Cok guzel görünüyor.Kızlar nasıl bu ben çok beğendim oturma odama koymak için Bü akşam almaya gidebilirim :)
Beyaz tülle süsleye bilirsin çok güzelKızlar nasıl bu ben çok beğendim oturma odama koymak için Bü akşam almaya gidebilirim :)
8-9 bindi canım tabi 5 yıl once 3500 mus bu ekonomik durumda normalMeltem çok pahalılanmış mı? Biz 5 yıl önce meltemden dolap artı büyüyen yatak 3500 civarı almıştık sanırım.
Cok güzelmişKızlar nasıl bu ben çok beğendim oturma odama koymak için Bü akşam almaya gidebilirim :)
EVET CANIM SADECE İSKELET OLARAK ALIYORUM ZATEN İÇİN DIŞINI KENDİM SÜSLÜCEM :) BEN BÖYLE RETRO ŞEYLER SEVİYORUM ZATEN OTURMA ODAMDA PİKAP ÇEVİRMELİ TELEFON GAZ LAMBALARI FALAN ONLARLA ÇOK UYUM SAĞLAYACAK :)Beyaz tülle süsleye bilirsin çok güzel
Benimki de bağdaş kurmuştu son kontroldeAY GÖRÜYORUM HERKES DE YÜZLERİ HEP MEYDAN DA ÇOK GÜZEL FOTOLAR VAR HER AY BENDE O UMUTLA GİDİYORUM AMA HEP HÜSRAN
Hunileşme ne oluyor canımKizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi
Son attığın fotoda göbüş bile yoktu ne ara ağırlaştın sen :)B
bem de öyleyim. Sağa sola dönüşüm aynı son aylardaki gibi. Bir de kasıklarım da çok ağrı oluyor. Bana da aşağıda dedi dr. 24. Haftadan sonra çıkar dedi bekliyorum.
Ben hala oda kurup kurmamaya karar veremedim yaa8-9 bin mi kuZum siz galiba pahalı yerlere baktınız
Dolap ve beşik 3-4 bin arası alabilirsin
Kalitesi ve malı gayet iyi
Tabi istersen 20 bine bile Bebek odası bulursun
2 Bin de bulabilirsin
Benim alacağım beşik ve dolap 4 bini geçmeyecek
Pamuklu bezleri makasla kesip kullanıyorum bazen o daha sağlıklı geliyor banaHaftasonu bende çamaşır değiştiriyorum fakat işteyken değiştirme imkanım olmadığından mecbur aldım günlük pedi, yoksa peçete falan koyuyordum, bide orası ıslak kalınca daha kötü oluyor kaşıntısı, bakalım doktor ne verecek tez zamand ageçsede inşallah rahatlasak
Annemdeyim temizlik yapmıyorum hiçBende hemen yoruluyorum sabah toz aldım biraz ev toparladım yalandan bir süpürğe açayim dedim
Yoruldum kalbim hızlandı
Hemen uzandım dinleniyorum
Demek ki artık büyük temizlik filan yapamam diye düşünüyorum
Sizlerinde öyle mi
günlük ped de çok tavsiye edilmiyor, ben tuvalet kağıdı koyuyorum sık sık değiştiriyorum.ilişkide afedersiniz eşimi bile bembeyaz yaptı diyebilirimBenimde bir haftadır yoğun kaşıntım ve akıntım var, ilişki esnasındada canım çok yandı yarıda bıraktık
Doktor randevum cumaydı normalde bugüne aldım daha fazla dayanamıyorum çünkü
Akıntım afedersiniz çamaşırı fena yapıyor diye günlük ped kullanıyorum bakalım ne verecek doktor mıhtemelen fitil diyecek
ben bel ağrısı değil canım, direk vajinadaki kemikler ağrıyor çatı diye geçen yermiş, ama sağa sola dönmek ölüm, yatakta eşime diyorum döndür diye.gece uyku arasında dahi dönerken inliyorum artıkBen de oturma ya da yatma pozisyonundan kalktığımda belime ağrı saplanıyor. Son aylarımda gibi yavaş yavaş yürüyorum ilk başta.
kız sen hergün evmi süpürüyosunBende hemen yoruluyorum sabah toz aldım biraz ev toparladım yalandan bir süpürğe açayim dedim
Yoruldum kalbim hızlandı
Hemen uzandım dinleniyorum
Demek ki artık büyük temizlik filan yapamam diye düşünüyorum
Sizlerinde öyle mi
amniyon için pedler satılıyor eczanede amnisure, bir de ultrasonda amniyon düzeyine bakmak gerekir az mı yeterli mi diye.Arkadaslar benim de akintim baya artti. Allah korusun bebegin suyunun sizintisiysa anlayabilir miyiz? Ya da nasıl anlarız?
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun kuZum
İnşallah hemencik atlatırsın bide çalışıyorsun
Evde olsan en azından yatar dinlenirsin
Çok güzel ve uyumlu olur gerçekten fiyatı da gayet uygun içinizde kendin yapabilirsen süper olurEVET CANIM SADECE İSKELET OLARAK ALIYORUM ZATEN İÇİN DIŞINI KENDİM SÜSLÜCEM :) BEN BÖYLE RETRO ŞEYLER SEVİYORUM ZATEN OTURMA ODAMDA PİKAP ÇEVİRMELİ TELEFON GAZ LAMBALARI FALAN ONLARLA ÇOK UYUM SAĞLAYACAK :)
günlük ped de çok tavsiye edilmiyor, ben tuvalet kağıdı koyuyorum sık sık değiştiriyorum.ilişkide afedersiniz eşimi bile bembeyaz yaptı diyebilirim
Yokluğun belli kuZumSEPTEMBER LOVE haftaya ayrintili var onun stresi sardi beni smdiden canim cok yazamadm buraya haftasonu misafrlkteydim dun de evi duzenledm fln dokuntuleri azck topladm ole sen nasilsin kontrolun bu haftaydi dmi senin kendi doktoruna
Oyy sizi çok iyi anlıyorum
En sonki ilişki denemesinde resmen acıdan kıvrandım ,yanmaktan başka bişey hissedemedim zaten devamda edemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?