- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Anlamadım ben üste koyulan yatakya bide diyorumki acaba ince yatak almasam mi smdi oyun parki icin icne yatak alinca 6 ay yatiriyorsun 6 ay snra besigin en altina kalin yatak almak gerekiyor kalin yataga yatiyor bebek bende dedimki acaba smdi bi tane kalin yatak alsam iyisinden bebek doguncada o kalin yatakda yatsa hep ole olmaz miki
oyyyy maşalllahSEPTEMBER LOVE koca gobisimle ben
Ottomania @4body1soul kizlar altli ustlu zibin takimlari oluyo ya yandan citcitli onlari kac aylik alcz ilk dogduklarindan iste hava sicaklasana kdr giydirmelik.. 1-3 cok kucuk olur hmen buyur diyolar e 3-6 aylikta da yaza geliyo onlari giymezler ki bi karar verip alana kdr lcwde sepete attiklarimi kapmislar
Kıyamam kısss sana üzülme daha çok alırızOttomania @4body1soul kizlar altli ustlu zibin takimlari oluyo ya yandan citcitli onlari kac aylik alcz ilk dogduklarindan iste hava sicaklasana kdr giydirmelik.. 1-3 cok kucuk olur hmen buyur diyolar e 3-6 aylikta da yaza geliyo onlari giymezler ki bi karar verip alana kdr lcwde sepete attiklarimi kapmislar
Anlamadım ben üste koyulan yatak
oyyyy maşalllah
Aynıyız kısss Göbişlerimiz
Aynen Carters çok iyi ama pahalılar ya :/Lcw nin bazi urunleri hm ile cok benzer kizimda da hm nin var onlari da begenerek giyiyor. Onlar rengini atmiyor. Carters cok cok iyi. Ilk aldigim gun gibi.
Bende bazı tulumlarını Carter s aldım. Adına güvenerek etiket okumadım ve polyester çıktı. İade vaktinide geçirdim yeni okuduğum için etiketlerini. artık içine başka birşey giydirip falan halledeceğiz heralde ya da kısa süreli falan giydireceğizAynen Carters çok iyi ama pahalılar ya :/
ya bide diyorumki acaba ince yatak almasam mi smdi oyun parki icin icne yatak alinca 6 ay yatiriyorsun 6 ay snra besigin en altina kalin yatak almak gerekiyor kalin yataga yatiyor bebek bende dedimki acaba smdi bi tane kalin yatak alsam iyisinden bebek doguncada o kalin yatakda yatsa hep ole olmaz miki
Biz daha park yatak modeli araştırırken önceki postlarda yazılınca park yatak yatağınıda araştırmaya başladık ve içinden çıkamadık.
-Bu yatağın iki katı için ayrı yatak mı kullanılıyor
-Genelde gördüğüm yataklar sünger, pamuk ve visco ancak bu malzemelerde çocuğun yatırılmaması gerekiyormuş o zaman hangi malzemeden yatak alacağız
- yarı ortopedik yaylı bebek yatağı alsak üst kattada bunu kullanabiliyormuyuz
Kullanan deneyimli anneler bu mevzuya da bir el atarsanız ilk aklıma gelen sorular bunlar
O ust taraf cok kullanisli degil diye biliyorum, direk icine yatir bence normal yatak alip. Hem o ince yataklar cok sagliksiz hem de cok kullanissiz. 6 ay falan da yatirilmiyor o ust tarafa, uc ay ancak. Eger sezeryan olmazsa rahatca egilir koyar alirsin zaten, sezerhan olursan da esin ya da yaninda illa ki biri olur o alip koymana yardimci olur. Hatta park besiklerin ust tarafi icjn ince sunger yatak kendinden cikiyor diye hatirliyorum ben. Aslinda park besik alacaksan yeni direk iki kademesi olan normal ahsap besik almani tavsiye ederim. Park besiklerin hem ic tabani yeterince sert olmadigi icin yatak konulsa dahi bebegin omurga gelisimi acisindan cok saglikli olmadigi dusunuluyor, hem de en kalitelisi bile bi sure sonra hareketle gacur gucur etmeye oynamaya basliyor.
Bizim bir de ahşap küçük beşik var ilk 3-5 ay yatacağı o yüzden üst katı kullanmayabilirim bile ama 3-6 ay civarı odasını ayırmayı düşündüğümden gece beşikte, gündüz odasında park yatakta yatırmak gibi bir planım vardı. Ama 3 tane yatak almakta hakikaten mantıksız olacak şimdiben park besigi aldim cnm sadece icine yatak alamadim bir turlu bende ince yatak almak yerine kalin yatak iyisinden alayim diye dusundum besigin altina kalin yatagi koyarim dogdugundan itibaren ona yatar diye dusundum diger turlu ince yatak alsam 4 ay snrasnda kalin yatak almam gerekecek bu sefer iki kez para vermis olacam
Bizim bir de ahşap küçük beşik var ilk 3-5 ay yatacağı o yüzden üst katı kullanmayabilirim bile ama 3-6 ay civarı odasını ayırmayı düşündüğümden gece beşikte, gündüz odasında park yatakta yatırmak gibi bir planım vardı. Ama 3 tane yatak almakta hakikaten mantıksız olacak şimdi. Belki de park yatağın sadece alt kısmı için ortopedik yaylı yatak ve beşik için yatak almak mantıklı. Kafam karıştı
Aklımdaki soruları yazdın iki yatak mı alacağızBiz daha park yatak modeli araştırırken önceki postlarda yazılınca park yatak yatağınıda araştırmaya başladık ve içinden çıkamadık.
-Bu yatağın iki katı için ayrı yatak mı kullanılıyor
-Genelde gördüğüm yataklar sünger, pamuk ve visco ancak bu malzemelerde çocuğun yatırılmaması gerekiyormuş o zaman hangi malzemeden yatak alacağız
- yarı ortopedik yaylı bebek yatağı alsak üst kattada bunu kullanabiliyormuyuz
Kullanan deneyimli anneler bu mevzuya da bir el atarsanız ilk aklıma gelen sorular bunlar
Kızlar bebek bakım çantası hakkında ne öneriyorsunuz
Aaa polyester mi. Orijinal ürün değil miydi acabaBende bazı tulumlarını Carter s aldım. Adına güvenerek etiket okumadım ve polyester çıktı. İade vaktinide geçirdim yeni okuduğum için etiketlerini. artık içine başka birşey giydirip falan halledeceğiz heralde ya da kısa süreli falan giydireceğiz
Dolar bu kadar yüksek değilken ben aliexpress ten almıştım bol gözü var. Büyükte bir çanta. Her şey sığıyor içine. Sırt çantası tercih ettim ben. Daha kullanışlı oluyor. Türkiye’de satılan bebek bakım çantaları da güzel yeni şeyler çıkmış bakarak alsan çok daha iyi olabilir. Önemli olan bol gözü olsun :)) termal gözü de olursa çok daha güzel olur tabi ama olmasada olurKızlar bebek bakım çantası hakkında ne öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?