2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsin Canım
Dün sabah sağlık ocağına gittim aşı oldum
Kolum ağrıyor dün bütün gün dışarlardaydım
Hastane pazar gezdim durdum
Gece çok halsiz kaldım zor yemek yapıp topladım
Bu gün ev nasıl dağınık kötü
Evi toparladım baya az işim kaldı yapacak gücüm bitti güç toplamak için uzandım biraz
Yarında Pera kuşumum odasını boşaltacağız :) inşallah

geronimo_s geçmiş olsun canım.. hareket olayına takılmıyorum artık.. çünkü bazı günler çok hareketsiz,bazı günler tepiniyor. yada aslında o hareketsiz sandığımız günler ya biz gece uyurken tepiniodur,yada biz kendimizin çok aktif zamanına denk geldiği için hissedemiyoruz.. zaten 28. haftadan sınra hareket kontrolune başlanıyor.. ne zor bişeymiş hamilelik.. acaba doğunca daha mı zor olacak? en azından görücem gözümün önünde olacak ne bilim bölesi bilinmezlkler çok zor..

Ne çabuk geçiyor zaman. Haftaya 5.ayımız bitiyor
KuZum bana da hiç geçmiyor hemde hiç
Galiba hep ilk aylar çok zordu ya benim için ondan mı acaba
6 ayım bitecek benim de nerdeyse gerçi maşalllah ya 6 ay olmuş
Şükürler olsun
Allah ım hem bize hem de bebişlerimize sağlık versin

Günaydın kızlar .. geronimo_s sana da geçmiş olsun yazık kızın en kısa zamanda sana da bulaşmadan iyileşir inşallah... benim artık bütün haftasonları boş evde tv, kitap falan geçecek mecbur

Geçiyor canım baksana daha dün 3 aydaydık sanki. 6 ay bitiyor hey maşallah

Sana da geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin varmış. Problemsiz ilerliyordu aslında hamileliğin. Ne olacağı belli olmuyor işte

Sana da geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin varmış. Problemsiz ilerliyordu aslında hamileliğin. Ne olacağı belli olmuyor işte
Yaa evet öyle sanıyoruz ama çıkıyor birşey işte. Kolay birşey yok hiç bu hayatta :) 34 e kadar falan dayansa süper olur kuzum. buna da şükür

Bende onu düşünüyorum hamilelik mi zor doğunca mı
Galiba ikisi de birbirinden zor
İlk aylar uyuyamam herhalde gece uykusunda bir şey olur mu diye kuruntu yapmaktan
Devamlı takarım kafama bi şeyler
Mesela geceleri nasıl yatması daha güvenli
Sırt üstümü yan mı yatmalı aklımı kurcalıyor hep
Ya gece Allah korusun boğulma olursa meğer se Bebeklerde çok sık görülen ve kötü sonuçlanan bir olaymış

KuZum sen çalışmıyorsun dimi
Ev işide çok fazla yorma kendini
Eşin yardımcı olur ZAten
Kayınvalidem bu gün süpürdü
Ben mutfak topla yatak odası topla toz al banyo temizle
Yoruldum hemde çok
Evi silmek için güç topluyorum resmen

Çalışmıyorum canım gebelikten beri. Evi zaten kadın geliyor hallediyor ama ben arada süpürüyordum artık onu da yapmam bir yemek yaparım heralde dışarı çıkmayacağım eskisi gibi inşallah herşey yolunda gidecek. Ama bence sende yorma kendini o kadar hergün birşey yap yüklenme biranda kendine

Dün dışardaki işler bu gün evdeki işler
İkisi ağır geldi ama şimdi kalkamıyorum koltuktan
Doğru söylüyorsun bizim sadece tek yapmamız gereken şey yemek yapmak
Temizlik filan kalsın
Ama işte içim rahat etmiyor toz görünce yapmadan duramıyorum
Hayırlıısıyla sağlıkla geçsin günler

Dokurun ne diyor. Dayanır bence. Yani inşallah
Yani çokta birşey demedi hatta kontrole 1 ay sonra çağırdı sadece yorulma ve birşey taşıma dedi, tedavi başladı. Servikal uzunluk iyi görğnüyor aslında ama şu hunileşme can sıkıcı. Bencede dayanır henuz serklaj ihtiyacı yok ama bebek büyüdükçe ne olur bilemem.

Anladım. Yat bol bol. İnşallah bir sorun yaşamazsın zamanında gelir Nil hanım

kurabik hasta halleri de pek tatlı oluyor. Her hali güzel yavrumun. Gerci hastalık sonrası huy degistirmelerine biraz gicigim. Kucukken daha cok oluyordu.
ayyy çok özendim hasta olmasınlar hiç ama çok tatlı oluyor yavrum yazmışsın ALLAH BİZİMDE KUCAĞIMIZDA GÖSTERSİN tabi hasta olmadan :>

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben fena gribim. Başım boğazım vücudum dökülüyor. Özellikle de geceleri tıkanıyorum. Nefes alamıyorum.
bal limon sıcak su yap iç güzelim hem faydalı hem zararsız ve kesinlikle dinlen

evet bende haftayıda doldurdum mu 7. aya gireceğim :> yavaş geçiyor ama sonra bir bakıyorum vaaaaayyy deeee diyorum

simdi brn kac aylik hamike oluyorum aklim karisiyor biri aciklayabilir mi :)
güzelim netten buldum

Yaa evet öyle sanıyoruz ama çıkıyor birşey işte. Kolay birşey yok hiç bu hayatta :) 34 e kadar falan dayansa süper olur kuzum. buna da şükür
allah sağlık versin kuzum hiç korkma

Hareket etmemesi gercekten cok sinir bozucu hareket edince dunyalar benim oluyor benimkide iki gun once tatile ciktiydi heralde sesi hic cikmadi normalde kipir kipir gitgide kendini col hissettiriyor cok sukur.
Haftasonuda stres atmak icin anneme geldim dun esimin kardesiyle tartistim sinirden titreme tuttu o kadar kastim sanirim ogleden sonra da esimle bebek arabasi ve puset bakmaya gidecez insallah

Selam kızlar
İlaçsız grip atlatmaya çalışmak ne zormuş
Çok fenayım
Boğazım burnum tıkalı dökülüyorum
Gecmis olsun cnm cok zor cok dikkat ediyorum bakalm simdiye kadsr grip olmadim insallah kalan vakitte de bulasmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…