Ben de hacı şerifin sitesinden bunu çok beğendim ama kendim yapacağım, gittigidiyordan 100 tane 50 cc lik şişe aldım (paşabahçeninmiş) doğmasına yakın çakıl taşı çikolatalardan alırım. üstüne süslemeleri de kendim yaparım. Sabun işinden vazgeçtim. Doğduğunda odada bunlardan olur. 100 kişi tabi ki de gelmez hastaneye ama eve bebek görmeye gelenlere de bunlardan veririm.ya hastahane odası için ben hacı şeriften söylicem sanırım, bunlar evet çok güzel ama sanki sadece ambalajı için veriliyor o para gibime geliyor. zaten hastahaneye kim gelir bilemiyorum
Bizimki sağolsun yüzü hep ortada saklamıyor ama el hep başında kara kara düşünüyor :)
Geçen sene Zara penti mango Bershkageçen sene bu zamanlar çeyiz alışverişi yapıyodum, çok işime yaramıştı, bileydim hemen bebek olacak kontrol ederdim bebek sitelerini de
yaparlar inşallah, trentyolda filan en azından olur bence
Yok kuzum ne gezmesi geldim geleli birkaç kez çıktım sadeceSen neden oraya gidince hasta oldun bakayım
Gezmekten mi yoksa
Bol limonlu ballı ıhlamur iç
Bide Boğaz için tuzlu gargara yap iyi geliyor
Aynı tuzlu gargara ile burnuna çekebilirsin
Doğal ilaç bunlar
Evet onlar canımİnstagram dan olan siparişler dimi kuZum
Çok ama çok tatlılar
Elis prensesime çok yakışacak
3 tane tulum toplam o kadarYok kuzum ne gezmesi geldim geleli birkaç kez çıktım sadece
Nasıl üşüttüm anlamadım bende
Söylediklerini deneyeyim hemen çok sağol canım
Evet onlar canım
Başka da bişeyi yok yavrumun:)
Sen çikolatayı şimdiden mi yaptırıyorsun canım
Erken değil mi onun için
Epey şey aldın sende
cok sagol canım benimmbabymal diye bir site canım, her ürününde indirim yok ama ben tüm gün pc de olunca bol bol indirim kovalıyorum
4,90 fiyat yazmışlar :) vallahi ayak üstü soyuyorlar milleti, çok güzel ama dediğin gibi kendin yapmak en mantıklısıBen de hacı şerifin sitesinden bunu çok beğendim ama kendim yapacağım, gittigidiyordan 100 tane 50 cc lik şişe aldım (paşabahçeninmiş) doğmasına yakın çakıl taşı çikolatalardan alırım. üstüne süslemeleri de kendim yaparım. Sabun işinden vazgeçtim. Doğduğunda odada bunlardan olur. 100 kişi tabi ki de gelmez hastaneye ama eve bebek görmeye gelenlere de bunlardan veririm.
Aynen canım eşim nehir yada ırmak diyor ama ben ırmağı pek sevmedim. Henüz düşünüyoruz bulamadık yaTeşekkür ederim canım
Yiğit Ege de çok hoş duruyor
Erkek olsaydı bende Mehmet Ege koyacaktım
Çok geçmiş olsun kuzum
Ben olsaydım çektirmezdim herhalde korkutuyor beni böyle şeyler
Biraz daha bekle bence
Haberi yok olmasın da mikrop şey
Teşekkür ederim canım bende çok sevdim kızımın ismini :)
Lina yı bende düşünmüştüm eşim linea derler dalga geçerler dediği an vazgeçmiştim
Elis ismini kullanırız bizde Nisa babası istedi diye olsun dedim
Peram aşkım kankasının ismini sevdiği gibi kendisini de çok sevecek annesi
-Piraye bi sen kaldın isimsiz
Ben uyuyorum ama sık uyanıyorumBilmiyorum ki karnımın üstüne yatamadıpım için sanırım.
kızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
bu 3lünün arasında gidip geliyorum. aslında eylülü çok istedim ama eşim ısrarla istemiyor
Eylül genelde sonbaharda doğanlar İÇİN daha uygun bir ad gibi geliyor bizim ki mart uymuyor pek bence özgü güzel))kızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
bu 3lünün arasında gidip geliyorum. aslında eylülü çok istedim ama eşim ısrarla istemiyor
Çok güzelmiş canım güle güle kullanben aliexpressten 11.11 indirimiyle 108tlye şundan aldım,henüz gelmedi bu arkadaşınki..çok memnun kaldı o .. sırt çantası ve termal fln bir sürü gözü var..
yanındada şu aparat indirimliydi oda kullanışlı geldi onuda aldım 2.7 dolar
Ben Ela diyorum :)kızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
Sağol canım .Allah razı olsun.bilmiyorum artık......canım çok zor süreçlerden geçtin, ama yemeden içmeden kesme kendini canının çektiklerini az az yemeye bak.buda bir süreç atlatıcaksın inşallah bukadar dayandı bebişlerin bence çok güçlüler
Peki o şişeler Paşabahçe’de ne kadar bakayım netten4,90 fiyat yazmışlar :) vallahi ayak üstü soyuyorlar milleti, çok güzel ama dediğin gibi kendin yapmak en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?