babymal diye bir site canım, her ürününde indirim yok ama ben tüm gün pc de olunca bol bol indirim kovalıyorumCanım aziz bebe urunleri cok guzel oluyor nerde buldun uygun fiyata bizde bakalım
canım çok zor süreçlerden geçtin, ama yemeden içmeden kesme kendini canının çektiklerini az az yemeye bak.buda bir süreç atlatıcaksın inşallah bukadar dayandı bebişlerin bence çok güçlülerSağolasin canım .artık duyarsizlasrim.yemek felan yiyemiyotum.ruh gibiydim.ne olacak bilmiyorum.
Gule gule kullan canim
İcinde cok fazla gozu var diye ozellikle bnu tercih ettim cnm her seyi ayri ayri koyarim birbirine akrismaz diye dusundum
Çok geçmiş olsun canım@esut85xxtalyaxx cok tesekkur ederim kizlar. Valla korktum direk kapida hamileler ve hamillelik suphesi olanlar giremez yaziyor. Tedirgin oluyor insan. Insallah ciddi biseyim yoktur cok evhamliyim. Dinlenicem gecmezse tekrar dusunucem.
Haftaya yillik izinde almistim bulgaristana gitmek için. Kotu bi tatil olacak kisa zamanda gecer insallah
Gule gule kullan canim
Benim kizimdan kalan kola takilan bebek cantam var bej rengi
Bunada sirta takilan pembis civil civil bisey istiyorum degisik degisik kullanayim diye bakalim bulabilirsem
Ayyy unicornben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..
yanındada şu aparat indirimliydi oda kullanışlı geldi onuda aldım 2.7 dolar
Çok güzeller canım :)) güle güle giyin anne kız :))Selam kızlar sabah ikinci aşımı oldum
Kan ve idrar verdim
Haftaya doktoruma gösterceğim
Umarım tsh normal çıkar bu gün bir kızıma bide bana pijama aldım
Pijamayı şimdi ki kiloma göre aldım
Satan kız büyük almayın Doğumdan sonra 6 aylık halinize geri döneceksiniz dedi
Maşallaaaah sizeee :))şu son 10günde iyice şiştim
güncel kilo67
başlangıç60
tam kız göbeği,gitgide genişliyorum
1. Bebeği doğurmadan ya kız olursa diye 2 . yapma hayalleri kurdurmayın banaSelam kızlar sabah ikinci aşımı oldum
Kan ve idrar verdim
Haftaya doktoruma gösterceğim
Umarım tsh normal çıkar bu gün bir kızıma bide bana pijama aldım
Pijamayı şimdi ki kiloma göre aldım
Satan kız büyük almayın Doğumdan sonra 6 aylık halinize geri döneceksiniz dedi
Ben kızıma ne isim koycam ilkine zaten zor bulmuştumİlki Azra ikincisine Lina mı koysak diyorum ailem pek beğenmedi.
Arti bide nasil alistirirsan oyle gidiyoD dry75 canım4body1soul dediklerine katılıyorum :)) ben antepteyim buraya bahar yaz çabuk gelir ona göre kıyafet giydircem. Sen de sıcak bir memleketteysen ona göre alışveriş yap derim :))
Birde yenidoğan hep yatıyor battaniyeye filan sarılı bir şekilde çok çok kalın şeylere gerek yok bence.
Teşekkür ederiz dedesi beğendi1. Bebeği doğurmadan ya kız olursa diye 2 . yapma hayalleri kurdurmayın banabaayıldımmm ikisinede ama en çok prensesin tulumuna
Günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Kızımın adına karar verdik sonunda
Elis Nisa olacak inşallah
Elis’i ben istedim Nisa’yı babası
Ortak karar oldu en azından :)
Elis güzel kokan çiçek demek
Tabi ki Elis diye seslenecek herkes
Teşekkür ederiz Canım benim yavaş yavaş başlıyorum bende artıkÇok güzeller canım :)) güle güle giyin anne kız :))
Bunlar 10 yaşına gelince :)benim gözüm o zaman keser gerçi o zamanda menepoza girmiş olabilirimTeşekkür ederiz dedesi beğendi
Allah ım önce bu bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sonra da inşallah sana bir prenses bana da bir prens daha verir :))
Hatta gene aynı zamanda planlı yapalım
KuZumm babymaal sitesinde alışveriş yaptın mı güzel miBunlar 10 yaşına gelince :)benim gözüm o zaman keser gerçi o zamanda menepoza girmiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?