Teşekkürler cicim amin inşallahSEPTEMBER LOVE dogum gunun kutlu olsn cnm nice saglikli mutlu yillara insallah ailenle bebesinle kocisinle
Canımmm arada öyle oluyorMart analari evhamli analar bende dert ettim bugun bebis cok nadir hareket ediyor dun gece kipir kipir di simdi hic hareket yok off bisey mi oldu niye oynamiyor halbuki biliyorum hergun ayni olmuyor ama o kimildadikca dunyalar benim oluyoo ses cikmayincada resmen dunyanin altinsa kaliom sanki
Hayirli aksamlar randevumuz vardi bugun. Suyum fazlaymis doktor sekerden suphelendi. Birden kilo alimim ve yemek sonrasindaki el ayagimin bosalmasindan tahmin ediyordum bakalim haftaya seker testini yapalim dedi. Normalde 24. Haftadan sonra yapilir ama biz one cekelim dedi. Demirim dusmus carpintilarim da sanirim ondanmis.
Bir de fitil verdi alttan muayene de etmisti ufak bi enfeksiyon varmis
Ayda bir gidiyorum rutin kontrole gecen sefer 4 haftada 5 kilo almistim bu son 4 hafta da 3 kg almisim. Bana da cok geldi evvelki gebeliklerimde nerdeyse 30. Haftalar bu kadar almistim. İnsallah cikmaz canim her ikimizde deaynılarını bana da dedi doktorum şekeri keselim dedi şeker yüklemesi yaptıracağım haftaya umarım çıkmaz bir şey. karbonhidratı da kes dedi doktorum iki haftada 3 kilo almışım bende.
Ayda bir gidiyorum rutin kontrole gecen sefer 4 haftada 5 kilo almistim bu son 4 hafta da 3 kg almisim. Bana da cok geldi evvelki gebeliklerimde nerdeyse 30. Haftalar bu kadar almistim. İnsallah cikmaz canim her ikimizde de
Neden uyuyamıyorsunGeceleri uyuyamıyorum ya dön dön ne olacak böyle
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Kızımın adına karar verdik sonunda
Elis Nisa olacak inşallah
Elis’i ben istedim Nisa’yı babası
Ortak karar oldu en azından :)
Elis güzel kokan çiçek demek
Tabi ki Elis diye seslenecek herkes
ben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..Kızlar bebek bakım çantası hakkında ne öneriyorsunuz
Çok güzel görünüyor gerçekten.ben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..
yanındada şu aparat indirimliydi oda kullanışlı geldi onuda aldım 2.7 dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?