Kaç kez aradı açık hava iyi gelir diyip durdu kıramadım bende :)Bak bildim bunu okumadan yazmıştım
Gezip gezip hastayım yazarsın dedim yanılmamışım
Çıkar yukarı annesi merak etme. Benimki de hafif aşağıda.Kızlar ben bebeği çok aşağıda hissediyorum ya. Sezeryanım yok ana hani sezeryan dikişi olur ya orda hissediyorum resmen. Bebek biraz aşağıda demişti doktorum ama korkulacak bir şey yok demişti. Ama aklıma takıldı
Hastaneye gidip Çocuk doktoruna başvurabilirsin. Oradan yönlendirirler.İZMİRDE PEDİATRİ KARDİYOLOJİSİNE GİDEN VAR MI RANDEVU ALMAYA ÇALIŞIYORUM DİREK ALINMAZMIŞ ÖNCE ÇOCUK DOKTORUNA GİTMEM GEREKİYORMUŞ YAŞIM BÜYÜK OLDUĞU İÇİNDE ÇOCUĞA RANDEVU VERMİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR BENİM.
TAMAM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM.Hastaneye gidip Çocuk doktoruna başvurabilirsin. Oradan yönlendirirler.
Emin olmamakla birlikte Kadın doğum doktorları da Yeşil alan açabiliyor Çocuk Kardiyolojisine sanırım. Ayrıca Ege Üniversitesinin Çocuk Kardiyolojisi oldukça iyi ama çok kalabalık oluyor. Telefonla arayıp sor istersen. Tel: (0 232) 444 1 343 santralden Çocuk Kardiyoloji sekreterliğine bağlanmayı iste. Üniversitelerin kendi randevuları oluyor mhrs den değil.
Günaydın KızlarGunaydın canım. hava daha kapkaranlık ama uyandım bende. üstelik işede öğlen gidiyorum
DENEYEYİM CANIM DOĞAL SİRKEMDE VAR KAYINVALİDEM YAPMIŞTI ZARAR GELMEZ SANIRIMSirkeli suyla sık sık yıkamak öneriliyor. Ama vajinanın içine değil dış yüzeye. Ama bence yardımcı yöntem bu, yine de ilacını kullan.
Antibiyotik kullandın mı CanımDENEYEYİM CANIM DOĞAL SİRKEMDE VAR KAYINVALİDEM YAPMIŞTI ZARAR GELMEZ SANIRIM
Benimde 8. 9. Hafta gibi olmustu doktorum ilac vermek istemedi. Surekli sirkeli suyla taharetlendim ve pamuga da sirkeli su döküp günde 2-3 defa dıştan sildim. Şükür gecti ve tekrarlamadı.DENEYEYİM CANIM DOĞAL SİRKEMDE VAR KAYINVALİDEM YAPMIŞTI ZARAR GELMEZ SANIRIM
KREM VERMİŞTİ CANIM YA, ONU SÜRÜYORUM , BEBEK İÇİN BİR ZARARI OLMAZMIŞ AMA O PİS KOKMA HİSSİ ÇOK FENAAntibiyotik kullandın mı Canım
akşam eve gidince deneyeceğim bende sağol canımBenimde 8. 9. Hafta gibi olmustu doktorum ilac vermek istemedi. Surekli sirkeli suyla taharetlendim ve pamuga da sirkeli su döküp günde 2-3 defa dıştan sildim. Şükür gecti ve tekrarlamadı.
kıpır kıpır oynuyordur annesi, inşallah yüzü dönük olur insan özellikle yüzünü görünce bir tuhaf oluyorGunaydin kizlar bugun benimde konturolum var kizimi gorcem bakalim neler yapiyo icerde
KIZLAR BENİM ARALIKTA DOĞUM GÜNÜM, ABLAM BU SENE HEDİYELERİ BEBİŞE ALALIM DİYOR :) MAMA SANDALYESİ ALMAK İSTİYOR, YEĞENİMDE HİÇ KULLANILMAMIŞTI OTURMAK İSTEMEDİ SİZCE ÇOK GEREKLİMİDİR.
AY İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÖRÜRSÜN BEN BİR TÜRLÜ GÖREMEDİM YAA KAPATIO AYAKLARI BİLE YÜZÜNDEYDİ DR UĞRAŞTI SARSTI YAN DÖNDÜRDÜ YOK PİPİYİ HEMENCİK GÖSTEREN VELET YÜZÜNÜ SAKLIO ELLERİ AYAKLARI HEPSİ YÜZÜNDE DR DEDİ NE FOTOSU VERCEMİ ŞAŞIRDIM PARMAK VEREYİM DEDİ BAYADA UZUN BİR PARMAKTI ORTA PARMAK OLABİLİR ALIN SİZE YÜZÜM DER GİBİGunaydin kizlar bugun benimde konturolum var kizimi gorcem bakalim neler yapiyo icerde
Hahahah dalga geçmiş resmen kuzum yaAY İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÖRÜRSÜN BEN BİR TÜRLÜ GÖREMEDİM YAA KAPATIO AYAKLARI BİLE YÜZÜNDEYDİ DR UĞRAŞTI SARSTI YAN DÖNDÜRDÜ YOK PİPİYİ HEMENCİK GÖSTEREN VELET YÜZÜNÜ SAKLIO ELLERİ AYAKLARI HEPSİ YÜZÜNDE DR DEDİ NE FOTOSU VERCEMİ ŞAŞIRDIM PARMAK VEREYİM DEDİ BAYADA UZUN BİR PARMAKTI ORTA PARMAK OLABİLİR ALIN SİZE YÜZÜM DER GİBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?