2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle sola yatmaktan sol tarafım ağrıyor
Arada sağ tarafa da dönüyorum ZAten göbeğim artık beni zorluyor
Benim göbek beni zorlayacak boyutlara gelmedi daha ama ben normalde sırtüstü ve yüzüstü yatıyordum zorlanıyorum o yüzden sol tarafa yatarken yoruluyorum resmen

Şuan hafif hafif oynadı canım aç olmama rağmen. Anneeeğğğ acıktım mı demek istiyor acaba
Şükür canım Oy oy kıyamam ben ona yaa güzel bir kahvaltı yap annesi de doysun benim kuZumm
Ben yazarken Pera da bana vuruyor anne bende açım herhalde demek istıyor

Şükür canım Oy oy kıyamam ben ona yaa güzel bir kahvaltı yap annesi de doysun benim kuZumm
Ben yazarken Pera da bana vuruyor anne bende açım herhalde demek istıyor
Kalk kahvaltı yap diyorlar Eşim geceden gelecek onu bekliyorum canım bide sıcak yataktan kalkasım gelmiyor. Keşke kahvaltı hazır olsa öyle kalkıp yesem hiç hazırlamak da istemiyorum

Benim göbek beni zorlayacak boyutlara gelmedi daha ama ben normalde sırtüstü ve yüzüstü yatıyordum zorlanıyorum o yüzden sol tarafa yatarken yoruluyorum resmen
Bu gece zorlandım çok
Bide aşı olduğum yer hala ağrıyor hem de baya ağrıyor
Karnınım içi resmen acıyor yaa çok tuhaf Ağrı değil demen kesik gibi acıyor
Perşembe soracağım doktora

Kalk kahvaltı yap diyorlar Eşim geceden gelecek onu bekliyorum canım bide sıcak yataktan kalkasım gelmiyor. Keşke kahvaltı hazır olsa öyle kalkıp yesem hiç hazırlamak da istemiyorum
Keşke keşke bende üşeniyorum
Bide tiroid ilaçımı içip 45 dakika onu beklemem gerekiyor benim aç karına

Bu gece zorlandım çok
Bide aşı olduğum yer hala ağrıyor hem de baya ağrıyor
Karnınım içi resmen acıyor yaa çok tuhaf Ağrı değil demen kesik gibi acıyor
Perşembe soracağım doktora
Allah Allah neden ki acaba canım. Normal bir şeydir belki. Malum hamilelikte vücut o kadar değişiyor ki. Sor bakalım az kaldı Perşembeye

Benim ilaç derdim yok da çok üşeniyorum havada kapalı tam yatmalık
Yağmur yağıyor burada da
Bu gün evdeyiz ZAten bir market yapacağız bide ben bi pijama daha alacağım kendime netten beğendim önu komple düğmeli Doğumdan sonrada rahat ederim diye
Haftaya pazar Allah nasip ederse e Bebek gidip Pera için alışveriş yapacağız
Toplu baya bir şey alınacak
Sonra gördükçe ya da indirim buldukça kalanları da Tamamlarız diye düşündük

Bizde alışverişe çıkacağız. Market alışverişi yaparız herhalde. Bende pantolon bakacağım kendime. Bir tane hamile pantolonum var sadece. Oh oh Pera hanıma hazırlıklar başlıyor desene

Günaydın... ben artık sırtüstü yatamıyorum ama çok canım acıdığında sağ yanıma dönüyorum yarım saat dinleniyorum sonra tekrar sol yan
Havalar soğuk kış geliyor evde oturmak seni çok etkilemez artık
Ben evde 4 ay yatarken tam yazdı
16 hafta sadece yattım
Kendi evime gitmem bile yasaktı asansör Yok diye düşünsene..babamlarda kaldık 4 buçuk 5 ay bahçe katı diye
Herkez tatillerde pikniklerde gece eğlencelerde
Ben kapının önüne bile çıkamıyordum
Sadece doktora gidip geliyordum
Bir yatak içinde geçirdim
Gene de şükürler olsun Allah ıma bebeğime tutanma gücü verdi
Bi gece kanamam başladı hastaneye koştuk
Doktorun dediği şey bu Bebek dayanamaz sabah kalbi durmuş olur dedi
Ben gece öyle Allah a teslim olmuştum ki ağlamamamıştım bile
Kısss sabah sabah çenem açıldı heee

