Belli degil. Bobrekleri iyi dedi bana da. Ben amniyon sıvısı sizinti seklinde geliyor da ondan dusuyor diye dusunuyorum ama emin değilim tabiSuyunun azalmasına sebep olan şey neymiş peki canım. Kızımda suyum azdı ama böbrekleri filan iyiydi bi sıkıntı yoktu
Visco bebekler icin onerilmiyorebebekte baktimda pamuk yatakda var uygun fiyata viscoda var hangisi daha iyidir ki
Visco bebekler icin onerilmiyor
ya canım şimdi mart 9 gibi gözüküyor süpriz yapıp şubat sonu filan gelirse bebiş, kış olur diye düşünüyorum gerçi martta çok sıcak olmaz.ondan jakarlı istemiyordumBen ozellikle
Ben indirime ilk girdiginde her model vardi ozellikle deliklilerden aldim.
ya siz kameralarınızın ayarıylamı oynuyorsunuz :)
ya siz kameralarınızın ayarıylamı oynuyorsunuz :)benim göbek niye ekmek teknesindeki kirlinin göbeği gibi siznki turp yutmuş gibi
Karnimda oglan var ama onceden sisman oldugumdan boyle gobegim olmayacak maalesefCanım benimki tipik erkek anası karnı.
Yani öyle diyorlar :)
Yanlar boş göbek öne doğru sivri.
benimde erkek ama maşallah yayvan bir erkek, kalçalı malçalı doğmasın oğlumCanım benimki tipik erkek anası karnı.
Yani öyle diyorlar :)
Yanlar boş göbek öne doğru sivri.
Karnimda oglan var ama onceden sisman oldugumdan boyle gobegim olmayacak maalesef
benimde erkek ama maşallah yayvan bir erkek, kalçalı malçalı doğmasın oğlum
E bebekten sorun yaşayan olmadı bence olmazsın sendebende smdi ebebk sitesinden bakicam cnm siteden alsan sorun yasamayiz dmi ebebegin sitesindne hic alisveris yapmadim da daha ince magazasida cok yakin degl gidemem oraya kadarda
Kızlar sürekli su gibi akıntı diyorum ya.bugün çoğaldı.perinotolog hemen gel dedi.spekulum ile rahim ağzından örnek aldo.sızma var dedi.tekrar bebeklerin suyuna baktı.pazartesi kan verip sonucuyla tekrar gel dedi.2 kuru farklı antibiyotik verdi.eğer bebeklerin suyunda azalma olursa dikişi almak zorundayım dedi.bilmiyorum kızlar ama umudum tükendi
Ayy yorumları varsa yorumlara bak bende hiç anlamamebebekte baktimda pamuk yatakda var uygun fiyata viscoda var hangisi daha iyidir ki
Resim atsana yeni halime bakalım :)benimde erkek ama maşallah yayvan bir erkek, kalçalı malçalı doğmasın oğlum
Anammm o göbiş büyümüş yaaa Asil artık kendini belli ediyor maşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?