Ben hem port bebe hem ana kucagı hemde oto koltugu gibi kullanilandan aldim. Markası baby2go.Model olarak hangisi kullanışlı peki? Hala indirim var mı bizde baksaydık. Kadifeler geldiyse bende kadife alayım dışardayım çünkü sürekli sıcak tutar onlar.
bende bakayım bi canım çok sağolBen hem port bebe hem ana kucagı hemde oto koltugu gibi kullanilandan aldim. Markası baby2go.
Beşik konusunda biz de çok ikilemde kaldık. Takımların beşikleri genelde büyüyen beşik ve çoğu insan etrafımızda memnun değildi. Çokta büyük ve hantal görünüyordu gidip baktığımızda. Odası çok büyük değil bizimkinin. O yüzden ilk 3 ay sepet beşik, sonra 2 yaşına kadar park yatak diye düşündük. Sonrasında odasına uygun montessori ya da bazalı yataklara geçeriz diye düşündük.
Herkes kararsız besik konusundaBenim eşim takmış beşikte Beşik diye takım Olsun diyor
Bende kararsızım bilemedim
Park yatak var bebiş yatak var
Biraz daha düşünelim bakalım
Günaydın :) Yok bir sorun çıkmamıştı ikili testimiz normal değerlerde. Ayrıntılıda sınır 5’ken 5.2 çıktı.Günaydın canımm
Peki ikili test yapılmışmıydı orada kaç çıkmıştı
Ama ben sirt ustu 15 dk yattigimda neredeyse bayılıyorum. Cok kötüydü. Gozlerim tamamen karardi. Maalesef benim icin sol yana yatmak mecburi sirt ustu ya da sagima 5 dk dan fazla yatamiyorum
Babam bu gün bakmış oda illa alalım bitsin çıksın diyorHerkes kararsız besik konusunda
Ben buyuyenlerden almaya karar verdim. Yerim müsait. Cilek mobilyadan alacagım. Onunkiler cok saglam oluyor. En az 10 yasina kadar kullanır. Benim liseden kalan genc odam bile hala saglam. ( 36 yasindayim suan) Birde sepet besik alacagim, yatak odasina oturma odasina taşirim diye. Daha dogum yapmasi olasi eltim var gorumcem var, bebek buyuyunce onlara veririm. Park yatak dusunmustum ama altı sert olmadigi icin bebegin omurlarinda problem yaratiyor deniyor. O yuzden ondan vazgectim.
Doktor ne dedi PekiGünaydın :) Yok bir sorun çıkmamıştı ikili testimiz normal değerlerde. Ayrıntılıda sınır 5’ken 5.2 çıktı.
Yuz kez yazdim belki ama. Yine de yazacagim. Buyuyen besik aldigima cok pismanim. Koca yatak boyu uzun ama daracik ayrica büyüdüğünde yayli yatakla kenar kısmı ayni oluyor surekli cocugun canini acitiyor yatagina oturamiyor mesela bacaklarina batıyor. Tekrar yazma sebebim su dunya para verip aldigimiz seyden hic memnun degilim. Keske zamaninda beni biri uyarsaydi. Ama tercih meselesi tabi.Herkes kararsız besik konusunda
Ben buyuyenlerden almaya karar verdim. Yerim müsait. Cilek mobilyadan alacagım. Onunkiler cok saglam oluyor. En az 10 yasina kadar kullanır. Benim liseden kalan genc odam bile hala saglam. ( 36 yasindayim suan) Birde sepet besik alacagim, yatak odasina oturma odasina taşirim diye. Daha dogum yapmasi olasi eltim var gorumcem var, bebek buyuyunce onlara veririm. Park yatak dusunmustum ama altı sert olmadigi icin bebegin omurlarinda problem yaratiyor deniyor. O yuzden ondan vazgectim.
İyi akşamlar. Anneler bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Ense kalınlığı 5.2 mm çıktı, sınırı 5 imiş. Böyle bişey yaşayan var mı?
sağol tatlım tavşanımın adıydı yıllar önce :>bu arada ne guzel bir rumuz kurabik cok tatlis
Mustela gayet başarılı bir ürün bebeklerdeKizlar bebekler icin sampuan pisik kremi arayisi cindeyim mustela urunlerinden bahsetnisler baya iyi oldugu yaziyor siz ne dusunuyorsunuz mustela bebek bakim cantasiyla set halinde satlyor konak inleyici sampuani felan varmis bu konularda deneyimli deglim oyuzden tecrubelernizi yazarsaniz sevinirim
SEPTEMBER LOVE tansiyonun bgn daha iyi di mi canım
benimde 11.haftada ikili testim güzeldei sonuç ense kalınlığı 1 çıkmiştı
21. haftada sınır 6 iken 6.2 çıktı demişti perinatolog diğer herşey çok sağlıklı diyerek nifty test önerdi
kendi doktorumuzda nifty dedi amniyosentezi diğer organlardada bir sorun olursa öneriyorlarmış
bizimde 1 haftamız mahvoldu nifty yaptırdık sonuç güzel geldi
genetik olabiliyormuş ense kalınlığı
sonraki ölçümlerde 5.2 çıktı 5.8 çıktı pozisyonada bağlıymış
stres yapma desemde aynı yoldan geçtim biliyorum içini kemiren duyguyu
herşey Allahtan testler bile tanı değil tarama sadece istatislik üzerine
4hafta önce çok araştırdım çoğu kişi sağlıkla almış kucağına bebeğini
inşallah bizlerde öyle olacağız
kimininde tüm sonuçları güzelken bebkleri down send. doğmuş
Allah herkese sağlıklı doğumlar büyütmeler nasip etsin inşallah
yani herşey doğumda ortaya çıkıyor kimse amniyosentez dışında net birşey söylemiyor
ben tercih etmedim tehlikesi var ve bebeğim sağlıklı olduğuna inanıyorum Allahtan herşey kabulum
nifty testine güvendik eşimle
seni rahatlatıyorsa dua et başka elimizden birşey gelmiyor
sağol tatlım tavşanımın adıydı yıllar önce :>
Mustela gayet başarılı bir ürün bebeklerde
Hiç kullanmadım ama duydum
Bioderm ve mustela iki marka paylaşıyor başarıyı
SEPTEMBER LOVE
K Kucuk prensesim
şu an farkettim doğum tarihlerimiz aynı
bakalım hangimiz önce davranacak :>
KuZum 38 haftaya kadar sağlıkla gelelim de yeter banaSEPTEMBER LOVE
K Kucuk prensesim
şu an farkettim doğum tarihlerimiz aynı
bakalım hangimiz önce davranacak :>
sadece Bebek arabası değil aralık sonu herşeye zam gelecekkızlar şu bebek arabası işini yılbaşından önce halletmek lazım.. baya zam gelecekmiş çünkü.. şu bebe confort lolaa travel sisteme bakıyorum ben
ins bi sorun cikmaz cnm hayirlisiyla hepimiz kucagimiza alirizKuZum 38 haftaya kadar sağlıkla gelelim de yeter bana
Benim damarlarda çentikleşme var
Bebeğin beslenmesini sağlayan damarlarda
Perşembe günü belli olacak
K Kucuk prensesim
Bebek Konak olursa gerekli olurmustelanin konak onleyici sampuanida var gereklimiki bu yoksa normal sampuami alsak yeterlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?