simdi brn kac aylik hamike oluyorum aklim karisiyor biri aciklayabilir mi :)
Çok teşekkür ederim canımselam canım com geçmiş olsun evet cidden zor ilaç ile hemen toparlaniyoduk şimdi uzun sürüyor Allah şifa versin canım.
Sağol canım aynen öyle vallaÇok geçmiş olsun canım. Bende olmuştum bir ara. Cidden ilaçsız çok zor geçiyor
Teşekkür ederim canımGecmis olsun cnm cok zor cok dikkat ediyorum bakalm simdiye kadsr grip olmadim insallah kalan vakitte de bulasmaz bana
Teşekkür ederim kuzumGecmis olsn cnm bu arada
Bende 22.haftadayımsanırım bu tablo daha açıklayıcı
sende 23.hafta 6.aydasın
Bende 22.haftadayım
6.aya girmiş oluyorum
Soranlara 5,5 mu 6 mı diycem
Yoksa 5 bittiği için 5 mi
Hafta hesabı kolay
Ay hesabı kafamı karıştırıyor
Vallahincnm Allah razi olsun temizlik fslan ellemiom esim ve annemler hallediyor camasir bile asmiyorum surda kaldi 4 ayimiz ellemem karnimizdaki herseyden daha onemliDün dışardaki işler bu gün evdeki işler
İkisi ağır geldi ama şimdi kalkamıyorum koltuktan
Doğru söylüyorsun bizim sadece tek yapmamız gereken şey yemek yapmak
Temizlik filan kalsın
Ama işte içim rahat etmiyor toz görünce yapmadan duramıyorum
Hayırlıısıyla sağlıkla geçsin günler
Cok sanslisin cnm bunlarinda tayinleri ciksada gitseler :)kurabik cidden insanlar yorum yapmaya bayılıyorlar. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.
Sevda_S valla benimde eşimin kardeşi burda olsa bende çok kriz geçirirdim.Allahtan amerikada
SEPTEMBER LOVE geronimo_s bnde bgn temzlk hallerndeyim.. dinlene dinlene bitiricem inşallah
canım içine sinmicekse ve maddi durumunda skntı yoksa al yenisini gitsin.. beşik vs olsa neyse dicemde bu oto koltuğu çok hırpalanan bişe ordan oraya. sen bilirsinKizlar bize birisi puset vermisti ama kararsiz kaldim cokmu eski duruyor foto yukleyimde sizde bakin. Bunun icine sünger almam gerekiyor sungeri yok sunger 50 tl. Acaba ona 50 verceme 100 liraya falan pusetler var yenimi alsam kararsz kaldimEki Görüntüle 2206912
Kızlar tansiyonum 9-4 düştü
Bide karnınım içi acıyor garip bir acı ya
Ağrı değil resmen acıyor
Eşimi arayıp korkutmak istemiyorumcanım bence hemen acile gitmelisin tansiyon bu
benim genelde 9 6 cıkıyor düşük diyor doktor 4 baya düşük
Eşimi arayıp korkutmak istemiyorum
Öğlen yemeği yemediğimi fark ettim
Bide ben sıfır tuz kullanıyorum ya
Yemeğime biraz tuz ekledim
Eğer düzelmezse bilmıyorum ki atlar taksiye giderim herhalde
Şükür kuzum biraz yüksekmeye başlamışhemen ye bakalım sonra ölç yaz buraya merak ettim
21+3 olduğunda tam 5 aylik hamile oluyosun sen 5.5 aylik hamileyim diyebilirsin ayni zamanda 6.ayin içindesinBende 22.haftadayım
6.aya girmiş oluyorum
Soranlara 5,5 mu 6 mı diycem
Yoksa 5 bittiği için 5 mi
Hafta hesabı kolay
Ay hesabı kafamı karıştırıyor
kuzuş benim tansiyonum hep 9’a 5 ama düşük tansiyonluyum. doktor yüksek olması sıkıntı,düşük tansiyon en fazla bayıltır diyor. hahaha çok güzel telkin verio sağolsun,nerde bayılcam acabaŞükür kuzum biraz yüksekmeye başlamış
11/5.7 olmuş dinlenmeye çekildim
1 saat sonra tekrar bakarım
canım sürekli konuşuyoruz bu konuyu.. hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri..Merhaba kızlar ben perşembe tetanoz aşısı oldum ve ogun ayrıntılı ultrasona gittim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum o gunden beri yada cok az hissetmişimdir baya azaldı bir gundur hiç hissetmedim boyle bi durum yasayan varmı
birazdan tekrar bak bakalım tatlım normalde kaç çıkıyorŞükür kuzum biraz yüksekmeye başlamış
11/5.7 olmuş dinlenmeye çekildim
1 saat sonra tekrar bakarım
aynen bende dün oldum ikinci doz tetonozMerhaba kızlar ben perşembe tetanoz aşısı oldum ve ogun ayrıntılı ultrasona gittim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum o gunden beri yada cok az hissetmişimdir baya azaldı bir gundur hiç hissetmedim boyle bi durum yasayan varmı
Benim oynak bir tansiyonum oldu gebeliktekuzuş benim tansiyonum hep 9’a 5 ama düşük tansiyonluyum. doktor yüksek olması sıkıntı,düşük tansiyon en fazla bayıltır diyor. hahaha çok güzel telkin verio sağolsun,nerde bayılcam acabakarın içi acıması bendede ara ara oluyor. gittiğimde sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?