Teşekkür ederim canımÇok güzel isimmiş.
Biz hala karar veremedik. Yiğit keşke söylemesi böyle zor bir isim olmasaydı, anlamını falan çok beğeniyorum. Ege diğer ismi olacak sanırım.
Çok geçmiş olsun kuzumKızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Haberi yok olmasın da mikrop şeyGorumcenin haberi var mi
Onun onayini aldiniz mi
Onun onayi senin ne olarak sesleneceginden daha muhim
Teşekkür ederim canım bende çok sevdim kızımın ismini :)Nurbal27 kızının ismini çok beğendim Elis kulağa da hoş geliyor :)
Lina yı bende düşünmüştüm eşim linea derler dalga geçerler dediği an vazgeçmiştimBen kızıma ne isim koycam ilkine zaten zor bulmuştumİlki Azra ikincisine Lina mı koysak diyorum ailem pek beğenmedi.
Elis ismini kullanırız bizde Nisa babası istedi diye olsun dedimTeşekkürler kuZum
Bu isme Pera çok mutlu oldu
Artık kankasının adını öğrenmiş oldu :))
Elis nisa
Kızçem sadece Elis ismini kullanacakmış
Çok beğendi çünkü
BEN O HAYALİ KURUYORUM BİLE1. Bebeği doğurmadan ya kız olursa diye 2 . yapma hayalleri kurdurmayın banabaayıldımmm ikisinede ama en çok prensesin tulumuna
Aaa polyester mi. Orijinal ürün değil miydi acaba
Bilmiyorum ki karnımın üstüne yatamadıpım için sanırım.Neden uyuyamıyorsun
Sana kesinlikle katılıyorum. Zaten bi yerde okumuştum ilk bir hafta iyi sıcak tutmak lazım ondan sonra normal :)Arti bide nasil alistirirsan oyle gidiyo
Kar kat kalin kalin giydirince cocuk ona alisiyo ince giyincede sonra yanindan gecsen ruzgarinla hasta oluyolar.Pek kat kat giydirip cok sicaga alistirmamak lazim ama usutmicek sekilde
yok canım yapmadım, gözümü karartıp alıcam artıkKuZumm babymaal sitesinde alışveriş yaptın mı güzel mi
ya hastahane odası için ben hacı şeriften söylicem sanırım, bunlar evet çok güzel ama sanki sadece ambalajı için veriliyor o para gibime geliyor. zaten hastahaneye kim gelir bilemiyorumKızlar bu çanta 99 tl diyor ama bilemedim
Alırsam siyah rengini istiyorum
Bide hastane çikolatamızı da beğendik herşey Tamam ya bi çikolata kalmıştı çünkü
100 adet 250 tl yapılacak
atın atın kız cicileriniEki Görüntüle 2206444 Eki Görüntüle 2206443 Siparişlerim hazırlanmış kızlar
Orjinal canım ama bazı modelleri pmuk çıktı bazıları polyester yapacak birşey yok artık
Benimde bugün akşamüstü kontrolüm var Nil prenseste kıpır kıpır birşey görebilecekler mi bakalım
Aynı fikirdeyim. Çocukları kalın kalın giydirip bunaltmayalım.Arti bide nasil alistirirsan oyle gidiyo
Kar kat kalin kalin giydirince cocuk ona alisiyo ince giyincede sonra yanindan gecsen ruzgarinla hasta oluyolar.Pek kat kat giydirip cok sicaga alistirmamak lazim ama usutmicek sekilde
Sen neden oraya gidince hasta oldun bakayımHerkes alışveriş konuşuyor ben öylece okuyorum sadece hiç birşey almadım hala
Eşim ve annem aldırmıyorlar
Grip oldum galiba boğazım acıyor burnum da tıkalı ne iyi gelir kızlar
İnstagram dan olan siparişler dimi kuZumEki Görüntüle 2206444 Eki Görüntüle 2206443 Siparişlerim hazırlanmış kızlar
Aynen öyle kuZum kutusu süsü ve ambalajı ama kız anası olmak bunu gerektirirya hastahane odası için ben hacı şeriften söylicem sanırım, bunlar evet çok güzel ama sanki sadece ambalajı için veriliyor o para gibime geliyor. zaten hastahaneye kim gelir bilemiyorum
Bende onu bekliyorum daha çok hatta kartıma para yükleyeceğimde mağdur olmayımyok canım yapmadım, gözümü karartıp alıcam artıkama black fridayı bekliyorum, belki e bebeğe gelir yeni modeller
geçen sene bu zamanlar çeyiz alışverişi yapıyodum, çok işime yaramıştı, bileydim hemen bebek olacak kontrol ederdim bebek sitelerini deBende onu bekliyorum daha çok hatta kartıma para yükleyeceğimde mağdur olmayım
Ama benim takıldığım şey acaba Bebek mağazaları indirim yapacak mı ki
Ben Zannetmiyorum
Bizimki sağolsun yüzü hep ortada saklamıyor ama el hep başında kara kara düşünüyor :)Aman boşver polyester olsun, bakalım Nil hanım yüzünü gösterecek mi bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?