2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

civil de bir benzeri var bakayım black fridayda indirime girerse bende bu tarz düşünüyorum, yada yıkanmış deri sırt çantası gördüm bir çantacıda oldukça yumuşak çok gözlüydü onu alıcam

Kızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi

canım geçmiş olsun.ben olsam röntgene girmezdim,sonuçta kırık yok,burkmada istirahatle geçer inşallah,moralini bozma,Rabbim beterinden saklasın

çok geçmiş olsun, hamilelik rontgen diyince insan bir telaşlanıyor, biraz daha bekleyip öyle karar versen,

Canim moralini yuksek tut bu tarz seylerde moral cok onemli
Ins guzel cikar sonuclar canimsin yaa cok cektin ama gececek bu gunler

Canim onlari illaki 0-3 ay alacaksin ama 3.ayinda giydireceklerini patiksiz al onlar biraz daha buyuk oluyo.Patikliler biraz daha ufak oluyor.Bide bakarak alirsan bazi model markalar buyuk oluyo 0-3 ay olmasina ragmen

Gizzz suyundan eccuk geronimo_s veriver onunkide az esitlensin sular :))

cnm ben istanbuldan aldim cantami eminonune gitmistim 120 tlye sirt cantasi aldim icinde cok fazla gozu var baya kullanisli ben cok begendim kol cantasi yerine sirt cantasi daha kullanisli cnm
Foto atabilir misin canim gule gule kullan bu arada

Gorumcenin haberi var mi
Onun onayini aldiniz mi
Onun onayi senin ne olarak sesleneceginden daha muhim

esut85 xxtalyaxx cok tesekkur ederim kizlar. Valla korktum direk kapida hamileler ve hamillelik suphesi olanlar giremez yaziyor. Tedirgin oluyor insan. Insallah ciddi biseyim yoktur cok evhamliyim. Dinlenicem gecmezse tekrar dusunucem.
Haftaya yillik izinde almistim bulgaristana gitmek için. Kotu bi tatil olacak kisa zamanda gecer insallah

BENDE 2 HAFTADA İKİ ÜÇ KİLO ALDIM YA NOLCAK Bİ KİLOLAR 60 LA BAŞLADIM 64 OLDUM ALMIYORUM DİYE SEVİNİYORDUM DEMEK Kİ 20 Lİ HAFTLARDA BAŞLIYORMUŞ.

Vallahi zor bir karar. Uzerine basamiyorsan kırık ihtimali var. Hatta basabiliyorsan bile muayene önemli. Kendimde olsa cektirmezdim diye düşünüyorum. Buzlu su yap ayak bileginin 10 cm 15 cm uzerine kadar ciksin 10 dk boyunca,buz kompresinden daha iyidir. Krem falan hepsi yasak bize unutma. Sıkı sıkı bandaj yap kan dolasimini durdurmadan ve ayaginin altina yastik koy kalp seviyesinden yukarida olsun. Istirahat de cok onemli.
Buz ilk 3 gun uyumadigin saatlerde 2 saatte bir sonraki 3 gun 4 saatte 1

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim ben hamile kalir kalmaz ayak parmagimi kirdim kalip gibi sarip buz koymaktan baska bisey yapamadim malesef krem bile kullanamadim 1 ay cektim

Cok gecmis olsun canım...

Canım aziz bebe urunleri cok guzel oluyor nerde buldun uygun fiyata bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…