2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim krem falan hic surumedim. Sabaha nazaran biraz daha iyi topuktan destek alip yuruyorum. Kirik cikik yoktur ya butun ayak parmaklarimi oynatabiliyorum cunku
Cok gecmis olsun tatlim insallah tez vakitte tum agrilarin gecer Allah korumus seni

Prensesine gecmis olsun guzelim yaaa kıyamam ona nazlı inmez tabi tependen oyyyy bu hastaliklarla napcaz bilmiyorum sende dikkat et kendine

Yok canim krem falan hic surumedim. Sabaha nazaran biraz daha iyi topuktan destek alip yuruyorum. Kirik cikik yoktur ya butun ayak parmaklarimi oynatabiliyorum cunku
Sen en iyisini yapmışsın çektirmemekle
Kırık ya da çikik olsa duramazsın
Kırık ağrısıda çikik ağrısıda yaşadığım için söylüyorum
Fazla basmamaya dikkat edersen daha çabuk toparlanır
Çilekeş analarız işte

Geçmiş olsun canım. Bazen her şey zamansız gelir. İnşallah sana geçmez.

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben fena gribim. Başım boğazım vücudum dökülüyor. Özellikle de geceleri tıkanıyorum. Nefes alamıyorum.

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben fena gribim. Başım boğazım vücudum dökülüyor. Özellikle de geceleri tıkanıyorum. Nefes alamıyorum.
Havalar tam grip havası
Sen bilirsin ZAten de doğal ilaçlar yap kendine
Bal ıhlamur limon
Çok geçmiş olsun
Evdeki prensese geçirmez inşallah

Oğlum dün neredeyse hiç hareket etmedi. Akşam bir iki tane tekme attı da rahatladım. Çok gıcık bir durum hareketleri hissetmeyince çok sinir oluyorum offf.

Bugünkü planımı biraz yaptım gibi. Kaç gündür kızımın eski kıyafetlerini çıkarasım var, ama ev hep dağınık ve yapacak işim bitmiyor. Şimdi temizlik yapılıyor evde. Benim de yapacağım ekstra iş pek yok. Bugün artık uğraşmak istiyorum minik kıyafetlerle. Büyük bir çarşaf sereyim de temizlenen bi odaya ayıklayayım kıyafetleri. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz karnımda. Siz neler yapacaksınız gençler hafta sonu?

Cok tesekkur ederim canim
Bende o riski goze almak istemiyorum. Buz kompleksi, sogan zeytinyag kurunu yapiyorum. Yavas yavas iyiye gidiyor gibi biraz daha bekleyecem. Oglusumda bugun benim telasim yuzunden midir hic hareket etmedi ya
Bende 2 gündür gribim ilgisi var mı bilmiyorum hareketleri epey azaldı bebeğimin
İnşallah toparlanırsın en kısa zamanda
Dikkat et kendine

Selam kızlar
İlaçsız grip atlatmaya çalışmak ne zormuş
Çok fenayım
Boğazım burnum tıkalı dökülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…