Gümüş kalkanlar hakikaten pahalı önümüzde artık herşey normal giderse sadece 3 ay kaldı bölerek almak lazım artık herşeyi. En çok para tutanlar zaten bizim için araba, kanguru, süt sağma makinesi oldu onları hallettik, kıyafetleri tamam . Geriye benim gecelik sabahlık ıvır zıvırım ve göğüs kalkanı var pahalı olan . Full oda almaktan vazgeçtik biz. Sadece park yatak ve dolap alacağız. Onlar içinde 30. Haftayı beklemeye karar verdim ne olacağımız belli değil. Belki black friday de şu gecelikler falan indirime girerse güzel olurYeni alınan bir şeye bir şey olunca bende çok üzülüyorum bende
Ben ilk başlarda gene lcw ince tayt çokda giydim valla yıkadım yıkadım giydim..ama artık çok ince diye aynısının kışlık olanı aldım.
Biz hiç araba bakmadık sağolsun araba puşet arkadaş kullanmamışlar onlar verecek
O yüzden hiç hangisi iyi kötü bakmadık
Ama yaza doğru bastonlar varya basit böyle bakkal pazar için olanlar onlardan alacağız 150-200 tl lık bir şey ben mahallede rahat edeyim diye
Artık sizinde başlamanız gerekli yavaş yavaş
Her şey çok pahalı Allah ım yardım eder inşallah
Ben süt yağma Makinesi bide gümüş kapak göğüs Kalkanı varya yara olmasın diye onda istiyorum
Sadece ikisi 700 tl yapıyor
Bizimkiler de sadece arabayı alırlar herhalde bide ufak tefek kıyafet falan işte. İlk torunları değil mi onların. Neden bu kadar ilgisizler. Bazı insanları anlamak çok zor ciddenBenim eşimin ailesinden hayır yok
Annem ve biz yapıcaz herşeyi
Evet canım ilk torunlarıBizimkiler de sadece arabayı alırlar herhalde bide ufak tefek kıyafet falan işte. İlk torunları değil mi onların. Neden bu kadar ilgisizler. Bazı insanları anlamak çok zor cidden
Eşin ne diyor bu duruma. Aynen canım zaten maneviyat açısından bir şeyler yapılınca mutlu oluyor insan. Yoksa tabiki anne babası yapar alır herşeyiniEvet canım ilk torunları
Ben artık anlamaya çalışmıyorum
Baktım ki söyledikçe eşimle kötü oluyoruz
Ararlarsa konuşuyorum o kadar eskisi gibi samimi davranmıyorum
Çünkü hiç bir anlamda destek görmüyorum
Eşimle iyi olalım bebeğim sağlıkla gelsin bana yeter
Biz yaparız herşeyini kuzumun
Bebek arabasını dedesi alacaksa çok iyiBende bugün bakayım bir. Araba da araştırmak lazım. Kayınbabamlar alacak arabamızı büyük ihtimalle ocakta gelecekler onlar da. Ocakta alabiliriz anca. Ama bakmamız lazım şimdiden. Süt sağma makinası almayacağım ben galiba. Lazım olursa bir arkadasım almıştı kullanmamış ondan alacağım. Herşey çok pahalı nasıl kalkacağız altından bakalım
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Neredeyse Antebe geldiğime pişman olucam
Geldim geleli hep hastalık
Gezip tozamadım eve kapandım resmen
Çarşıya çıkacaktım sözde
Canim cok gecmis olsun. Hamilelikte hersey suprizlerle dolu, her an ne olacagi belli olmuyor, saglikla ve zamaninda alirisn insaallah bebegini kucagina.
Allah korktuklarimizla sinamasin ama cok pimpirikli olup da kotuyu cagirmamak lazim. Eger bebegi egimli bir sekilde sirt ustu yatirir basini da yan cevirirsen Allah'in izniyle hic birsey olmaz korkma.
5 aylik hamilesin, 6.ayin icindesin canim. Bu arada da cok cok gecmis olsun
Insaallah cabuk atlatirsin. Benim kizima da kendime de uyguladigim formul su, sabah ogle ve aksam;
1 kasik dogal sirke
1 kasik bal
1 kasik limon suyu
Bir tutam toz tarcin
Ilik su
Bunlari kendim icjnse yemek kasigiyla bir barsaga hazirlayip uzerini ilik suyla tamamlayip, sabah aksam yapiyorum. 2 .gune toparlaniyorum, 3.gune birsey kalmiyor. Kizimda da tatli kasigi ile cay bardagina hazirliyorum. Dene mutlaka ilac niyetine insaallah cok iui gelecegini dusunuyorum.
Kesinlikle cok kullanisli, mutfakta, odada, is yaparken vs kizim hep yanimdaydi, misafir gelince de bebek kucaktan kucaga gezmiyor en azindan, yattigi yerden seviyorlar. Ben e bebekten nuna leaf almistim, bu bebegimde de kullanicam insaallah. Egimli, ergonomik, organik kilifli, 65 kiloya kadar tasiyor, genc kiz oldugunda bile odasinin bir kosesinde durup uzanip vs sallanan sandalye gibi kullanabilir, elektronik degil, mekanik olarak salinim yoluyla bir sure tek dokunusla sallanabiliyor. Videosunun linkini de koyuyum belki ilgilenen olur.
