- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Canımmm kuzummmSağol canım .Allah razı olsun.bilmiyorum artık......
Eylülkızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
bu 3lünün arasında gidip geliyorum. aslında eylülü çok istedim ama eşim ısrarla istemiyor
Onu nasıl anladı doktor kuZumKızlar benimde erken doğum tehdidim varmış. Bundan sonra istirahat edeceğim. Progestan ve magnesium başlandı. İnşallah öyle bir sıkıntı yaşamayız
Servikal uzunluk iyiydi 35 mm ancak hunileşme vardı yani amnion sıvısı aşağı basarak serviksi açıyordu. Asıl önemli olan ölçüm hunileşmenin bitiminden sonra çıkışa kadar yapılan ölçümmüş. Benimki hangisi şuan bilemiyorum ama serklaja gerek yok dedi şuan için. En ufak ağrı sızı bir şikayet olursa gel dedi. Benimde bir şikayetim yoktu herşey iyiydi bana göre ama böyle birşey çıktı. Ağır kaldırma kendini yorma dedi. İlaçlara başladık allah sonumuzu hayretsinOnu nasıl anladı doktor kuZum
Hepimiz erkenden doğurup gelecez herhalde
gittigidiyorda indirim var 50 cc tanesi, 62 kurus, 6 tl falan kargo var, kaç tane alsan da kargo fiyatı aynı. geçende kemeraltına gittim, sözde ucuz. Kesinlikle 1 tl nin altında bulamadım 50 cc lik şişeleri.Peki o şişeler Paşabahçe’de ne kadar bakayım netten
kızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
bu 3lünün arasında gidip geliyorum. aslında eylülü çok istedim ama eşim ısrarla istemiyor
gitti gidiyorda 0,44 kuruş, şark handa belki daha uygundur, 50 kuruşluk şekerleme gitse her birinin içine, 50 kuruşlukta süsleme eder 1,5 en alası 2 tlye mal olur kendimiz yapsakPeki o şişeler Paşabahçe’de ne kadar bakayım netten
kendi doktorunmu ölçüp bilgisini verdi senmi talep ettin ölçmesini, benim doktorum hiç servikal uzunluk bilgisi vermedi, herseferinde herşey normal deyip yolladı benibetsy_pc umarım sorunsuzca hallolur. Zamanını bekler Nil hanım. Benim servikal uzunluğu3.5 çıkıyordu hep, ayrıntılı ultrasonda 3.5 falan değil 7 cm dedi. Şok oldum. Herkeste ufak tefek problemler var. Bugun kızımın eski ölçümlerine baktım da hiç oğlumdaki kadar düşük çıkmamış. Bi daha bozuldu moralim. Yapacak bir şey yok şu an. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Servikal uzunluk iyiydi 35 mm ancak hunileşme vardı yani amnion sıvısı aşağı basarak serviksi açıyordu. Asıl önemli olan ölçüm hunileşmenin bitiminden sonra çıkışa kadar yapılan ölçümmüş. Benimki hangisi şuan bilemiyorum ama serklaja gerek yok dedi şuan için. En ufak ağrı sızı bir şikayet olursa gel dedi. Benimde bir şikayetim yoktu herşey iyiydi bana göre ama böyle birşey çıktı. Ağır kaldırma kendini yorma dedi. İlaçlara başladık allah sonumuzu hayretsin[/QUOTE canim sakin stres yapma bol bol dinlen cok fazla ayakta kalma dusunu bile oturarak al benimde oyleydi cok korktum ayrintiliya girdigimde dr düzelmiş dedi 24 unde kendi dr umda bakacak duzelmistir insallah duzeliyo sakin netten arastima yapma ben 1 hafta hem arastirdim hem agladim Allahin izniyle duzelecektir
Bende kendim bişeyler yapmak istiyorum bebek şekeri,kapı süsü vs3 tane tulum toplam o kadar
Bide bana pijama :)) daha bi şey Yok ortada
Ama çevremden gelecek ZAten Bebek arabası puşet park yatak gene kıyafet
Yok şimdiden yaptırmayacağım sadece nerden alacağıma nasıl bir şey olacağına karar verdim
Ben hastanede odasında süs yapmayacağım sadece çikolata yapacağım bide kapı süsü
Nehir güzel aslındaAynen canım eşim nehir yada ırmak diyor ama ben ırmağı pek sevmedim. Henüz düşünüyoruz bulamadık ya
Bence Eylülkızlar valla isim konusunda psikolojm bozuk..
