AYNEN CANIM SORMA :)Hahahah dalga geçmiş resmen kuzum ya
Meyve de yemiyorum sayılır elma ve mandalina oda her gün değilHamilelikte yükseliyor genelde. Aşırı meyve tüketimin varsa azalt biraz. Sadece etten yükselmez.
Canım benim ağrım yok öyle çatı ağrısı ama bebek çok aşağıda gibi geliyor. Bir git bakalım ne diyecek yeni doktorunbende öyle canım, bide çatı ağrım var geçmek bilmeyen, doktor bebek aşağıda demedi ama çatı ağrısı için erken demişti.bu hafta sonu başka doktora gideceğim doktorumu değiştirmek istiyorum, verdiği bilgiler tatmin etmiyor ve baştan savma geliyorartık.inşallah yeni doktor daha açıklayıcı olur, ve çatı ağrımı geçirecek tavsiyelerde bulunur.sünnet olmuş çocuklar gibiyim ayağımı ayak üstüne atamıyorum, yatakta dönemiyorum
Baya aşağıda olunca korktum ya. İnşallah çıkar yukarı. Biraz aşağıda demişti doktorum zatenÇıkar yukarı annesi merak etme. Benimki de hafif aşağıda.
korkutuyor bu ağrı beni açıkçası, erken doğum için hazırlık yapmıyordur inşallah kaslarımCanım benim ağrım yok öyle çatı ağrısı ama bebek çok aşağıda gibi geliyor. Bir git bakalım ne diyecek yeni doktorun
Insallah canim insan dr giderken bile cok mutlu oluyo ben biraz stres olsam dakıpır kıpır oynuyordur annesi, inşallah yüzü dönük olur insan özellikle yüzünü görünce bir tuhaf oluyor
Ay beninkide oyle ya yuzunu gostermek istemiyo ayrintilida dr umuz bana da dedi bu kiz kendini cok sakliyo annesi ona gore dedi elini koydu yuzune kolunu emdi dr dudaklarina zorla bakti elini cekiyo yuzunden arkasini donuyo bide mikik yaramazAY İNŞALLAH YÜZÜNÜ GÖRÜRSÜN BEN BİR TÜRLÜ GÖREMEDİM YAA KAPATIO AYAKLARI BİLE YÜZÜNDEYDİ DR UĞRAŞTI SARSTI YAN DÖNDÜRDÜ YOK PİPİYİ HEMENCİK GÖSTEREN VELET YÜZÜNÜ SAKLIO ELLERİ AYAKLARI HEPSİ YÜZÜNDE DR DEDİ NE FOTOSU VERCEMİ ŞAŞIRDIM PARMAK VEREYİM DEDİ BAYADA UZUN BİR PARMAKTI ORTA PARMAK OLABİLİR ALIN SİZE YÜZÜM DER GİBİ
Insallah yapmiyodur canim aklina kötü seyler getirme ama yinede bi git kafan rahat olur bu biz mart analari ne kadae evhamliyiz boylekorkutuyor bu ağrı beni açıkçası, erken doğum için hazırlık yapmıyordur inşallah kaslarım
Canım bebek doğmadan bilemezsin. Bebekler farklıdır. Benim kızım hiç oturmadı 2 aykullanabildim sadece. O yüzden senin bebişine bağlı. Keşke otursa. Büyük rahatlık.KIZLAR BENİM ARALIKTA DOĞUM GÜNÜM, ABLAM BU SENE HEDİYELERİ BEBİŞE ALALIM DİYOR :) MAMA SANDALYESİ ALMAK İSTİYOR, YEĞENİMDE HİÇ KULLANILMAMIŞTI OTURMAK İSTEMEDİ SİZCE ÇOK GEREKLİMİDİR.
AY GÖRÜYORUM HERKES DE YÜZLERİ HEP MEYDAN DA ÇOK GÜZEL FOTOLAR VAR HER AY BENDE O UMUTLA GİDİYORUM AMA HEP HÜSRANAy beninkide oyle ya yuzunu gostermek istemiyo ayrintilida dr umuz bana da dedi bu kiz kendini cok sakliyo annesi ona gore dedi elini koydu yuzune kolunu emdi dr dudaklarina zorla bakti elini cekiyo yuzunden arkasini donuyo bide mikik yaramaz
evhamdan çok canımın acısı delirtiyor, son aylarımdaymış gibi yatarken kalkarken ağır hareket etmek çok kötü,birde aralık sonuna kadar çalışıcam bu halde çok zorlayacak beniInsallah yapmiyodur canim aklina kötü seyler getirme ama yinede bi git kafan rahat olur bu biz mart analari ne kadae evhamliyiz boyle
yeğenimde aynen canım hiç sevmedi oturmadı, yengemde verecek kimse yok diye atmıştı,Canım bebek doğmadan bilemezsin. Bebekler farklıdır. Benim kızım hiç oturmadı 2 aykullanabildim sadece. O yüzden senin bebişine bağlı. Keşke otursa. Büyük rahatlık.
ay su anda duygularima tercuman oldun valla benimde oyle soyle odasina cerceveye koyup saklayayim diyorum ama yokAY GÖRÜYORUM HERKES DE YÜZLERİ HEP MEYDAN DA ÇOK GÜZEL FOTOLAR VAR HER AY BENDE O UMUTLA GİDİYORUM AMA HEP HÜSRAN
bem de öyleyim. Sağa sola dönüşüm aynı son aylardaki gibi. Bir de kasıklarım da çok ağrı oluyor. Bana da aşağıda dedi dr. 24. Haftadan sonra çıkar dedi bekliyorum.evhamdan çok canımın acısı delirtiyor, son aylarımdaymış gibi yatarken kalkarken ağır hareket etmek çok kötü,birde aralık sonuna kadar çalışıcam bu halde çok zorlayacak beni
inşallah geçmiştir canım, bebek ihtiyaçlarını internettende halledersin. bugün ki doktor kontrolüne göre alırsın hatta cumayı bekle black fridaydan alırsınKizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi
AY CANIIIIMM SORMA VALLA Bİ YÜZÜ OLSA BENDE KOYCAM ÇERÇEVE ALIP AMA YOK PARMAĞINIMI KOYAYIMay su anda duygularima tercuman oldun valla benimde oyle soyle odasina cerceveye koyup saklayayim diyorum ama yok
çıktığında ağrımız azalırmı acebaB
bem de öyleyim. Sağa sola dönüşüm aynı son aylardaki gibi. Bir de kasıklarım da çok ağrı oluyor. Bana da aşağıda dedi dr. 24. Haftadan sonra çıkar dedi bekliyorum.
Senin de mi varmış hunileşme. Unutmuşum ben onu. geçebilecek birşeymiymiş bu. Ayy inşallah geçmiştir de rahat bir nefes alırsınKizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?