Kuzum sen Baya alışveriş yaptın maşalllahGümüş kalkanlar hakikaten pahalı önümüzde artık herşey normal giderse sadece 3 ay kaldı bölerek almak lazım artık herşeyi. En çok para tutanlar zaten bizim için araba, kanguru, süt sağma makinesi oldu onları hallettik, kıyafetleri tamam . Geriye benim gecelik sabahlık ıvır zıvırım ve göğüs kalkanı var pahalı olan . Full oda almaktan vazgeçtik biz. Sadece park yatak ve dolap alacağız. Onlar içinde 30. Haftayı beklemeye karar verdim ne olacağımız belli değil. Belki black friday de şu gecelikler falan indirime girerse güzel olur
Beşik konusunda biz de çok ikilemde kaldık. Takımların beşikleri genelde büyüyen beşik ve çoğu insan etrafımızda memnun değildi. Çokta büyük ve hantal görünüyordu gidip baktığımızda. Odası çok büyük değil bizimkinin. O yüzden ilk 3 ay sepet beşik, sonra 2 yaşına kadar park yatak diye düşündük. Sonrasında odasına uygun montessori ya da bazalı yataklara geçeriz diye düşündük.Kuzum sen Baya alışveriş yaptın maşalllah
Bizde iki tulum var o kadar
Benimde aklım oda konusunda çok değişiyor
Şimdi sepet beşik var park yatak gelecek
Acaba normal beşik almasam mı diyorum bilmıyorum ki
Herşey çok pahalı gözüm korkuyor
İlk Bebek tecrübesiz boşa para vermek verdirmek istemiyorum
Ama ben sirt ustu 15 dk yattigimda neredeyse bayılıyorum. Cok kötüydü. Gozlerim tamamen karardi. Maalesef benim icin sol yana yatmak mecburi sirt ustu ya da sagima 5 dk dan fazla yatamiyorumgünaydın kızlar.
hava yağmurlu ama keyifler günlük güneşlik olsun inşallah.
bu arada yatma pozisyonu olarak ben sağ sol sırt üstü her şekilde yatıyorum.
çünkü gece milyon kere dönüyorum.
siz ne yaparsanız yapın vücut kendini de bebeği de korumaya programlı zaten.
şu yana yatayım diye stres yapmak daha sıkıntılı.
zaten son uyumalarımız bol bol uyuyun
Eşim arada kalıyor haliyleEşin ne diyor bu duruma. Aynen canım zaten maneviyat açısından bir şeyler yapılınca mutlu oluyor insan. Yoksa tabiki anne babası yapar alır herşeyini
İnşallah canımGünaydın canımm
İyice dinlen iyileş
Gene çıkarsın
Görümcen geldi mi evine
Evet biliyorum canım inşallah siteler kilitlenmezse alacağım bir şeyler. Alırız dedilerdi sma alırlar mı bilmiyorum canımBebek arabasını dedesi alacaksa çok iyi
Çok pahalı çünkü
Herşey pahalı ya
Bak haftaya cuma çok yer indirim de olacak
Bebek kıyafetleride indireme girer bilir aklında bulunsun
Aman boşver uzak olsunlar madem öyleEşim arada kalıyor haliyle
Ama oda çok üzülüyor sen haklısın diyor bana
Ama ailesiymiş yapacak birşeyi yokmuş
İnşallah canım
Gelmedi İzmir’e gitmiş hanfendi
Abisi aramış ne zaman geleceksin havaalanından saat kaçta alayım diye sormuş
İşlerim çok yoğun gelemiyorum demiş
Dün baktım ki İzmir’den story atmış
giciklik yapmak icin gelcem demis demek ki. Amac rahatsiz etmekEşim arada kalıyor haliyle
Ama oda çok üzülüyor sen haklısın diyor bana
Ama ailesiymiş yapacak birşeyi yokmuş
İnşallah canım
Gelmedi İzmir’e gitmiş hanfendi
Abisi aramış ne zaman geleceksin havaalanından saat kaçta alayım diye sormuş
İşlerim çok yoğun gelemiyorum demiş
Dün baktım ki İzmir’den story atmış
Aynen canımgiciklik yapmak icin gelcem demis demek ki. Amac rahatsiz etmek
Aminn kuZum inşallah hepimizin hamileliği rahat geçerCanım benim sende çok sıkıntılar çektin inşallah bundan sonra rahat geçer hamileliğin
Sağlıkla gelsin kuzular
Pesss yani nasıl bir insan bunlar şaşırdım kaldımAynen canım
Başarılı oldu da epey huzursuz olmuştum
Benim eşim takmış beşikte Beşik diye takım Olsun diyorBeşik konusunda biz de çok ikilemde kaldık. Takımların beşikleri genelde büyüyen beşik ve çoğu insan etrafımızda memnun değildi. Çokta büyük ve hantal görünüyordu gidip baktığımızda. Odası çok büyük değil bizimkinin. O yüzden ilk 3 ay sepet beşik, sonra 2 yaşına kadar park yatak diye düşündük. Sonrasında odasına uygun montessori ya da bazalı yataklara geçeriz diye düşündük.
Amaan degmez hic kendini uzmeye. Bosver.Aynen canım
Başarılı oldu da epey huzursuz olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?