2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başım çatlıyor. Baş ağrısıyla uyandım geçmedi tüm gün bebeğimi de hissetmedim bugün bi tekme atsa keşke

Bende pazartesi yaptıcağım yüklemeyi ve rutin kanlarımı 24+4 olacağım.

kızlar özellikle tecrübeli anneler;
şu ev içinde kullanılan ana dizi denilen şey kullanışlı mı?
almak şart mıdır?
bana mantıklı geliyor sonuçta bebek koltuk üstlerinde gezmemeli diyorum.
ama gel gör ki kocam tam emin değil gerekliliğinden.
siz ne diyorsunuz?

tez vakitte atlatırsın canım benim Allah kolaylık verir ❤

Kızlar benimde erken doğum tehdidim varmış. Bundan sonra istirahat edeceğim. Progestan ve magnesium başlandı. İnşallah öyle bir sıkıntı yaşamayız

Canim cok gecmis olsun. Hamilelikte hersey suprizlerle dolu, her an ne olacagi belli olmuyor, saglikla ve zamaninda alirisn insaallah bebegini kucagina.

Allah korktuklarimizla sinamasin ama cok pimpirikli olup da kotuyu cagirmamak lazim. Eger bebegi egimli bir sekilde sirt ustu yatirir basini da yan cevirirsen Allah'in izniyle hic birsey olmaz korkma.

Bende 22.haftadayım
6.aya girmiş oluyorum
Soranlara 5,5 mu 6 mı diycem
Yoksa 5 bittiği için 5 mi
Hafta hesabı kolay
Ay hesabı kafamı karıştırıyor

5 aylik hamilesin, 6.ayin icindesin canim. Bu arada da cok cok gecmis olsun
Insaallah cabuk atlatirsin. Benim kizima da kendime de uyguladigim formul su, sabah ogle ve aksam;
1 kasik dogal sirke
1 kasik bal
1 kasik limon suyu
Bir tutam toz tarcin
Ilik su

Bunlari kendim icjnse yemek kasigiyla bir barsaga hazirlayip uzerini ilik suyla tamamlayip, sabah aksam yapiyorum. 2 .gune toparlaniyorum, 3.gune birsey kalmiyor. Kizimda da tatli kasigi ile cay bardagina hazirliyorum. Dene mutlaka ilac niyetine insaallah cok iui gelecegini dusunuyorum.

Kesinlikle cok kullanisli, mutfakta, odada, is yaparken vs kizim hep yanimdaydi, misafir gelince de bebek kucaktan kucaga gezmiyor en azindan, yattigi yerden seviyorlar. Ben e bebekten nuna leaf almistim, bu bebegimde de kullanicam insaallah. Egimli, ergonomik, organik kilifli, 65 kiloya kadar tasiyor, genc kiz oldugunda bile odasinin bir kosesinde durup uzanip vs sallanan sandalye gibi kullanabilir, elektronik degil, mekanik olarak salinim yoluyla bir sure tek dokunusla sallanabiliyor. Videosunun linkini de koyuyum belki ilgilenen olur.

İyi akşamlar. Anneler bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Ense kalınlığı 5.2 mm çıktı, sınırı 5 imiş. Böyle bişey yaşayan var mı?

SEPTEMBER LOVE zaten uyumuolar viyak viyak surekli uyurkende hep memede bir gram uykuya hasret kalıyosun:

Günaydın. Korkumdan sag tarafa ve sirt ustu yatamıyorum. Ayrintili sirasinda cok sirt ustu yatinca neredeyse bayilmistim. Sol tarafim hep agriyor. İşimiz is. Daha bu haftalardan rahatim kacti.

Günaydın. Korkumdan sag tarafa ve sirt ustu yatamıyorum. Ayrintili sirasinda cok sirt ustu yatinca neredeyse bayilmistim. Sol tarafim hep agriyor. İşimiz is. Daha bu haftalardan rahatim kacti.
Günaydın. Bende öyle sol tarafım uyuşuyor resmen. Ama gece sırt üstü yatıyorum ben bazen farkında olmadan. Bir şey olur mu ki

Günaydın... ben artık sırtüstü yatamıyorum ama çok canım acıdığında sağ yanıma dönüyorum yarım saat dinleniyorum sonra tekrar sol yan

Günaydın... ben artık sırtüstü yatamıyorum ama çok canım acıdığında sağ yanıma dönüyorum yarım saat dinleniyorum sonra tekrar sol yan
Günaydın. Bende öyle ama bebemi hissetmek için sırt üstü yatıyorum bazen geri sola dönüyorum. Gece uyurken de farkında olmadan yatıyorum sırtüstü sol tarafım çürüdü

Günaydın canım. Hareket etti mi Pera. Bizimki sakindi hareket etmedi bugün eder inşallah
Günaydın kuZumm
Pera nın en çok hareket ettiren şey kestane
Kestane de şeker var demek ki çocuk kestaneden sonra oynuyor
Kestane yedim babasıyla onunla konuşup ilgilenmeye başlayınca oynadı Baya
Ama her gün aynı olmuyor bazen çok hareketli bazen çok sakin
Güzel bir kahvaltı et reçelli filan sonra bak oynamaya başlayacaktır

Şuan hafif hafif oynadı canım aç olmama rağmen. Anneeeğğğ acıktım mı demek istiyor acaba

Günaydın. Bende öyle ama bebemi hissetmek için sırt üstü yatıyorum bazen geri sola dönüyorum. Gece uyurken de farkında olmadan yatıyorum sırtüstü sol tarafım çürüdü
Benimde öyle sola yatmaktan sol tarafım ağrıyor
Arada sağ tarafa da dönüyorum ZAten göbeğim artık beni zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…