2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız sen hergün evmi süpürüyosun
Valla süpürüyorum kuZum ben takıntılıyım
Benim parkeler beyaz
Ve saçlarım çok dökülüyor , eşimde kıl tüy dökülüyor
Mutfak ister istemez ekmek kırıntı filan oluyor
Ben görünce rahat edemiyorum her gün süpürğe olacak :)
İşden gelincede ocağa yemeğimi koyar on pişine kadar süpürme yapardım

Son düzenleme:
Ben 6 aydan 3 yasina kadar kullandim hakkini fazlasiyla verdi yani altina bir ortu seriyodum koyuyodum yemegini kendi yiyodu hep hem kas gelisimi icinde cok iyi kendi yemegini kendi yemesi hemde senden ayri oturmus oluyo sende rahat ediyosun kesinlikle alin bence ama en az 6 aylik olmasi lazim kullanabilmesi icin bi de cok yer kaplamayan ve hafif bir sey olursa daha rahat edersin

Kızlar karnım acıyor çok tuhaf bir acı nasıl anlatayım sanki karnımda kesik var da öyle acı
Baya da canımı yakıyor bu acı
Canım bendede oluyor o his, acı mı desem gerginlik mi desem boyle nefes alamıyorum sanki bazen..daha bu haftalarda boyleyim nasıl olacak diyorum korkuyorum..

amniyon için pedler satılıyor eczanede amnisure, bir de ultrasonda amniyon düzeyine bakmak gerekir az mı yeterli mi diye.
Cok teşekkür ederim yanitin icin. En son kontrolumde suyun iyi demisti ama bu hafta akintim artti. Suphe ettim ben de. Bir dahaki kontrolum haftaya. Kendimi takip edeyim biraz.

Canım bendede oluyor o his, acı mı desem gerginlik mi desem boyle nefes alamıyorum sanki bazen..daha bu haftalarda boyleyim nasıl olacak diyorum korkuyorum..
Karnım ağrıyor desem alakası Yok karın ağrısı değil
Güçlü bir acı hissediyorum
Bebiş büyüyor ondan mı oluyor acaba

Bide her gün yemek derdi var sağlıklı beslenme adına
Hem öğle hem akşam düşünüyorum ne yiyeyim diye
Tuz kullanımı yasak olduğu için her yemekte yenmiyor
Allah ım günah yazmasın ama yiyecek bir şey bulamıyorum

Insallah canim ya iyi dusunmeye calisiyorum hep ama insanin aklinin bi kosesinde hep acaba oluyo insallah ikimizde rahatlicaz bu hafta
Bu mübarek günde Allah ım duysun dualarımızı
Önce bize sağlık versin ki bebişlerimize sağlıkla bakıp
Onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

vallahi ben 8 de zaten evde oluyorum yemek yap vs derken gözüm kesmiyor başka iş yapmayı

ya zaten portatif ve uygun birşey almasını isterim ikeadakiler gibi filan

xxtalyaxx en güzelini ben yapıyorum no ilişki
6 buçuk aydır tadilattayız
Bu takıntı ile sen ZAten asla rahat edemem
bizimde ilk dönemler benim uyku hallerim ve isteksizliğimden uzunca olmadı, ama sonra benim hormonlar coştubide eşim nerden duymuşsa doğumu kolaylaştırırmış bak deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…