2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamadım ben üste koyulan yatak
oyyyy maşalllah
Aynıyız kısss Göbişlerimiz

şu an aldıklarımı kışlık olarak 0-3 ay aldım.
çünkü sonrası yaza geliyor.
e ne kadar büyür kaç kilo olur onu da bilmiyorum zaten o zamana.
yazın bir zıbınla geçiyor zaten kış gibi değil cıbıl cıbıl geziyorlar.

Kıyamam kısss sana üzülme daha çok alırız
Sen iyice öğren bakalım sonra bana da öğret bilelim de ne alacacağımızı ona göre alayım bende :))

Anlamadım ben üste koyulan yatak

oyyyy maşalllah
Aynıyız kısss Göbişlerimiz

park besikerin ici iki katli oluyir cnm en alt katina cocuk buyuyunce yatiriyorsun cocuk yeni dogdugundada besige ek bisey takiliyo bebek ustde duruyor onun icin ince yatak lazim 6 aydan sonra ortdaki takilan seyi cikartiyosun en alta kalin yatak alip yatiriyosun cocugu

Biz daha park yatak modeli araştırırken önceki postlarda yazılınca park yatak yatağınıda araştırmaya başladık ve içinden çıkamadık.
-Bu yatağın iki katı için ayrı yatak mı kullanılıyor
-Genelde gördüğüm yataklar sünger, pamuk ve visco ancak bu malzemelerde çocuğun yatırılmaması gerekiyormuş o zaman hangi malzemeden yatak alacağız
- yarı ortopedik yaylı bebek yatağı alsak üst kattada bunu kullanabiliyormuyuz

Kullanan deneyimli anneler bu mevzuya da bir el atarsanız ilk aklıma gelen sorular bunlar

Aynen Carters çok iyi ama pahalılar ya :/
Bende bazı tulumlarını Carter s aldım. Adına güvenerek etiket okumadım ve polyester çıktı. İade vaktinide geçirdim yeni okuduğum için etiketlerini. artık içine başka birşey giydirip falan halledeceğiz heralde ya da kısa süreli falan giydireceğiz

O ust taraf cok kullanisli degil diye biliyorum, direk icine yatir bence normal yatak alip. Hem o ince yataklar cok sagliksiz hem de cok kullanissiz. 6 ay falan da yatirilmiyor o ust tarafa, uc ay ancak. Eger sezeryan olmazsa rahatca egilir koyar alirsin zaten, sezerhan olursan da esin ya da yaninda illa ki biri olur o alip koymana yardimci olur. Hatta park besiklerin ust tarafi icjn ince sunger yatak kendinden cikiyor diye hatirliyorum ben. Aslinda park besik alacaksan yeni direk iki kademesi olan normal ahsap besik almani tavsiye ederim. Park besiklerin hem ic tabani yeterince sert olmadigi icin yatak konulsa dahi bebegin omurga gelisimi acisindan cok saglikli olmadigi dusunuluyor, hem de en kalitelisi bile bi sure sonra hareketle gacur gucur etmeye oynamaya basliyor.

Park yatak kullananlar daha iyi bilir, belki modelden modele de degisiyor olabilir ama ablamdan hatirladigim ust kademe boyle cok sabit bisey degil, yari sallanir gibi tutturulmus gibi basitce. O yuzden yari ortopedik yayli yataklar ust kademede tehlikeli olabilir gibi geldi bana, agir olabilir. Bir de zaten ust kademe acayip oynak bisey oluyor, en ufak harekette vs bosta gibi sallaniyor gibi sanki.

ben park besigi aldim cnm sadece icine yatak alamadim bir turlu bende ince yatak almak yerine kalin yatak iyisinden alayim diye dusundum besigin altina kalin yatagi koyarim dogdugundan itibaren ona yatar diye dusundum diger turlu ince yatak alsam 4 ay snrasnda kalin yatak almam gerekecek bu sefer iki kez para vermis olacam

Bizim bir de ahşap küçük beşik var ilk 3-5 ay yatacağı o yüzden üst katı kullanmayabilirim bile ama 3-6 ay civarı odasını ayırmayı düşündüğümden gece beşikte, gündüz odasında park yatakta yatırmak gibi bir planım vardı. Ama 3 tane yatak almakta hakikaten mantıksız olacak şimdi . Belki de park yatağın sadece alt kısmı için ortopedik yaylı yatak ve beşik için yatak almak mantıklı. Kafam karıştı

almisken iyisi olsun kullanisli olsun diyoruz am cok secenek var kafamiz karisiyor benimde ilk bebegim olucak tecrubesizim biraz oyuzden tecrubeli annelerden yaridm bekliyoruz artik kullananlar varsa belki onerileri olur bize bizde karar veririz :)

Hayirli aksamlar randevumuz vardi bugun. Suyum fazlaymis doktor sekerden suphelendi. Birden kilo alimim ve yemek sonrasindaki el ayagimin bosalmasindan tahmin ediyordum bakalim haftaya seker testini yapalim dedi. Normalde 24. Haftadan sonra yapilir ama biz one cekelim dedi. Demirim dusmus carpintilarim da sanirim ondanmis.
Bir de fitil verdi alttan muayene de etmisti ufak bi enfeksiyon varmis

Aklımdaki soruları yazdın iki yatak mı alacağız şaka olmamı

Aaa polyester mi. Orijinal ürün değil miydi acaba

Kızlar bebek bakım çantası hakkında ne öneriyorsunuz
Dolar bu kadar yüksek değilken ben aliexpress ten almıştım bol gözü var. Büyükte bir çanta. Her şey sığıyor içine. Sırt çantası tercih ettim ben. Daha kullanışlı oluyor. Türkiye’de satılan bebek bakım çantaları da güzel yeni şeyler çıkmış bakarak alsan çok daha iyi olabilir. Önemli olan bol gözü olsun :)) termal gözü de olursa çok daha güzel olur tabi ama olmasada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…