Cok gecmis olsun tatlim insallah tez vakitte tum agrilarin gecer Allah korumus seniYok canim krem falan hic surumedim. Sabaha nazaran biraz daha iyi topuktan destek alip yuruyorum. Kirik cikik yoktur ya butun ayak parmaklarimi oynatabiliyorum cunku
Kızım döküntülü bir hastalık geciriyor. Kusma ve ateş ile basladi persembe gecesi. Enfeksiyon hastalıklarına gösterdim. Kizamik tarzi bir sey degil. Basit viruslerden yine de kendini koru dedi. Hasta oldugu icin tepemde. Bakalim neler olacak? Umarim hemen atlatir. Bana da hic bulasmaz.
Masallah cok guzeller tulum prensese cok yakisacakgule gule giyinin canim
Sen en iyisini yapmışsın çektirmemekleYok canim krem falan hic surumedim. Sabaha nazaran biraz daha iyi topuktan destek alip yuruyorum. Kirik cikik yoktur ya butun ayak parmaklarimi oynatabiliyorum cunku
Artık mide zehirlenmesinden ne kadar çok istifra ettiyse Artık mide yeter demiştir :)Günaydın kızlar komik ama gıda zehirlenmesini atlattıktan sonra mide bulantılarımdan eser kalmadı artık hiç istifra etmiyorum
Geçmiş olsun canım. Bazen her şey zamansız gelir. İnşallah sana geçmez.Kızım döküntülü bir hastalık geciriyor. Kusma ve ateş ile basladi persembe gecesi. Enfeksiyon hastalıklarına gösterdim. Kizamik tarzi bir sey degil. Basit viruslerden yine de kendini koru dedi. Hasta oldugu icin tepemde. Bakalim neler olacak? Umarim hemen atlatir. Bana da hic bulasmaz.
Çok geçmiş olsun. Havalar bayağı soğudu dikkat etmek lazımGünaydın kızlar. Nasılsınız. Ben fena gribim. Başım boğazım vücudum dökülüyor. Özellikle de geceleri tıkanıyorum. Nefes alamıyorum.
Havalar tam grip havasıGünaydın kızlar. Nasılsınız. Ben fena gribim. Başım boğazım vücudum dökülüyor. Özellikle de geceleri tıkanıyorum. Nefes alamıyorum.
kombi açık genede kalın giyiniyorum üşüyorum bende çokÇok geçmiş olsun. Havalar bayağı soğudu dikkat etmek lazım
Bizde açtık. Ama şimdi cam pencere açık evi havalandırıyorum temizlik yapacağım. Nevresim değiştirdim çamaşır katlayıp yerleştirdim iki dk soluklanayım dedimkombi açık genede kalın giyiniyorum üşüyorum bende çok
İnşallah ya.. evde çocuk varken hasta olmak bile daha zor oluyorHavalar tam grip havası
Sen bilirsin ZAten de doğal ilaçlar yap kendine
Bal ıhlamur limon
Çok geçmiş olsun
Evdeki prensese geçirmez inşallah
Bende 2 gündür gribim ilgisi var mı bilmiyorum hareketleri epey azaldı bebeğiminCok tesekkur ederim canim
Bende o riski goze almak istemiyorum. Buz kompleksi, sogan zeytinyag kurunu yapiyorum. Yavas yavas iyiye gidiyor gibi biraz daha bekleyecem. Oglusumda bugun benim telasim yuzunden midir hic hareket etmedi ya
selam canım com geçmiş olsun evet cidden zor ilaç ile hemen toparlaniyoduk şimdi uzun sürüyor Allah şifa versin canım.Selam kızlar
İlaçsız grip atlatmaya çalışmak ne zormuş
Çok fenayım
Boğazım burnum tıkalı dökülüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bende olmuştum bir ara. Cidden ilaçsız çok zor geçiyorSelam kızlar
İlaçsız grip atlatmaya çalışmak ne zormuş
Çok fenayım
Boğazım burnum tıkalı dökülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?