2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu an bebek bakım çantam olmasa bunu alırdım gözüme çok hitap etti :)))

Eklentiler

• 8CA2B417-62AF-4A74-92B1-7D2DF0FCE171.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 62
Kızımda böyle bebek bakım çantaları yoktu çeşit yoktu. Bunlar olsaydı o zamanlar keşke.

Mart analari evhamli analar bende dert ettim bugun bebis cok nadir hareket ediyor dun gece kipir kipir di simdi hic hareket yok off bisey mi oldu niye oynamiyor halbuki biliyorum hergun ayni olmuyor ama o kimildadikca dunyalar benim oluyoo ses cikmayincada resmen dunyanin altinsa kaliom sanki

Canımmm arada öyle oluyor
Aklını bozma kuzum
Bence gayet normal bence
Biraz uzan dinlen tatlı ye bak nasıl başlar

aynılarını bana da dedi doktorum şekeri keselim dedi şeker yüklemesi yaptıracağım haftaya umarım çıkmaz bir şey. karbonhidratı da kes dedi doktorum iki haftada 3 kilo almışım bende.

aynılarını bana da dedi doktorum şekeri keselim dedi şeker yüklemesi yaptıracağım haftaya umarım çıkmaz bir şey. karbonhidratı da kes dedi doktorum iki haftada 3 kilo almışım bende.
Ayda bir gidiyorum rutin kontrole gecen sefer 4 haftada 5 kilo almistim bu son 4 hafta da 3 kg almisim. Bana da cok geldi evvelki gebeliklerimde nerdeyse 30. Haftalar bu kadar almistim. İnsallah cikmaz canim her ikimizde de

Ayda bir gidiyorum rutin kontrole gecen sefer 4 haftada 5 kilo almistim bu son 4 hafta da 3 kg almisim. Bana da cok geldi evvelki gebeliklerimde nerdeyse 30. Haftalar bu kadar almistim. İnsallah cikmaz canim her ikimizde de

inşallah bende son bir ayda toplamda 7 kilo almış oldum tatlıyı kestim bakalım inşallah bir şey çıkmaz

Günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Kızımın adına karar verdik sonunda
Elis Nisa olacak inşallah
Elis’i ben istedim Nisa’yı babası
Ortak karar oldu en azından :)
Elis güzel kokan çiçek demek
Tabi ki Elis diye seslenecek herkes

Bu arada kilom bir anda arttı toplam 8 kilo oldu
Üzülsem yiyorum, sevinsem yiyorum. Bu psikolojik yeme olayını da tedavi ettireceğim bebekten sonra, yeter ya. Bazen kendimden bıkıyorum. Oburluk başa bela

Çok güzel isimmiş.
Biz hala karar veremedik. Yiğit keşke söylemesi böyle zor bir isim olmasaydı, anlamını falan çok beğeniyorum. Ege diğer ismi olacak sanırım.

Kızlar bebek bakım çantası hakkında ne öneriyorsunuz
ben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..
yanındada şu aparat indirimliydi oda kullanışlı geldi onuda aldım 2.7 dolar

Eklentiler

• F6A47820-02CE-44C7-923B-7026365054A2.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 61C60A6C-34B3-4095-84C3-831C539F41CE.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 87
Çok güzel görünüyor gerçekten.

günaydın kızlar,
soobede tekrar bir hafta sonu indirimi başlamışbebekler için pek bişey gözüme çarpmadı ama erkek ve kız çocuklarda güzel şeyler var gibi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…