eylül
ela
özgü
Çok geçmiş olsun canımServikal uzunluk iyiydi 35 mm ancak hunileşme vardı yani amnion sıvısı aşağı basarak serviksi açıyordu. Asıl önemli olan ölçüm hunileşmenin bitiminden sonra çıkışa kadar yapılan ölçümmüş. Benimki hangisi şuan bilemiyorum ama serklaja gerek yok dedi şuan için. En ufak ağrı sızı bir şikayet olursa gel dedi. Benimde bir şikayetim yoktu herşey iyiydi bana göre ama böyle birşey çıktı. Ağır kaldırma kendini yorma dedi. İlaçlara başladık allah sonumuzu hayretsin
Gerçekten mart anaları çilekeş analar oldukServikal uzunluk iyiydi 35 mm ancak hunileşme vardı yani amnion sıvısı aşağı basarak serviksi açıyordu. Asıl önemli olan ölçüm hunileşmenin bitiminden sonra çıkışa kadar yapılan ölçümmüş. Benimki hangisi şuan bilemiyorum ama serklaja gerek yok dedi şuan için. En ufak ağrı sızı bir şikayet olursa gel dedi. Benimde bir şikayetim yoktu herşey iyiydi bana göre ama böyle birşey çıktı. Ağır kaldırma kendini yorma dedi. İlaçlara başladık allah sonumuzu hayretsin
kendi doktorunmu ölçüp bilgisini verdi senmi talep ettin ölçmesini, benim doktorum hiç servikal uzunluk bilgisi vermedi, herseferinde herşey normal deyip yolladı benigerçi artık eski doktorum kendisi aralık kontrolüm için başka bir doktordan randevu aldım inşallah iyi olurda eskisine dönüş yapmak zorunda kalmam
yoo niye yetersiz ki bizimkilerle hep aynı şeyler yazıyor işte.kızlar Allah aşkına bişe soracam.
ben bana yapılan ayrıntılının tırt olduğunu düşünmeye başladım.. şu rapora bi baksanıza,yani çok farklı terimler falan duyuyorum acaba bana yapılan ayrıntılı yetersiz mi?
sizdede bu değerlere mi bakıldı?
tamamdıryoo niye yetersiz ki bizimkilerle hep aynı şeyler yazıyor işte.
ben en ucuz 62 kurus buldum gittigidiyorda, daha küçük şişeler ucuz olabilir tabi ama ben bu 50 cc lik olanı beğendim. Bu arada ben kendim yapınca daha çok keyif alıyorum.gitti gidiyorda 0,44 kuruş, şark handa belki daha uygundur, 50 kuruşluk şekerleme gitse her birinin içine, 50 kuruşlukta süsleme eder 1,5 en alası 2 tlye mal olur kendimiz yapsak
KuZum herşey yolunda ise neden sana böyle bilgiler verip akıl karıştırsın bana herşey güzel sorun yok desinkendi doktorunmu ölçüp bilgisini verdi senmi talep ettin ölçmesini, benim doktorum hiç servikal uzunluk bilgisi vermedi, herseferinde herşey normal deyip yolladı benigerçi artık eski doktorum kendisi aralık kontrolüm için başka bir doktordan randevu aldım inşallah iyi olurda eskisine dönüş yapmak zorunda kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?