2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

11 hafta çok uzun süre olmuş nerdeyse 3 ay olacak
27 de kendi doktorun bakacak dimi
İnşallah böbrek sorunuda geçmiş olur
Rahat rahat alışveriş yaparsın

Hem tekrar cocuk kardiyolojisinde fetal eko yapilcak hem de sonrasinda kendi doktoruma muayene olucam insaallah. Ikisi de guzel gecer insaallah da sikintim stresim biter Allah'in izniyle.

Ayyy kiyamam yaaa ben 1 ay cok diyorum gerci artik 2 haftada bir olacakmis ne zaman baslayacagiz bilmiyorum sen nasil dayanayosun

Aynen bende okuyorum aralik annelerinfe erken dogum sanirim 6 kisi oldu darisi tum bekleyenlerin basina zamanini bilir bebekler saglikla insallah

Kizlar tetanoz aşisi oldunuz mu ??
Evet 2.doz oldum bende tatlim

Günaydın kızlar. Gün aymadan uyanıp işe gitmek zorunda olmasak keşke
Gunaydın tatlım napcan hayat gayesi bir yerden tutunuyoruz iste ben calismiyorum ama bebek iste ) doktorun soyledigine gore vucut alistiriyormus kendini erken uyanip kalkalim diye tabi ben gece 2 posta daha uyaniyorum uyku duzeni hic yok ama sikayetci degilim tek problem bu olsun de guzelim

Gunaydın canım. hava daha kapkaranlık ama uyandım bende. üstelik işede öğlen gidiyorum
Erkenci anne seniiii )
Tatlim sende ise gidiyorsan uyumaya calis daha

Herkes 2.dozu oluyor smdi bana saglik ocagi 1 aralikda gel dedi kagidada ole yazdi 9 ekimde olmustum ilk dozunu benim niye bole araya zaman koydular anlamadim

Bebekten bebeğe değişiyor canım benimki neredeyse 5-6 ay giydi. Çünkü küçük doğmuştu. Çok da büyümedi.

Son düzenleme:
Bende işe gitmesem de öyle öğlenlere kadar uyuyamıyorum zaten ama akşam erkenden uykum geliyor

Günaydın güzel annişler.çok bakamıyorum herkes iyidir inşallah. Benim midem çok kötü gripten olsa gerek. Bir de burnum tıkanıyor. Temizlerken ya da çekerken kan geliyor. Normal mi? İlkinde hiç olmamıştı. Kan değerim normaldi ama yine de ferruma başladı dr. Ona yordum biraz da.

kızlar günaydın,nasılsınız ? hafta sonu hiç dinlenemeden yine geldim işyerineCumartesi temizlik ve hazırlık ile geçti, pazar günü de misafirim vardı 11 kişiydik.Eşime dedim lütfen doğuma kadar annen ve annemler dışında kimseyi kabul etmeyelim
birde kızlar aranızda mantar olan varmı, feci şekilde mantar oldum, kaşıntı çok yok ama afedersiniz ilişki sonrası eşime bulaşan ve çamaşırıma bulaşan çok yoğun kokulu mantar vardoktor fitil ve krem vermişti fitili kullanmaya korktum açıkçası kremi sürüyorum ama başka doğal yöntemler varmıdır kurtarabilecek.

günaydın kızlar bende cumartesi gittim kontrole bay pipi 608 gr olmuş pediatri kardiyoloji yolu göründü bana bütün deeğrlerim normal olmasına rağmen ve ailede şeker hastası bulunmamasına rağmen şeker yüklemesi konusunda ısrarcı dr um normal doğum düşünüyorum 40. haftam 14 mart oluyormuş kendi gelmezse 41. haftaya kadar bekliyormuş en geç 21 mart doğummuş inşallah :) ve 3 kilo almışım 23+2 deydim cumartesi tebrik etti beni

Son düzenleme:
Kızlar ben bebeği çok aşağıda hissediyorum ya. Sezeryanım yok ana hani sezeryan dikişi olur ya orda hissediyorum resmen. Bebek biraz aşağıda demişti doktorum ama korkulacak bir şey yok demişti. Ama aklıma takıldı

bende öyle canım, bide çatı ağrım var geçmek bilmeyen, doktor bebek aşağıda demedi ama çatı ağrısı için erken demişti.bu hafta sonu başka doktora gideceğim doktorumu değiştirmek istiyorum, verdiği bilgiler tatmin etmiyor ve baştan savma geliyorartık.inşallah yeni doktor daha açıklayıcı olur, ve çatı ağrımı geçirecek tavsiyelerde bulunur.sünnet olmuş çocuklar gibiyim ayağımı ayak üstüne atamıyorum, yatakta dönemiyorum

O zamanlar keyifli oluyor kızımda Kasım annesiydim. 1 kişi Eylülde doğurmuştu, Ekimde çok vardı ama. Bu arada kendin doğurduktan sonra takip zorlaşıyor, en yakın takip ettiğin kişilerin bile 1 gün sonra öğrenebiliyorsun doğurduğunu

Sirkeli suyla sık sık yıkamak öneriliyor. Ama vajinanın içine değil dış yüzeye. Ama bence yardımcı yöntem bu, yine de ilacını kullan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…