civil de bir benzeri var bakayım black fridayda indirime girerse bende bu tarz düşünüyorum, yada yıkanmış deri sırt çantası gördüm bir çantacıda oldukça yumuşak çok gözlüydü onu alıcamben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..
yanındada şu aparat indirimliydi oda kullanışlı geldi onuda aldım 2.7 dolar
hepimiz kiloları bu haftalarda aldık sanırım :) çok güzel gözüküyorsunuzşu son 10günde iyice şiştim
güncel kilo67
başlangıç60
tam kız göbeği,gitgide genişliyorum
canım geçmiş olsun.ben olsam röntgene girmezdim,sonuçta kırık yok,burkmada istirahatle geçer inşallah,moralini bozma,Rabbim beterinden saklasınKızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
çok geçmiş olsun, hamilelik rontgen diyince insan bir telaşlanıyor, biraz daha bekleyip öyle karar versen,Kızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Canim moralini yuksek tut bu tarz seylerde moral cok onemliKızlar sürekli su gibi akıntı diyorum ya.bugün çoğaldı.perinotolog hemen gel dedi.spekulum ile rahim ağzından örnek aldo.sızma var dedi.tekrar bebeklerin suyuna baktı.pazartesi kan verip sonucuyla tekrar gel dedi.2 kuru farklı antibiyotik verdi.eğer bebeklerin suyunda azalma olursa dikişi almak zorundayım dedi.bilmiyorum kızlar ama umudum tükendi
Canim onlari illaki 0-3 ay alacaksin ama 3.ayinda giydireceklerini patiksiz al onlar biraz daha buyuk oluyo.Patikliler biraz daha ufak oluyor.Bide bakarak alirsan bazi model markalar buyuk oluyo 0-3 ay olmasina ragmen@Ottomania4body1soul kizlar altli ustlu zibin takimlari oluyo ya yandan citcitli onlari kac aylik alcz ilk dogduklarindan iste hava sicaklasana kdr giydirmelik.. 1-3 cok kucuk olur hmen buyur diyolar e 3-6 aylikta da yaza geliyo onlari giymezler ki bi karar verip alana kdr lcwde sepete attiklarimi kapmislar
Gizzz suyundan eccukHayirli aksamlar randevumuz vardi bugun. Suyum fazlaymis doktor sekerden suphelendi. Birden kilo alimim ve yemek sonrasindaki el ayagimin bosalmasindan tahmin ediyordum bakalim haftaya seker testini yapalim dedi. Normalde 24. Haftadan sonra yapilir ama biz one cekelim dedi. Demirim dusmus carpintilarim da sanirim ondanmis.
Bir de fitil verdi alttan muayene de etmisti ufak bi enfeksiyon varmis
Foto atabilir misin canim gule gule kullan bu aradacnm ben istanbuldan aldim cantami eminonune gitmistim 120 tlye sirt cantasi aldim icinde cok fazla gozu var baya kullanisli ben cok begendim kol cantasi yerine sirt cantasi daha kullanisli cnm
Gorumcenin haberi var miGünaydın kızlar herkes iyidir umarım
Kızımın adına karar verdik sonunda
Elis Nisa olacak inşallah
Elis’i ben istedim Nisa’yı babası
Ortak karar oldu en azından :)
Elis güzel kokan çiçek demek
Tabi ki Elis diye seslenecek herkes
şu son 10günde iyice şiştim
güncel kilo67
başlangıç60
tam kız göbeği,gitgide genişliyorum
Vallahi zor bir karar. Uzerine basamiyorsan kırık ihtimali var. Hatta basabiliyorsan bile muayene önemli. Kendimde olsa cektirmezdim diye düşünüyorum. Buzlu su yap ayak bileginin 10 cm 15 cm uzerine kadar ciksin 10 dk boyunca,buz kompresinden daha iyidir. Krem falan hepsi yasak bize unutma. Sıkı sıkı bandaj yap kan dolasimini durdurmadan ve ayaginin altina yastik koy kalp seviyesinden yukarida olsun. Istirahat de cok onemli.Kızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Gecmis olsun canim ben hamile kalir kalmaz ayak parmagimi kirdim kalip gibi sarip buz koymaktan baska bisey yapamadim malesef krem bile kullanamadim 1 ay cektimKızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Sağolasin canım .artık duyarsizlasrim.yemek felan yiyemiyotum.ruh gibiydim.ne olacak bilmiyorum.Canim moralini yuksek tut bu tarz seylerde moral cok onemli
Ins guzel cikar sonuclar canimsin yaa cok cektin ama gececek bu gunler
Foto atabilir misin canim gule gule kullan bu arada
Cok gecmis olsun canım...Kızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Canım aziz bebe urunleri cok guzel oluyor nerde buldun uygun fiyata bizde bakalımkızlar birde aziz bebenin hastahane çıkışını buldum epey uygun fiyatı
ama birinde beden 0 ay yazıyor
diğerinde yenidoğan
hastahane çıkışları damı bedenli oluyor kafam karıştı bu fiyata bulamam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?