ben yay tatlm 27 kasim
Arkadaşım da Kanz marka park yatak var onu verecek ama yatağı yokmuşCanım ben babyjem marka aldım ince bir yatak. Fiyatıda uygundu. Sana tavsiyem ebebek e gidip bi bak.
Ne kadar kıss fiyatı söyle o kadar ucuz diyorsun merak ettim :))Hiç bilmiyorum canım fiyat çok cazip kafam karıştı benimde
Yarın bende sabah kan vereceğim bende bunları isteyim bi şey soracağım PekiBenim doktorum seker yuklemesi yaptirmayacaksan kanda sunlara baktir dedi. Ben de kararsızım.
Hiç bilmiyorum canım fiyat çok cazip kafam karıştı benimde
280 çok geldi arası olsun 150 tl lık iyiydir :)100 tlyede var cnm ama ici sungerdi yada viskondu 280 tlye olan daha iyiyfi hepten ucuz bisi alirsakda sunger olacak ozaman oyuzden bilemedim bende ya ince yatak bide cok pahali satliyor
Ya evet hm baktım geçen hafta çok güzel şeyler var bayıldım ama çok pahalı geldiSEPTEMBER LOVE geronimo_s LCWaikiki orta kalite çok kaliteli değil ürünleri ama çocuklar için yeterli kalitede. Ben en çok H&M beğeniyorum kızımda ondan almıştım bi çok şeyini. Hepsi yepyeni duruyor şu an. Ama şu an H&M in yanına yaklaşılmıyor çok pahalandı. Sezon sonu alıyorum ben genelde her şeyini. Hm in kalıpları baya büyük yalnız. LCWaikiki nin ne yazıyorsa o oluyor genelde.
Senceeeee
85 tl :) aynısı başka yerde 110-130 arası :) birde aziz bebenin mallarını beğeniyorum benNe kadar kıss fiyatı söyle o kadar ucuz diyorsun merak ettim :))
ayyy benim canım arkadaşımın doğum günüsüymüşşşşş.
iyi ki doğdun kuzum.
Pera'yla ve ailenle nice sağlıklı mutlu senelerin olsun.
E bebekte te o fiyatlar da değil mi ben mi yanlış biliyorum85 tl :) aynısı başka yerde 110-130 arası :) birde aziz bebenin mallarını beğeniyorum ben
e bebekte aziz bebenin kalmamıştı bir iki ürün vardı oda jakarlıydı yakından baktığımda,hani delikli gibi yazlık bişey .ben zaten süslü tulum almıştım bunu da annem alacak diye hem uygun hem içime sinen olsun istiyordumE bebekte te o fiyatlar da değil mi ben mi yanlış biliyorum
280 çok geldi arası olsun 150 tl lık iyiydir :)
O civarda bulsak
Bak arkadaşta dedi e Bebekten bakalım
Ben indirime ilk girdiginde her model vardi ozellikle deliklilerden aldim.e bebekte aziz bebenin kalmamıştı bir iki ürün vardı oda jakarlıydı yakından baktığımda,hani delikli gibi yazlık bişey .ben zaten süslü tulum almıştım bunu da annem alacak diye hem uygun hem içime sinen olsun istiyordum
Lcw nin bazi urunleri hm ile cok benzer kizimda da hm nin var onlari da begenerek giyiyor. Onlar rengini atmiyor. Carters cok cok iyi. Ilk aldigim gun gibi.SEPTEMBER LOVE geronimo_s LCWaikiki orta kalite çok kaliteli değil ürünleri ama çocuklar için yeterli kalitede. Ben en çok H&M beğeniyorum kızımda ondan almıştım bi çok şeyini. Hepsi yepyeni duruyor şu an. Ama şu an H&M in yanına yaklaşılmıyor çok pahalandı. Sezon sonu alıyorum ben genelde her şeyini. Hm in kalıpları baya büyük yalnız. LCWaikiki nin ne yazıyorsa o oluyor genelde.
280 çok geldi arası olsun 150 tl lık iyiydir :)
O civarda bulsak
Bak arkadaşta dedi e Bebekten bakalım
Amnisure var internette. aslinda muadilleri var daha ucuz bulabilsem internetten alacagim. Olmadi amnisure alirim. Eczaneler ne olduğundan habersiz.Canım internette satılmıyor mu ki o ped
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?