2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :) Hayırlı kandiller hepinize
Benim esim geldi cuma hiiic bakamadım buralara
Cumartesi onunla biraz bebek odası baktık 8-9 bin takımlar, takım almaktan vazgectim cok yuksek geldi

Canım benim ağrım yok öyle çatı ağrısı ama bebek çok aşağıda gibi geliyor. Bir git bakalım ne diyecek yeni doktorun

Ay beninkide oyle ya yuzunu gostermek istemiyo ayrintilida dr umuz bana da dedi bu kiz kendini cok sakliyo annesi ona gore dedi elini koydu yuzune kolunu emdi dr dudaklarina zorla bakti elini cekiyo yuzunden arkasini donuyo bide mikik yaramaz

Canım bebek doğmadan bilemezsin. Bebekler farklıdır. Benim kızım hiç oturmadı 2 aykullanabildim sadece. O yüzden senin bebişine bağlı. Keşke otursa. Büyük rahatlık.

Ay beninkide oyle ya yuzunu gostermek istemiyo ayrintilida dr umuz bana da dedi bu kiz kendini cok sakliyo annesi ona gore dedi elini koydu yuzune kolunu emdi dr dudaklarina zorla bakti elini cekiyo yuzunden arkasini donuyo bide mikik yaramaz
AY GÖRÜYORUM HERKES DE YÜZLERİ HEP MEYDAN DA ÇOK GÜZEL FOTOLAR VAR HER AY BENDE O UMUTLA GİDİYORUM AMA HEP HÜSRAN

Kizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi

Insallah yapmiyodur canim aklina kötü seyler getirme ama yinede bi git kafan rahat olur bu biz mart analari ne kadae evhamliyiz boyle
evhamdan çok canımın acısı delirtiyor, son aylarımdaymış gibi yatarken kalkarken ağır hareket etmek çok kötü,birde aralık sonuna kadar çalışıcam bu halde çok zorlayacak beni

Canım bebek doğmadan bilemezsin. Bebekler farklıdır. Benim kızım hiç oturmadı 2 aykullanabildim sadece. O yüzden senin bebişine bağlı. Keşke otursa. Büyük rahatlık.
yeğenimde aynen canım hiç sevmedi oturmadı, yengemde verecek kimse yok diye atmıştı, dediğin gibi ihtiyaç durumuna göre alırım ben daha işe yerayacak başka birşey düşüneyim

B
evhamdan çok canımın acısı delirtiyor, son aylarımdaymış gibi yatarken kalkarken ağır hareket etmek çok kötü,birde aralık sonuna kadar çalışıcam bu halde çok zorlayacak beni
bem de öyleyim. Sağa sola dönüşüm aynı son aylardaki gibi. Bir de kasıklarım da çok ağrı oluyor. Bana da aşağıda dedi dr. 24. Haftadan sonra çıkar dedi bekliyorum.

Kizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi
inşallah geçmiştir canım, bebek ihtiyaçlarını internettende halledersin. bugün ki doktor kontrolüne göre alırsın hatta cumayı bekle black fridaydan alırsın

Senin de mi varmış hunileşme. Unutmuşum ben onu. geçebilecek birşeymiymiş bu. Ayy inşallah geçmiştir de rahat bir nefes alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…