- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
kızlar Allah aşkına bişe soracam.
ben bana yapılan ayrıntılının tırt olduğunu düşünmeye başladım.. şu rapora bi baksanıza,yani çok farklı terimler falan duyuyorum acaba bana yapılan ayrıntılı yetersiz mi?
sizdede bu değerlere mi bakıldı?[/QUOTE
Evet bakıldı herşey normal görünüyor hayırlı doğumlar olsun
Geçmiş olsun sana da.inşallah istirahatle zamanında gelir bebeğin.Kızlar benimde erken doğum tehdidim varmış. Bundan sonra istirahat edeceğim. Progestan ve magnesium başlandı. İnşallah öyle bir sıkıntı yaşamayız
Canım normal yazdıkları. Her şeye bakıyorlar aslında sadece yazılması gerekenleri ya da önemli olanları rapora döküyorlar. Benimkinde de ancak bu kadar yazyıyor.sadece bilmem hangi sistemin düzenli kontrolü gerekir diye yazmış sonuca. Böbrekle ilgili olan sorun için.kızlar Allah aşkına bişe soracam.
ben bana yapılan ayrıntılının tırt olduğunu düşünmeye başladım.. şu rapora bi baksanıza,yani çok farklı terimler falan duyuyorum acaba bana yapılan ayrıntılı yetersiz mi?
sizdede bu değerlere mi bakıldı?
kendi doktorunmu ölçüp bilgisini verdi senmi talep ettin ölçmesini, benim doktorum hiç servikal uzunluk bilgisi vermedi, herseferinde herşey normal deyip yolladı benigerçi artık eski doktorum kendisi aralık kontrolüm için başka bir doktordan randevu aldım inşallah iyi olurda eskisine dönüş yapmak zorunda kalmam
Gerçekten mart anaları çilekeş analar olduk
Çoğumuzda bir sıkıntı çıkıyor bitiyor
Diğerimizde başlıyor
Senle konuştukya daha öncede kuZum 30 lu haftaları görsek hayırlısı ile
Sağlıkla ocak yına girsek rahatlarız inşallah
Evde yatış yapacaksın kuZum dinleneceksin
HaZırlıkların yapıldı baya dimi
Aynen sağlık olsun da valla eşyalar her türlü olurKendi dr um bakıyor evet sende sıkıntı olmadığı için söylememiştir birşey yoksa havadan nem kapıyoruz :)
Kıyafetleri beşiği hazırdı. Benim eşyalarım eksik onlarıda internetten tamamlarız. Dolabını bakım eşyalarını babası alır artık yapacak birşey yok. Sağlıklı doğsunda eksikler nasılsa tamamlanır
Senin Çarşamba benim de Perşembebenim de ölçmüştü bir ay önceki kontrolde.
ölçüm normal çıkmıştı.
ama bende çok korkuyorum çarşamba günü bir süpriz duymaktan.
inşallah her şeyin normal der.
şu bebişler inşallah son güne kadar dururlar içeride.
C cok gecmis olsun umarim gecer rontgeme gerek kalmazKızlar gunaydin kotu bir gun benim icin. Gece ayagimi feci burktum. Buz kompleksi yaptik sabah agrim daha da şiddetlendi. Basamiyorum uzerine hareket ediyor ama acıyor. Acil doktoru rontgene yonlendirdi. Rontgen gorevlisi ve 2 ortopedi doktoru da rontgene girmeyin diyo. Kadin dogumcum gobegini kapatip kursun gomlek giyersen sorun olmaz diyo ama ben cok tedirginim ve cektirmeme karari aldim. Tekrar buz kompleksi yapicam. Benim gibi yasayayiniz varmi ? Onerelere cok acigim sinirlerik bozuldu hafif sis ve morardi
Vallahi zor bir karar. Uzerine basamiyorsan kırık ihtimali var. Hatta basabiliyorsan bile muayene önemli. Kendimde olsa cektirmezdim diye düşünüyorum. Buzlu su yap ayak bileginin 10 cm 15 cm uzerine kadar ciksin 10 dk boyunca,buz kompresinden daha iyidir. Krem falan hepsi yasak bize unutma. Sıkı sıkı bandaj yap kan dolasimini durdurmadan ve ayaginin altina yastik koy kalp seviyesinden yukarida olsun. Istirahat de cok onemli.
Buz ilk 3 gun uyumadigin saatlerde 2 saatte bir sonraki 3 gun 4 saatte 1
Gecmis olsun canim ben hamile kalir kalmaz ayak parmagimi kirdim kalip gibi sarip buz koymaktan baska bisey yapamadim malesef krem bile kullanamadim 1 ay cektim
Cok gecmis olsun canım...
Çok geçmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim canimTeşekkür ederim canım
Yiğit Ege de çok hoş duruyor
Erkek olsaydı bende Mehmet Ege koyacaktım
Çok geçmiş olsun kuzum
Ben olsaydım çektirmezdim herhalde korkutuyor beni böyle şeyler
Biraz daha bekle bence
Haberi yok olmasın da mikrop şey
Teşekkür ederim canım bende çok sevdim kızımın ismini :)
Lina yı bende düşünmüştüm eşim linea derler dalga geçerler dediği an vazgeçmiştim
Elis ismini kullanırız bizde Nisa babası istedi diye olsun dedim
Peram aşkım kankasının ismini sevdiği gibi kendisini de çok sevecek annesi
@-Piraye bi sen kaldın isimsiz
C cok gecmis olsun umarim gecer rontgeme gerek kalmaz
Selam kızlar sabah ikinci aşımı oldum
Kan ve idrar verdim
Haftaya doktoruma gösterceğim
Umarım tsh normal çıkar bu gün bir kızıma bide bana pijama aldım
Pijamayı şimdi ki kiloma göre aldım
Satan kız büyük almayın Doğumdan sonra 6 aylık halinize geri döneceksiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?