AYNEN CANIM LETGO ZATEN İKİNCİ EL AKŞAM ALCAM İNŞALLAH GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR.Çok güzel ve uyumlu olur gerçekten fiyatı da gayet uygun içinizde kendin yapabilirsen süper olur
Insallah canim bekliyorum daha bakalim
Canim yurtdisindaydim internetim hic cekmedi ondan giremedim sonuclar daha cikmadi bakalim artik 1 2 gune cikar herhaldehilalcikk çoktan yazmıyorsun. Nasılsın? Sonuçlar nasıldı?
Valla süpürüyorum kuZum ben takıntılıyımkız sen hergün evmi süpürüyosun
Habersiz bırakma bizi kuZum biziInsallah canim bekliyorum daha bakalim
Ben 6 aydan 3 yasina kadar kullandim hakkini fazlasiyla verdi yani altina bir ortu seriyodum koyuyodum yemegini kendi yiyodu hep hem kas gelisimi icinde cok iyi kendi yemegini kendi yemesi hemde senden ayri oturmus oluyo sende rahat ediyosun kesinlikle alin bence ama en az 6 aylik olmasi lazim kullanabilmesi icin bi de cok yer kaplamayan ve hafif bir sey olursa daha rahat edersinKIZLAR BENİM ARALIKTA DOĞUM GÜNÜM, ABLAM BU SENE HEDİYELERİ BEBİŞE ALALIM DİYOR :) MAMA SANDALYESİ ALMAK İSTİYOR, YEĞENİMDE HİÇ KULLANILMAMIŞTI OTURMAK İSTEMEDİ SİZCE ÇOK GEREKLİMİDİR.
Canım bendede oluyor o his, acı mı desem gerginlik mi desem boyle nefes alamıyorum sanki bazen..daha bu haftalarda boyleyim nasıl olacak diyorum korkuyorum..Kızlar karnım acıyor çok tuhaf bir acı nasıl anlatayım sanki karnımda kesik var da öyle acı
Baya da canımı yakıyor bu acı
Insallah canim ya iyi dusunmeye calisiyorum hep ama insanin aklinin bi kosesinde hep acaba oluyo insallah ikimizde rahatlicaz bu haftaHabersiz bırakma bizi kuZum bizi
Bu hafta inşallah ikimizde güzel haberler alacağız
Cok teşekkür ederim yanitin icin. En son kontrolumde suyun iyi demisti ama bu hafta akintim artti. Suphe ettim ben de. Bir dahaki kontrolum haftaya. Kendimi takip edeyim biraz.amniyon için pedler satılıyor eczanede amnisure, bir de ultrasonda amniyon düzeyine bakmak gerekir az mı yeterli mi diye.
Karnım ağrıyor desem alakası Yok karın ağrısı değilCanım bendede oluyor o his, acı mı desem gerginlik mi desem boyle nefes alamıyorum sanki bazen..daha bu haftalarda boyleyim nasıl olacak diyorum korkuyorum..
Bu mübarek günde Allah ım duysun dualarımızıInsallah canim ya iyi dusunmeye calisiyorum hep ama insanin aklinin bi kosesinde hep acaba oluyo insallah ikimizde rahatlicaz bu hafta
vallahi ben 8 de zaten evde oluyorum yemek yap vs derken gözüm kesmiyor başka iş yapmayı
Valla süpürüyorum kuZum ben takıntılıyım
Benim parkeler beyaz
Ve saçlarım çok dökülüyor , eşimde kıl tüy dökülüyor
Mutfak ister istemez ekmek kırıntı filan oluyor
Ben görünce rahat edemiyorum her gün süpürğe olacak :)
İşden gelincede ocağa yemeğimi koyar on pişine kadar süpürme yapardım
ya zaten portatif ve uygun birşey almasını isterim ikeadakiler gibi filanBen 6 aydan 3 yasina kadar kullandim hakkini fazlasiyla verdi yani altina bir ortu seriyodum koyuyodum yemegini kendi yiyodu hep hem kas gelisimi icinde cok iyi kendi yemegini kendi yemesi hemde senden ayri oturmus oluyo sende rahat ediyosun kesinlikle alin bence ama en az 6 aylik olmasi lazim kullanabilmesi icin bi de cok yer kaplamayan ve hafif bir sey olursa daha rahat edersin
Hadi insallah guzel haberlerle gel canm bence ama guzel seyler duyacaksn insallahYokluğun belli kuZum
Özletme kendini
Evet Perşembe günü sabah Allah ım inşallah güzel haberler
bizimde ilk dönemler benim uyku hallerim ve isteksizliğimden uzunca olmadı, ama sonra benim hormonlar coştuxxtalyaxx en güzelini ben yapıyorum no ilişki
6 buçuk aydır tadilattayız
Bu takıntı ile sen ZAten asla rahat edemem
aynen piyasada yok yine kayıplara karıştı. canı sıkılınca gelio kullanıo bizi heral4body1soul hiç yaZdımı haberi olan var mı ?
Kızlar bi de hepimizin kandili mübarek olsun Dualarda buluşalım Allah ın izni ile
Herhalde büyümeden oluyor canım kaslarımızdan.. Bende ona baglıyorumKarnım ağrıyor desem alakası Yok karın ağrısı değil
Güçlü bir acı hissediyorum
Bebiş büyüyor ondan mı oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?