11 hafta çok uzun süre olmuş nerdeyse 3 ay olacak
27 de kendi doktorun bakacak dimi
İnşallah böbrek sorunuda geçmiş olur
Rahat rahat alışveriş yaparsın
Kizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ??[/QUOT
ben iki gün evvel yaptırdım. hafif kol ağrısı dışında bi sıkıntı yok şimdilik. hemşire ilk gün banyo yapma ıslanmasın kolun dedi. sebebini sormadım ama dediği gibi yaptım. çoğu arkadaş oldu diye biliyorum.
Gunaydın canım. hava daha kapkaranlık ama uyandım bende. üstelik işede öğlen gidiyorumGünaydın kızlar. Gün aymadan uyanıp işe gitmek zorunda olmasak keşke
Senin bu saatte ayakta ne işin varGunaydın canım. hava daha kapkaranlık ama uyandım bende. üstelik işede öğlen gidiyorum
Henuz ben de hic ama hic bir sey almadim kizim icin. Bi yerlerden baslamak lazim artik. Kizimi da 16.haftadan beri gormuyorum, 21.haftada ayrintili sonrasi gel demisti doktorum, ayrintili da devlette olunca bebisimi hic goremedim. Ayrinrili sonucunu gosterince de ayni gun, doktorum da zaten bugun ayrintiliya girmissin bi de benim muayene etmeme gerek yok dedi, fetal eko cektir ondan sonra gel yine dedi. Fetal eko icin gun aldim 24.haftaya bulabildim sadece, doktorun babasi vefat etmis 25.haftaya ertelendi. Fetal ekoyu cektirdim bu sefer kardiyoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar gel tekrar bakicam dedi, bu sefer de doktoruma gitmek icin 2 hafta sonrayi beklemem gerekti. 27 kasima denk geliyo o da, 27.haftada olucam yani, tam 11 hafta aradan sonra insaallah bebegimi gorebilecem hayirlisiyla.
Aynen bende okuyorum aralik annelerinfe erken dogum sanirim 6 kisi oldu darisi tum bekleyenlerin basina zamanini bilir bebeklerDün gece hep kasım-aralık- ocak annelerini okudum nasıl heyecanlandım, biri diyor Doğum yaptım hastanedeyim, biri diyor suyum geldi Doğuma gidiyorum, biri diyor sancım başladı, yakında biz de böyle şeyler yazıcaz inşallah zamanında gelir yavrularımız kolay doğumlarımız olur inşllh. Oda konusunda kararsızım bakalım düşünüyoruz en azından acil olanları halletsem yetecek.
Evet 2.doz oldum bende tatlimKizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ??
Gunaydın tatlım napcan hayat gayesi bir yerden tutunuyoruz iste ben calismiyorum ama bebek isteGünaydın kızlar. Gün aymadan uyanıp işe gitmek zorunda olmasak keşke
Erkenci anne seniiiiGunaydın canım. hava daha kapkaranlık ama uyandım bende. üstelik işede öğlen gidiyorum
Bebekten bebeğe değişiyor canım benimki neredeyse 5-6 ay giydi. Çünkü küçük doğmuştu. Çok da büyümedi.Kizlar gorumcem bugun dediki hastane cikislarini 40 i dolana kadar bile giydiremedim hemen buyudu dedi. tecrubeli anneler sizler ne diyorsunuz instagramdan iki tane hastane cikisi aldim bi tanede dogdugu gun icin daha kaliteli bi set alcam 40 i bitene kadar giydirrim diyegiydiremicekmiyim anam.
Bende işe gitmesem de öyle öğlenlere kadar uyuyamıyorum zaten ama akşam erkenden uykum geliyorAyyy kiyamam yaaa ben 1 ay cok diyorum gerci artik 2 haftada bir olacakmis ne zaman baslayacagiz bilmiyorum sen nasil dayanayosun
Aynen bende okuyorum aralik annelerinfe erken dogum sanirim 6 kisi oldu darisi tum bekleyenlerin basina zamanini bilir bebeklersaglikla insallah
Evet 2.doz oldum bende tatlim
Gunaydın tatlım napcan hayat gayesi bir yerden tutunuyoruz iste ben calismiyorum ama bebek iste) doktorun soyledigine gore vucut alistiriyormus kendini erken uyanip kalkalim diye tabi ben gece 2 posta daha uyaniyorum uyku duzeni hic yok ama sikayetci degilim tek problem bu olsun de guzelim
Erkenci anne seniiii)
Tatlim sende ise gidiyorsan uyumaya calis daha
Hamilelikte yükseliyor genelde. Aşırı meyve tüketimin varsa azalt biraz. Sadece etten yükselmez.Benimki de bu ayın sonunda ikinci doz. Tahlil de yaptırdım kolesterolüm yüksek çıkmış biraz. Ne alaka bilmiyorum ya et falan yemiyorum bile.
bende öyle canım, bide çatı ağrım var geçmek bilmeyen, doktor bebek aşağıda demedi ama çatı ağrısı için erken demişti.bu hafta sonu başka doktora gideceğim doktorumu değiştirmek istiyorum, verdiği bilgiler tatmin etmiyor ve baştan savma geliyorartık.inşallah yeni doktor daha açıklayıcı olur, ve çatı ağrımı geçirecek tavsiyelerde bulunur.sünnet olmuş çocuklar gibiyim ayağımı ayak üstüne atamıyorum, yatakta dönemiyorumKızlar ben bebeği çok aşağıda hissediyorum ya. Sezeryanım yok ana hani sezeryan dikişi olur ya orda hissediyorum resmen. Bebek biraz aşağıda demişti doktorum ama korkulacak bir şey yok demişti. Ama aklıma takıldı
O zamanlar keyifli oluyor kızımda Kasım annesiydim. 1 kişi Eylülde doğurmuştu, Ekimde çok vardı ama. Bu arada kendin doğurduktan sonra takip zorlaşıyor, en yakın takip ettiğin kişilerin bile 1 gün sonra öğrenebiliyorsun doğurduğunuDün gece hep kasım-aralık- ocak annelerini okudum nasıl heyecanlandım, biri diyor Doğum yaptım hastanedeyim, biri diyor suyum geldi Doğuma gidiyorum, biri diyor sancım başladı, yakında biz de böyle şeyler yazıcaz inşallah zamanında gelir yavrularımız kolay doğumlarımız olur inşllh. Oda konusunda kararsızım bakalım düşünüyoruz en azından acil olanları halletsem yetecek.
Sirkeli suyla sık sık yıkamak öneriliyor. Ama vajinanın içine değil dış yüzeye. Ama bence yardımcı yöntem bu, yine de ilacını kullan.kızlar günaydın,nasılsınız ? hafta sonu hiç dinlenemeden yine geldim işyerineCumartesi temizlik ve hazırlık ile geçti, pazar günü de misafirim vardı 11 kişiydik.Eşime dedim lütfen doğuma kadar annen ve annemler dışında kimseyi kabul etmeyelim
birde kızlar aranızda mantar olan varmı, feci şekilde mantar oldum, kaşıntı çok yok ama afedersiniz ilişki sonrası eşime bulaşan ve çamaşırıma bulaşan çok yoğun kokulu mantar vardoktor fitil ve krem vermişti fitili kullanmaya korktum açıkçası kremi sürüyorum ama başka doğal yöntemler varmıdır kurtarabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?