Bizde alışverişe çıkacağız. Market alışverişi yaparız herhalde. Bende pantolon bakacağım kendime. Bir tane hamile pantolonum var sadece. Oh oh Pera hanıma hazırlıklar başlıyor desene
Ben geçen lcw den aldık tayt pantolon ama ince değil kışlık kalın baya Sıcak tutuyor ve rahat çok
45 tl filandı...kot baktık 75 tl filandı kıyamadım dedim ZAten işe güçe gitmiyorum Tayt aldım gene
Evet kuZum Allah nasip ederse biraz eksik alalım çoçuğum kıyafeti Yok
Büyük başlar tamam onlar kafamızda belli ya alınacak ya birileri verecek

Ben mecbur pantolon aldım işe gidiyorum ya. Ama çamaşır suyu değdi iş yerinde yeni almıştım. Tayt aldım bende ama ince benimki. Kalın var mı LCW’ de bende bakayım bugün. Çok ince benimki. Biz daha almadık hiç bir şey bir yerden başlamamız lazım eşim gelecek ay başlarız diyor da bu ay da ufak ufak alalım diyorum. Daha arabanın modeline bile karar vermedik nasıl karar vereceğiz bilmiyorum hangisi kullanışlı olur acaba.

Yeni alınan bir şeye bir şey olunca bende çok üzülüyorum bende
Ben ilk başlarda gene lcw ince tayt çokda giydim valla yıkadım yıkadım giydim..ama artık çok ince diye aynısının kışlık olanı aldım.
Biz hiç araba bakmadık sağolsun araba puşet arkadaş kullanmamışlar onlar verecek
O yüzden hiç hangisi iyi kötü bakmadık
Ama yaza doğru bastonlar varya basit böyle bakkal pazar için olanlar onlardan alacağız 150-200 tl lık bir şey ben mahallede rahat edeyim diye
Artık sizinde başlamanız gerekli yavaş yavaş
Her şey çok pahalı Allah ım yardım eder inşallah
Ben süt yağma Makinesi bide gümüş kapak göğüs Kalkanı varya yara olmasın diye onda istiyorum
Sadece ikisi 700 tl yapıyor

Bende bugün bakayım bir. Araba da araştırmak lazım. Kayınbabamlar alacak arabamızı büyük ihtimalle ocakta gelecekler onlar da. Ocakta alabiliriz anca. Ama bakmamız lazım şimdiden. Süt sağma makinası almayacağım ben galiba. Lazım olursa bir arkadasım almıştı kullanmamış ondan alacağım. Herşey çok pahalı nasıl kalkacağız altından bakalım

Kadife pantolonlar gelmis lcw.ye. gidip görmedim ama internet sayfalarinda vardi. Bende onlara bakacagim.
Bebek arabasini selway'de şirin baby var. Oradan aldim ben cok indirim vardi.

Günaydın kızlar
Neredeyse Antebe geldiğime pişman olucam
Geldim geleli hep hastalık
Gezip tozamadım eve kapandım resmen
Çarşıya çıkacaktım sözde

Kadife pantolonlar gelmis lcw.ye. gidip görmedim ama internet sayfalarinda vardi. Bende onlara bakacagim.
Bebek arabasini selway'de şirin baby var. Oradan aldim ben cok indirim vardi.
Model olarak hangisi kullanışlı peki? Hala indirim var mı bizde baksaydık. Kadifeler geldiyse bende kadife alayım dışardayım çünkü sürekli sıcak tutar onlar.

Canım benim sende çok sıkıntılar çektin inşallah bundan sonra rahat geçer hamileliğin
Sağlıkla gelsin kuzular

Benim eşimin ailesinden hayır yok
Annem ve biz yapıcaz herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…