2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım normal yazdıkları. Her şeye bakıyorlar aslında sadece yazılması gerekenleri ya da önemli olanları rapora döküyorlar. Benimkinde de ancak bu kadar yazyıyor.sadece bilmem hangi sistemin düzenli kontrolü gerekir diye yazmış sonuca. Böbrekle ilgili olan sorun için.

Kendi dr um bakıyor evet sende sıkıntı olmadığı için söylememiştir birşey yoksa havadan nem kapıyoruz :)

Kıyafetleri beşiği hazırdı. Benim eşyalarım eksik onlarıda internetten tamamlarız. Dolabını bakım eşyalarını babası alır artık yapacak birşey yok. Sağlıklı doğsunda eksikler nasılsa tamamlanır

benim de ölçmüştü bir ay önceki kontrolde.
ölçüm normal çıkmıştı.
ama bende çok korkuyorum çarşamba günü bir süpriz duymaktan.
inşallah her şeyin normal der.
şu bebişler inşallah son güne kadar dururlar içeride.

Aynen sağlık olsun da valla eşyalar her türlü olur

Senin Çarşamba benim de Perşembe
Bu gün başka Zeynep kamilde vardı randevum ama hastaneye kadar gidip muane olmadım
Kendi doktorumu bekleceğim kafa karışmasın dedim
Benimle bu damarla ilgili Canım sıkılıyor
İnsallah bu hafta güzel haberler alırız

C cok gecmis olsun umarim gecer rontgeme gerek kalmaz

betsy_pc canim hic bizm gibi sikayetlerin de yoktu senin.. cok sasirsm suan insallah hic oyle bi sknti yasamadan vaktinde zamaninda saglikla gelir bol bol yat dinlen

Kizlaaarrr kosun kosun kiiizzz zebramo diye bi uygulama var ikinciel sayfasi aslnda ama burda bazi urunlerin sifiri da satiliyo mesela hobi urunleri falan.. ve ben bugun nette metrelik muslin kumas bakarken zebramo uygulamasinda 'Alsan Alsan' isimli uye sayfasinda metresi 12 13 tlye muslinler buldum ve hemen kaptim haberiniz olsunn duz pembe ve duz mavi renkte vardi desenli de vardi cok cesit yok ama

Yok canim krem falan hic surumedim. Sabaha nazaran biraz daha iyi topuktan destek alip yuruyorum. Kirik cikik yoktur ya butun ayak parmaklarimi oynatabiliyorum cunku

Gecmis olsun canim ben hamile kalir kalmaz ayak parmagimi kirdim kalip gibi sarip buz koymaktan baska bisey yapamadim malesef krem bile kullanamadim 1 ay cektim

Tesekkur ederil canim hamilelikte olmus bi kac kiside burkma kirilma. Vucudum degisiyor ya dengede bozuluyor demek ki anlamadim ne oldu bende. Yada bunlar tesadüf. Insallah cok uzun surmez ya

Cok tesekkur ederim canim
Bende o riski goze almak istemiyorum. Buz kompleksi, sogan zeytinyag kurunu yapiyorum. Yavas yavas iyiye gidiyor gibi biraz daha bekleyecem. Oglusumda bugun benim telasim yuzunden midir hic hareket etmedi ya

Masallah cok guzeller tulum prensese cok yakisacak gule gule giyinin canim

Kızım döküntülü bir hastalık geciriyor. Kusma ve ateş ile basladi persembe gecesi. Enfeksiyon hastalıklarına gösterdim. Kizamik tarzi bir sey degil. Basit viruslerden yine de kendini koru dedi. Hasta oldugu icin tepemde. Bakalim neler olacak? Umarim hemen atlatir. Bana da hic bulasmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…