Benimki de bağdaş kurmuştu son kontrolde
Eşime diyorum ki sana çekmiş bu kız
Ruhun da gundilik var :)
Hunileşme ne oluyor canım
İnşallah atlatırsın en kısa zamanda
Daha benim de hiçbir hazırlığım yok
Son attığın fotoda göbüş bile yoktu ne ara ağırlaştın sen :)
Canım göbeğinden değil de ağrışarım çok oluyor. Gerçi şimdi biraz daha çıktı göbeğim.
Ben hala oda kurup kurmamaya karar veremedim yaa
Pamuklu bezleri makasla kesip kullanıyorum bazen o daha sağlıklı geliyor bana
Annemdeyim temizlik yapmıyorum hiç
Ama otururken bile yoruluyorum ben ya
Ayrıca evimi özledim galiba
Ayyyy çok güzel aşık oldumGökçemin mevlit elbisesi. Aynısından ablasına da yapılıyor. 2.çocuk sırf gereksiz masrafmış:)
çok tatlıymış cnm inşallah güle güle giyinir minik hanfendiiGökçemin mevlit elbisesi. Aynısından ablasına da yapılıyor. 2.çocuk sırf gereksiz masrafmış:)
canım 5 li takımlardan alabilirsin zaten 1 tane hastahane çıkışı az gelir sanırım, 5 li takımlar var max 50 tllik birşey al istersenKizlar benim annem istanblda oturuyor benim bebis icin hastane cikisi almis ama yazlik hastane cikisi almis 5 li bide alt ust takim var sapkasi eldiveni ayakkabisi bi tane ince battaniyesi var kucuk kutuda almis zaten ama mart ilk haftasi dogumum olacak yazlik takmi hastanede kulkanbilirmiyim ki ablamda diyirki cocuga yelek giydircen battaniyeye saricaksin zaten hastanede sicak olur yeter diyor bi tane hastane cikisi almis annem ben bi tane de kislik takim alsam mi hastane cikisi yoksa annemin aldigi yeter miki bilemedim
canım 5 li takımlardan alabilirsin zaten 1 tane hastahane çıkışı az gelir sanırım, 5 li takımlar var max 50 tllik birşey al istersen
xxtalyaxx en güzelini ben yapıyorum no ilişki
6 buçuk aydır tadilattayız
Bu takıntı ile sen ZAten asla rahat edemem
Gökçemin mevlit elbisesi. Aynısından ablasına da yapılıyor. 2.çocuk sırf gereksiz masrafmış:)
canım benim de ayrıntılıda sol böbrekte genişleme var dendi, kendi kadın doğum doktorum erkek bebeklerde olabiliyormuş böbrek genişlemesi takip edilecekmiş zamanla ve ya doğumdan sonra düzelebilirmiş. Tabi senin bebek kız sanırım değil miKızlar bir de sol böbrekte genişleme var dedi. Dr un takip etsin artarsa tekrar bakalım dedi.
Evet cnm kız. Benimki tam sınırda çıktı. Genişleme diyemem o yüzden dedi. 3.9 ölçtü. 5 ölçseydim genişleme var dersim ama şuan sınırda deri. Takip etsin dr un dedi.canım benim de ayrıntılıda sol böbrekte genişleme var dendi, kendi kadın doğum doktorum erkek bebeklerde olabiliyormuş böbrek genişlemesi takip edilecekmiş zamanla ve ya doğumdan sonra düzelebilirmiş. Tabi senin bebek kız sanırım değil mi
Sağol canım. Daha güZelleri sizin olsun.Bayıldım, maşallah
Al bence canım. Zaten birtane hastane çıkışı yetmez ki. Çocuk en az 1 aylık olana kadar giyer hastane çıkışını. Hastane çıkışı sadece hastane de giyilmiyor sonuçta. Hele kusan bir bebek olursa bir sürü giyeceğe ihtiyaç oluyor.Kizlar benim annem istanblda oturuyor benim bebis icin hastane cikisi almis ama yazlik hastane cikisi almis 5 li bide alt ust takim var sapkasi eldiveni ayakkabisi bi tane ince battaniyesi var kucuk kutuda almis zaten ama mart ilk haftasi dogumum olacak yazlik takmi hastanede kulkanbilirmiyim ki ablamda diyirki cocuga yelek giydircen battaniyeye saricaksin zaten hastanede sicak olur yeter diyor bi tane hastane cikisi almis annem ben bi tane de kislik takim alsam mi hastane cikisi yoksa annemin aldigi yeter miki bilemedim
Amin canım inşallah.kızlar kandilimiz mübarek olsun Allah tekrarına kavuştursun hepimizi dualarımız kabul olsun inşallah ❤
Al bence canım. Zaten birtane hastane çıkışı yetmez ki. Çocuk en az 1 aylık olana kadar giyer hastane çıkışını. Hastane çıkışı sadece hastane de giyilmiyor sonuçta. Hele kusan bir bebek olursa bir sürü giyeceğe ihtiyaç oluyor.
Ben kendimi yoruyorum başka bir şey değilvallahi ben 8 de zaten evde oluyorum yemek yap vs derken gözüm kesmiyor başka iş yapmayı
İnşallah inşallah Canım BenimHadi insallah guzel haberlerle gel canm bence ama guzel seyler duyacaksn insallah
bizimde ilk dönemler benim uyku hallerim ve isteksizliğimden uzunca olmadı, ama sonra benim hormonlar coştubide eşim nerden duymuşsa doğumu kolaylaştırırmış bak deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?