2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen. hastane olayınıda önümüzdeki randevuda hallediyoruz. kıyafet zaten pek eksiğim kalmadı. bebek odası yapma kararı aldık bakalm,çok iş var SEPTEMBER LOVE

aynen. hastane olayınıda önümüzdeki randevuda hallediyoruz. kıyafet zaten pek eksiğim kalmadı. bebek odası yapma kararı aldık bakalm,çok iş var SEPTEMBER LOVE
Oda odası için beşiği nasıl alacaksınız
Kıyafetlerini bitirdiysen gözün aydın valla kuzum
Bizde hayırlısıyla yavaştan başlıyoruz
Önce duvar kağıdı ile açılışı yapacağız inşallah
Dolapımızı maranğoz hala yapmamış onu bekliyoruz
Kıyafet ihtiyaçlarımızı önümüzdeki pazar toplu alacağız
Allah ın izni ile Perşembe kontrol bir atlatalım

kızlar şu bebek arabası işini yılbaşından önce halletmek lazım.. baya zam gelecekmiş çünkü.. şu bebe confort lolaa travel sisteme bakıyorum ben
eşim beğendi almıştık 17. haftada zam geleceğini düşünerek

nasip cnm bakalim hangimizin bebisi aceleci cikacak :) saglikla alalim ins kucagmza
amin inşallah yaaaaa :>

KuZum 38 haftaya kadar sağlıkla gelelim de yeter bana
Benim damarlarda çentikleşme var
Bebeğin beslenmesini sağlayan damarlarda
Perşembe günü belli olacak
K Kucuk prensesim
hayırlı haberlerle gelip yazacaksın buraya bak gör sen
hareketleriyle anne ben sağlıklıyım diyor
sende ultrasonda görünce doktorunda söyleyince rahatlayıp sadece kıyafet oda vs. yetiştireceksin
:>>>>>

Kizlar gorumcem bugun dediki hastane cikislarini 40 i dolana kadar bile giydiremedim hemen buyudu dedi. tecrubeli anneler sizler ne diyorsunuz instagramdan iki tane hastane cikisi aldim bi tanede dogdugu gun icin daha kaliteli bi set alcam 40 i bitene kadar giydirrim diye giydiremicekmiyim anam.

Oyyy kuZum ne güzel yazmışsın
Allah razı olsun inşallah herşey güzel olacak
Bende hevesle yapacağım herşeyimi

Ben geldim bu saatte
Arkadaşımın zoruyla dışarı çıktım bugün
İyi de geldi sanki temiz hava daha iyi gibiyim
Bide acılı sarımsaklı beyran çorbası içirdiler
Burda grip olanlar hep içiyor iyi geliyormuş
Bana ise saatler süren mide bulantısından başka etkisi olmadı
Ayy benimde derdim bitmiyor hiç anam

Yarın toplaşır hepsi
Ben telefondan giriyorum ya hep ister istemez elim gidiyor
Bi de özlüyorum burayı :)?
Bende telden giriyorum
Fırsat bulduğum ilk anda da bakıyorum
Bana pazar perşembe yok kuzum
Ben hep erkenciyim uyuz oluyorum bu halime

Bende hala hiçbir şey almadım ama bu gidişle geç kalacağım aralık-ocak annelerinde erken Doğum sesleri var önce liste çıkarmakla başlasam iyi olacak hazır listesi olanlar var mı koyabilir misiniz acaba)

Bebekler cabuk buyuyor evet ama kisa surede de olsa o kadar cok yikaniyor ve tekrar tekrar giydiriliyor ki verdigin paranin hakkini cikariyor. Sut oluyor, kusuyor, kakasi tasiyor vs vs, gunde 10 kere ust bas degistirdigi oluyor insanin.

Bak bildim bunu okumadan yazmıştım
Gezip gezip hastayım yazarsın dedim yanılmamışım

Bende hala hiçbir şey almadım ama bu gidişle geç kalacağım aralık-ocak annelerinde erken Doğum sesleri var önce liste çıkarmakla başlasam iyi olacak hazır listesi olanlar var mı koyabilir misiniz acaba)
Şubat annelerini okuyorum da
Aralık ocak hiç bakmadım
Yavaş yavaş başlamak lazım kuZum
Oda filan yapacak mısın

Henuz ben de hic ama hic bir sey almadim kizim icin. Bi yerlerden baslamak lazim artik. Kizimi da 16.haftadan beri gormuyorum, 21.haftada ayrintili sonrasi gel demisti doktorum, ayrintili da devlette olunca bebisimi hic goremedim. Ayrinrili sonucunu gosterince de ayni gun, doktorum da zaten bugun ayrintiliya girmissin bi de benim muayene etmeme gerek yok dedi, fetal eko cektir ondan sonra gel yine dedi. Fetal eko icin gun aldim 24.haftaya bulabildim sadece, doktorun babasi vefat etmis 25.haftaya ertelendi. Fetal ekoyu cektirdim bu sefer kardiyoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar gel tekrar bakicam dedi, bu sefer de doktoruma gitmek icin 2 hafta sonrayi beklemem gerekti. 27 kasima denk geliyo o da, 27.haftada olucam yani, tam 11 hafta aradan sonra insaallah bebegimi gorebilecem hayirlisiyla.

11 hafta çok uzun süre olmuş nerdeyse 3 ay olacak
27 de kendi doktorun bakacak dimi
İnşallah böbrek sorunuda geçmiş olur
Rahat rahat alışveriş yaparsın

Şubat annelerini okuyorum da
Aralık ocak hiç bakmadım
Yavaş yavaş başlamak lazım kuZum
Oda filan yapacak mısın
Dün gece hep kasım-aralık- ocak annelerini okudum nasıl heyecanlandım, biri diyor Doğum yaptım hastanedeyim, biri diyor suyum geldi Doğuma gidiyorum, biri diyor sancım başladı, yakında biz de böyle şeyler yazıcaz inşallah zamanında gelir yavrularımız kolay doğumlarımız olur inşllh. Oda konusunda kararsızım bakalım düşünüyoruz en azından acil olanları halletsem yetecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…