- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Anammm o göbiş büyümüş yaaa Asil artık kendini belli ediyor maşalllah
Kizlar ben kizim icin park besik aldim icinede yatak almam lazm smdi bugun civilde baktim 280 tlye olan yatak cok guzeldi ama cok para ya bi yataga okadar para vermek istemiyorum daha uygun olanalrda 100 tlydi ama sunger ve viskon vardi park besik icin ince yatak mi yaptirsam yoksa hazir yatak olarak onerebilcegniz bisey var mi kullanisli ve uygun bi yatak istiyorum
Kızlar sürekli su gibi akıntı diyorum ya.bugün çoğaldı.perinotolog hemen gel dedi.spekulum ile rahim ağzından örnek aldo.sızma var dedi.tekrar bebeklerin suyuna baktı.pazartesi kan verip sonucuyla tekrar gel dedi.2 kuru farklı antibiyotik verdi.eğer bebeklerin suyunda azalma olursa dikişi almak zorundayım dedi.bilmiyorum kızlar ama umudum tükendi
E bebekten sorun yaşayan olmadı bence olmazsın sende
Alacağın hangisi
Bebeklerin omurilik ve genel olarak kemik gelisimi icin yari ortopedik yatak oneriyor ortopedi uzmanlari. Pamuk, sunger ya da viskon kesinlikle onerilmiyor, yun de bazi bebekelrde alerji yapabildigi icin onerilmiyor. Bakman gereken yatak yari ortopedik olmali.
Umudum tukendi deme, karnindakilerin kalbi atiyor hala annesi, sana muhtaclar, sen ne hissedersen onlar da hissediyorlar. Eminim duzelecek hersey, insaallah saglicakla, en guzel zamanda alacaksin yavrularini kucagina. Allah hic birimizi evlatlarimizla sinmasin.
Allah razı olsun canım .artık hayırlısı olsun diyorum canım.yine antibiotik kullanacam 1 ay olmuştu daha kullan alı .birşey olmaz inşallah
Ben ikisine de plansız hamile kaldım. Valla ilki çok stresliydi. Bunda şimdiye kadar bir şey YÖK şükür. Bundan sonra da olmaz inşallah. Hiçbirimizin bebeğinde olmasın. Benden 4 hafta önde arkadaşım var. Onun bebeğinin de bacak boyu 2 hafta geri çıkıyor. İki haftada bir perinatoloji çağırıyor. Herkeste bir şeyler çıkıyor. Acaba yaşla da alakalı olabilir mi?Kalbini hic problem etmiyorum oglumdada vardi daha buyuktu ustelik simdi oglumun bi problemi yok sukur.Daha onceki doktor belkide gordu onemsemedi haftasi kucuk kapanir diye.Gormedigini sanmiyorum cunku cok incelemisti.
Dert ettigim bebegin cok asagida olmasi ve erken dogum olabilir demesi.Yaticam artik yapacak bisey yok.Cocuklarimin sıkıntısı yok sukur faydalari var zararlari yok.Esimden daha guzel ev isi yapip daha cok destek olduklari kesinnn...
Bide bildigim bisey varki kazayla hamile kalin arkadaslar..Oglumada bunada isteyerek bilerek hamile kaldim her bi poh cikti.Ama kizima kazayla hamile kaldim aydan aya kontrole gittim o kadar.
Bende e bebeğin sitesinden aziz bebenin hastane çıkışını aldım. 56 cm yazıyor. 56 cmde 0 3 ay kullanılıyormuşkızlar birde aziz bebenin hastahane çıkışını buldum epey uygun fiyatı
ama birinde beden 0 ay yazıyor
diğerinde yenidoğan
hastahane çıkışları damı bedenli oluyor kafam karıştı bu fiyata bulamam da
Evet canim alttaki seker yuklemesi yaptirirsam icicegim glikoz. Onu istemezsem diye usttekileri yazdi. Kanda bakilacak olan ustteki kisaltmalar.Yarın bende sabah kan vereceğim bende bunları isteyim bi şey soracağım Peki
O 50 gram olan şey ne birşey mi içeceğiz onu anlamadım
O ZAten şeker testi olmuyor mu
Gittikçe büyüyorlar maşallah
Canım geçmiş olsun. İşini ferah tut. Rabbim ne yazmışsa onu göreceksin elbet. Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.Kızlar sürekli su gibi akıntı diyorum ya.bugün çoğaldı.perinotolog hemen gel dedi.spekulum ile rahim ağzından örnek aldo.sızma var dedi.tekrar bebeklerin suyuna baktı.pazartesi kan verip sonucuyla tekrar gel dedi.2 kuru farklı antibiyotik verdi.eğer bebeklerin suyunda azalma olursa dikişi almak zorundayım dedi.bilmiyorum kızlar ama umudum tükendi
Evet canım son aylarda daha çok göğüsler doluyor. Bir de dikkat et adet dönemlerimizde daha çok ağrı sızı oluyor.Kızlar son günlerde göğüslerim daha hassas oldu sızlıyormuş gibi
Böyle bu Aylarda normal mı
Canım geçmiş olsun. İçini ferah tut. Rabbim ne yazmışsa onu göreceksin elbet. Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.
Fazla çıkmamış kuZumGobegim 1 haftada cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?