- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
kuzu tek yapabildiğim açıklama karın iyice büyüdüğü için kaslar lifler çekiliodur bilemedmBenim oynak bir tansiyonum oldu gebelikte
Doktora gittiğimde soracağım
Hatta sabah akşam ölçüp yazacağım gidene kadar
Neden acır acaba karın içi
Daha her uyandiginda nefes aliyor mu kontrolu yapacagizgeronimo_s geçmiş olsun canım.. hareket olayına takılmıyorum artık.. çünkü bazı günler çok hareketsiz,bazı günler tepiniyor. yada aslında o hareketsiz sandığımız günler ya biz gece uyurken tepiniodur,yada biz kendimizin çok aktif zamanına denk geldiği için hissedemiyoruz.. zaten 28. haftadan sınra hareket kontrolune başlanıyor.. ne zor bişeymiş hamilelik.. acaba doğunca daha mı zor olacak? en azından görücem gözümün önünde olacak ne bilim bölesi bilinmezlkler çok zor..
Cok sukur kızım toparladi. 1 gece ates kusma sonra dokuntu ve bitti. Insallah bu kadarla kurtulmusuzdur.Günaydın kızlar ..geronimo_s sana da geçmiş olsun yazık kızın en kısa zamanda sana da bulaşmadan iyileşir inşallah... benim artık bütün haftasonları boş evde tv, kitap falan geçecek mecbur
hunilesmeyi ilk kez duyuyorum. Umarim kisa zamanda normale doner.Yani çokta birşey demedi hatta kontrole 1 ay sonra çağırdı sadece yorulma ve birşey taşıma dedi, tedavi başladı. Servikal uzunluk iyi görğnüyor aslında ama şu hunileşme can sıkıcı. Bencede dayanır henuz serklaj ihtiyacı yok ama bebek büyüdükçe ne olur bilemem.
Amin insallah. Hasta olduklarinda annelik daha cok insanin icine işliyor.ayyy çok özendim hasta olmasınlar hiç ama çok tatlı oluyor yavrum yazmışsın ALLAH BİZİMDE KUCAĞIMIZDA GÖSTERSİN tabi hasta olmadan :>
Senin Çarşamba benim de Perşembe
Bu gün başka Zeynep kamilde vardı randevum ama hastaneye kadar gidip muane olmadım
Kendi doktorumu bekleceğim kafa karışmasın dedim
Benimle bu damarla ilgili Canım sıkılıyor
İnsallah bu hafta güzel haberler alırız
Evet bencede öyle karın büyüdükçe acı artıyorkuzu tek yapabildiğim açıklama karın iyice büyüdüğü için kaslar lifler çekiliodur bilemedm
Ateş önemli ateşin çıkarsa hiç bekleme acille git hemenKızlar gribim ağırlaştı
Acile gitsem faydası olur mu
Serum falan verirler mi
Sayfada ilk şeker yüklemesini sen yapacaksın demek kiBenim de çarşamba günü şeker yüklemem var.
onda yüksek çıkmaz inşallah.
bende ondan endişeliyim.
bir de inşallah geri kalan her şey normal seyrindedir inşallah.
Ben şimdi 25+2 deyimeğer sonuna kadar içeride kalırsa (inşallah) doğumuma tam 3 ay 21 günüm var.
yani 21 gün sonra 6 ayı bile bitiriyorum
benim nezlimde hepimize maşallah sübhanallah.
Sayfada ilk şeker yüklemesini sen yapacaksın demek ki
Daha kimse demedi
KuZum sen hangi hastaneye gidiyorsun
Ben şimdi 25+2 deyim
12 hafta sonra 37+2 olacağım Alalh nasıp ederse Doğuma gün sayacağım
Sen 40 hafta tamamlayacaksın herhalde normal Doğumla
Allah ın izni ile 7 ayımıza az kaldı kuZumben bu gün tam 24+0 oldum kuzum.
ben normal istiyorum biliyorsun inşallah kısmet olur.
en kötü ihtimalle de son günü baz alıp hesap yaptım ne kadar kaldı diye.
şaka maka neredeyse 7 aylık olacağız birkaç hafta sonra.
Allah ın izni ile 7 ayımıza az kaldı kuZum
26 haftada 7 girecez inşallah
Benim dün açlık şekerim normal çıkmış
Bide tokluk şekeri vereceğim ona bakılacak
Ama doktorum bunun dışında şeker yüklemesi yapacakmı bilmiyorum
Çok fazla enfeksiyon varmış idrar onun içinde ilaç yazacak doktorum Perşembe günü
Ateşim yok hiçAteş önemli ateşin çıkarsa hiç bekleme acille git hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?