2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasin canım .artık duyarsizlasrim.yemek felan yiyemiyotum.ruh gibiydim.ne olacak bilmiyorum.
canım çok zor süreçlerden geçtin, ama yemeden içmeden kesme kendini canının çektiklerini az az yemeye bak.buda bir süreç atlatıcaksın inşallah bukadar dayandı bebişlerin bence çok güçlüler

İcinde cok fazla gozu var diye ozellikle bnu tercih ettim cnm her seyi ayri ayri koyarim birbirine akrismaz diye dusundum
Gule gule kullan canim
Benim kizimdan kalan kola takilan bebek cantam var bej rengi
Bunada sirta takilan pembis civil civil bisey istiyorum degisik degisik kullanayim diye bakalim bulabilirsem

D dry75 canım 4body1soul dediklerine katılıyorum :)) ben antepteyim buraya bahar yaz çabuk gelir ona göre kıyafet giydircem. Sen de sıcak bir memleketteysen ona göre alışveriş yap derim :))
Birde yenidoğan hep yatıyor battaniyeye filan sarılı bir şekilde çok çok kalın şeylere gerek yok bence.

Çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar sabah ikinci aşımı oldum
Kan ve idrar verdim
Haftaya doktoruma gösterceğim
Umarım tsh normal çıkar bu gün bir kızıma bide bana pijama aldım
Pijamayı şimdi ki kiloma göre aldım
Satan kız büyük almayın Doğumdan sonra 6 aylık halinize geri döneceksiniz dedi

Eklentiler

• 47E5D235-BFD7-4839-9516-0CEE2226ED61.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 69
  • F8D072F6-AFB9-401D-A803-F3DF7C76FEDB.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
Gule gule kullan canim
Benim kizimdan kalan kola takilan bebek cantam var bej rengi
Bunada sirta takilan pembis civil civil bisey istiyorum degisik degisik kullanayim diye bakalim bulabilirsem

saol cnm ins istedigin gbi blrsun ben siyah alayim butun kuyafetlerle gitsin demistim ama pembis pembisde guzel durur :) internetten felan midel arastir biraz cnm cok cesit var sitelerde

Ayyy unicorn çok güzelmiş güle güle kullan canım :))

Çok güzeller canım :)) güle güle giyin anne kız :))

1. Bebeği doğurmadan ya kız olursa diye 2 . yapma hayalleri kurdurmayın banabaayıldımmm ikisinede ama en çok prensesin tulumuna

Ben kızıma ne isim koycam ilkine zaten zor bulmuştum İlki Azra ikincisine Lina mı koysak diyorum ailem pek beğenmedi.

Ben kızıma ne isim koycam ilkine zaten zor bulmuştum İlki Azra ikincisine Lina mı koysak diyorum ailem pek beğenmedi.

Bende de o dert var, bi tuelu bulamiyoruz isim. Ilki Beril, anlamini cok sevdigim icjn koymustum, bunda da yine naif ve anlami agir guzel bir isim ariyorum. Simre cok hosuma gidiyor ama esim begenmiyor.

Arti bide nasil alistirirsan oyle gidiyo
Kar kat kalin kalin giydirince cocuk ona alisiyo ince giyincede sonra yanindan gecsen ruzgarinla hasta oluyolar.Pek kat kat giydirip cok sicaga alistirmamak lazim ama usutmicek sekilde

1. Bebeği doğurmadan ya kız olursa diye 2 . yapma hayalleri kurdurmayın banabaayıldımmm ikisinede ama en çok prensesin tulumuna
Teşekkür ederiz dedesi beğendi
Allah ım önce bu bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sonra da inşallah sana bir prenses bana da bir prens daha verir :))
Hatta gene aynı zamanda planlı yapalım

SEPTEMBER LOVE doğum günün kutlu olsun canım benim Nice mutlu,sağlıklı yılların olsun inşallah

Teşekkürler kuZum
Bu isme Pera çok mutlu oldu
Artık kankasının adını öğrenmiş oldu :))
Elis nisa
Kızçem sadece Elis ismini kullanacakmış
Çok beğendi çünkü

Bunlar 10 yaşına gelince :)benim gözüm o zaman keser gerçi o zamanda menepoza girmiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…