2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar benim de akintim baya artti. Allah korusun bebegin suyunun sizintisiysa anlayabilir miyiz? Ya da nasıl anlarız?

AY GÖRÜYORUM HERKES DE YÜZLERİ HEP MEYDAN DA ÇOK GÜZEL FOTOLAR VAR HER AY BENDE O UMUTLA GİDİYORUM AMA HEP HÜSRAN
Benimki de bağdaş kurmuştu son kontrolde
Eşime diyorum ki sana çekmiş bu kız
Ruhun da gundilik var :)

Kizlar bende kizima hic bisey almadim hunilesme oldugu icin evden cikamiyorum ins bugünkü konturolde duzelmistir bende yavas yavas eksiklerimi tamamlarim kizlar liste olan varsa elinde benimle de paylasa bilir mi
Hunileşme ne oluyor canım
İnşallah atlatırsın en kısa zamanda
Daha benim de hiçbir hazırlığım yok

B

bem de öyleyim. Sağa sola dönüşüm aynı son aylardaki gibi. Bir de kasıklarım da çok ağrı oluyor. Bana da aşağıda dedi dr. 24. Haftadan sonra çıkar dedi bekliyorum.
Son attığın fotoda göbüş bile yoktu ne ara ağırlaştın sen :)

Ben hala oda kurup kurmamaya karar veremedim yaa

Pamuklu bezleri makasla kesip kullanıyorum bazen o daha sağlıklı geliyor bana

Annemdeyim temizlik yapmıyorum hiç
Ama otururken bile yoruluyorum ben ya
Ayrıca evimi özledim galiba

Kızlar benim bu bulantım bitmedi
Çok yoruldum tükendim artık ben yaa
Kahvaltı yaptım sabah saatlerdir kıvranıyorum
İlaç aldım uzandım daha şimdi biraz iyi olabildim
Bulantı yüzünden ilaçlarımı da doğru dürüst kullanamıyorum

günlük ped de çok tavsiye edilmiyor, ben tuvalet kağıdı koyuyorum sık sık değiştiriyorum.ilişkide afedersiniz eşimi bile bembeyaz yaptı diyebilirim

SEPTEMBER LOVE haftaya ayrintili var onun stresi sardi beni smdiden canim cok yazamadm buraya haftasonu misafrlkteydim dun de evi duzenledm fln dokuntuleri azck topladm ole sen nasilsin kontrolun bu haftaydi dmi senin kendi doktoruna

Ben de oturma ya da yatma pozisyonundan kalktığımda belime ağrı saplanıyor. Son aylarımda gibi yavaş yavaş yürüyorum ilk başta.
ben bel ağrısı değil canım, direk vajinadaki kemikler ağrıyor çatı diye geçen yermiş, ama sağa sola dönmek ölüm, yatakta eşime diyorum döndür diye.gece uyku arasında dahi dönerken inliyorum artık

kız sen hergün evmi süpürüyosun

Çok güzel ve uyumlu olur gerçekten fiyatı da gayet uygun içinizde kendin yapabilirsen süper olur

günlük ped de çok tavsiye edilmiyor, ben tuvalet kağıdı koyuyorum sık sık değiştiriyorum.ilişkide afedersiniz eşimi bile bembeyaz yaptı diyebilirim

Oyy sizi çok iyi anlıyorum
En sonki ilişki denemesinde resmen acıdan kıvrandım ,yanmaktan başka bişey hissedemedim zaten devamda edemedik

SEPTEMBER LOVE haftaya ayrintili var onun stresi sardi beni smdiden canim cok yazamadm buraya haftasonu misafrlkteydim dun de evi duzenledm fln dokuntuleri azck topladm ole sen nasilsin kontrolun bu haftaydi dmi senin kendi doktoruna
Yokluğun belli kuZum
Özletme kendini
Evet Perşembe günü sabah Allah ım inşallah güzel haberler

Kızlar karnım acıyor çok tuhaf bir acı nasıl anlatayım sanki karnımda kesik var da öyle acı
Baya da canımı yakıyor bu acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…