2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 canım umutsuz olma. Allah a emanetler. Allah ne dilerse o olur. dilerim hakkında hayırlısı olur. biz sana hep dua ediyoruz. Rabbim korusun seni de ikizleri de.

Bebeklerin omurilik ve genel olarak kemik gelisimi icin yari ortopedik yatak oneriyor ortopedi uzmanlari. Pamuk, sunger ya da viskon kesinlikle onerilmiyor, yun de bazi bebekelrde alerji yapabildigi icin onerilmiyor. Bakman gereken yatak yari ortopedik olmali.

Umudum tukendi deme, karnindakilerin kalbi atiyor hala annesi, sana muhtaclar, sen ne hissedersen onlar da hissediyorlar. Eminim duzelecek hersey, insaallah saglicakla, en guzel zamanda alacaksin yavrularini kucagina. Allah hic birimizi evlatlarimizla sinmasin.

E bebekten sorun yaşayan olmadı bence olmazsın sende
Alacağın hangisi

iki tane yatak var cnm
https://www.e-bebek.com/babyjem-oyun-parki-yatagi-60x120-cm-p-bje-89119/

https://www.e-bebek.com/kraft-yatas-microfit-visco-yatak-60x120-cm-p-kra-507278/

Ama ebebekten almam belkide pazar nu burda magazalarada bir bakayim ona gore karar vereyim diyorum yakindan gorup almak daha iyi aslnda ama civildeki 280 tllik ytak baya iyiyfi esimde bakti kaliteli geldi digerleri cok adiydi mali bakalim sende guzel bisey blursan sole cnm banada fikir olsun

ya bide diyorumki acaba ince yatak almasam mi smdi oyun parki icin icne yatak alinca 6 ay yatiriyorsun 6 ay snra besigin en altina kalin yatak almak gerekiyor kalin yataga yatiyor bebek bende dedimki acaba smdi bi tane kalin yatak alsam iyisinden bebek doguncada o kalin yatakda yatsa hep ole olmaz miki

M mel33 canım umutsuz olma. Allah a emanetler. Allah ne dilerse o olur. dilerim hakkında hayırlısı olur. biz sana hep dua ediyoruz. Rabbim korusun seni de ikizleri de.
Allah razı olsun canım .artık hayırlısı olsun diyorum canım.yine antibiotik kullanacam 1 ay olmuştu daha kullan alı .birşey olmaz inşallah

Ben ikisine de plansız hamile kaldım. Valla ilki çok stresliydi. Bunda şimdiye kadar bir şey YÖK şükür. Bundan sonra da olmaz inşallah. Hiçbirimizin bebeğinde olmasın. Benden 4 hafta önde arkadaşım var. Onun bebeğinin de bacak boyu 2 hafta geri çıkıyor. İki haftada bir perinatoloji çağırıyor. Herkeste bir şeyler çıkıyor. Acaba yaşla da alakalı olabilir mi?

Bende e bebeğin sitesinden aziz bebenin hastane çıkışını aldım. 56 cm yazıyor. 56 cmde 0 3 ay kullanılıyormuş

Yarın bende sabah kan vereceğim bende bunları isteyim bi şey soracağım Peki
O 50 gram olan şey ne birşey mi içeceğiz onu anlamadım
O ZAten şeker testi olmuyor mu
Evet canim alttaki seker yuklemesi yaptirirsam icicegim glikoz. Onu istemezsem diye usttekileri yazdi. Kanda bakilacak olan ustteki kisaltmalar.

Canım geçmiş olsun. İşini ferah tut. Rabbim ne yazmışsa onu göreceksin elbet. Duadan başka elimizden bir şey gelmiyor.

Ottomania 4body1soul kizlar altli ustlu zibin takimlari oluyo ya yandan citcitli onlari kac aylik alcz ilk dogduklarindan iste hava sicaklasana kdr giydirmelik.. 1-3 cok kucuk olur hmen buyur diyolar e 3-6 aylikta da yaza geliyo onlari giymezler ki bi karar verip alana kdr lcwde sepete attiklarimi kapmislar

Alış-veriş yapmamış arkadaşlar bir hafta daha sıkın dişinizi black friday haftaya diyebiliyorum epey indirim olur sitelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…