kızlar günaydın,nasılsınız ? hafta sonu hiç dinlenemeden yine geldim işyerineCumartesi temizlik ve hazırlık ile geçti, pazar günü de misafirim vardı 11 kişiydik.Eşime dedim lütfen doğuma kadar annen ve annemler dışında kimseyi kabul etmeyelim
birde kızlar aranızda mantar olan varmı, feci şekilde mantar oldum, kaşıntı çok yok ama afedersiniz ilişki sonrası eşime bulaşan ve çamaşırıma bulaşan çok yoğun kokulu mantar vardoktor fitil ve krem vermişti fitili kullanmaya korktum açıkçası kremi sürüyorum ama başka doğal yöntemler varmıdır kurtarabilecek.
8-9 bin mi kuZum siz galiba pahalı yerlere baktınızGünaydın kızlar :) Hayırlı kandiller hepinize
Benim esim geldi cuma hiiic bakamadım buralara
Cumartesi onunla biraz bebek odası baktık 8-9 bin takımlar, takım almaktan vazgectim cok yuksek geldi
Nerden baktınız canım, bizim orda meltem vardı yakın ona gittik sok olduk.. internetten baktım 3-4 bin arası onlara guvenecegiz herhalde diyordum..8-9 bin mi kuZum siz galiba pahalı yerlere baktınız
Dolap ve beşik 3-4 bin arası alabilirsin
Kalitesi ve malı gayet iyi
Tabi istersen 20 bine bile Bebek odası bulursun
2 Bin de bulabilirsin
Benim alacağım beşik ve dolap 4 bini geçmeyecek
Bu aralar benim akıntım çok arttı hemde Baya günlük ped kullanmayı sağlıklı bulmuyorum bide evdeyim diye sürekli çamaşır değiştirme zorunda kalıyorumBenimde bir haftadır yoğun kaşıntım ve akıntım var, ilişki esnasındada canım çok yandı yarıda bıraktık
Doktor randevum cumaydı normalde bugüne aldım daha fazla dayanamıyorum çünkü
Akıntım afedersiniz çamaşırı fena yapıyor diye günlük ped kullanıyorum bakalım ne verecek doktor mıhtemelen fitil diyecek
Üsküdar da bir Bebek mağazasına baktık free Bebek diyeNerden baktınız canım, bizim orda meltem vardı yakın ona gittik sok olduk.. internetten baktım 3-4 bin arası onlara guvenecegiz herhalde diyordum..
Evet canim benim 2 hafta once dedi dr gecen hafta ayrintilida duzelme var dedi bugun de kendi dr konturole cagirdi gecmistir insallah ilerleme olursa dikis demislerdi bana da aksam ins guzel haberlerle gelirimSenin de mi varmış hunileşme. Unutmuşum ben onu. geçebilecek birşeymiymiş bu. Ayy inşallah geçmiştir de rahat bir nefes alırsın
Bu aralar benim akıntım çok arttı hemde Baya günlük ped kullanmayı sağlıklı bulmuyorum bide evdeyim diye sürekli çamaşır değiştirme zorunda kalıyorum
İdrarda da enfeksiyon çıktı
Perşembe günü doktorum ilaç yazacak
Bende veremem canım mumkun degil.. Bizim kucuk sehir artık bakacagız birseyler..Üsküdar da bir Bebek mağazasına baktık free Bebek diye
Dünde babam Pendik’te bakıp gezmiş Bebek mobilyacılarını
Zaten 4 binden fazla imkanı Yok veremem
Canım benim kolesterol tavan yapmıştı en sonMeyve de yemiyorum sayılır elma ve mandalina oda her gün değil
Hadi inşallah bakalım düzelmiştir umarımEvet canim benim 2 hafta once dedi dr gecen hafta ayrintilida duzelme var dedi bugun de kendi dr konturole cagirdi gecmistir insallah ilerleme olursa dikis demislerdi bana da aksam ins guzel haberlerle gelirim
Benim bulantılar devam ediyor o yüzden et yiyemiyorum hala meyve de aklıma geldikçe işte. Çok yüksek değil zaten ama biraz yüksek dedi canımCanım benim kolesterol tavan yapmıştı en son
Ama gebelerde olabilirmiş
Et yemeyen ben haftada iki gün yemeye çalışıyorum
Meyve yemeyen ben her gün sayısız meyve tüketiyorum
Ben de oturma ya da yatma pozisyonundan kalktığımda belime ağrı saplanıyor. Son aylarımda gibi yavaş yavaş yürüyorum ilk başta.evhamdan çok canımın acısı delirtiyor, son aylarımdaymış gibi yatarken kalkarken ağır hareket etmek çok kötü,birde aralık sonuna kadar çalışıcam bu halde çok zorlayacak beni
Nerden baktınız canım, bizim orda meltem vardı yakın ona gittik sok olduk.. internetten baktım 3-4 bin arası onlara guvenecegiz herhalde diyordum..
geronimo_s geçmiş olsun. Hasta olabilecek en kötü zamanlardayız. Herkes uzun sürede atlatıyor. Aman dikkat et kendine
Artık bol vit c, zencefil , bal falan yükleneceksin inşallah daha kötü olmazİnşallah hemen toparlarım. Başım da ağrıyor, midem de bulanıyor, hatta sabah arabayı durdurdum, ama kusamadım, kussam rahatlar mıyım bilmiyorum. Yemesem daha kötü oluyorum, mide bulantım çok şiddetleniyor. Zorla bir şeyler yemeliyim. Sabahtan beri ıhlamur yapayım diye suyu 4 kez ısıttım. Saçma bir yoğunluk vardı bugün anlamadım.
Geçmiş olsun kuZumİnşallah hemen toparlarım. Başım da ağrıyor, midem de bulanıyor, hatta sabah arabayı durdurdum, ama kusamadım, kussam rahatlar mıyım bilmiyorum. Yemesem daha kötü oluyorum, mide bulantım çok şiddetleniyor. Zorla bir şeyler yemeliyim. Sabahtan beri ıhlamur yapayım diye suyu 4 kez ısıttım. Saçma bir yoğunluk vardı bugün anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?