2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim annem istanblda oturuyor benim bebis icin hastane cikisi almis ama yazlik hastane cikisi almis 5 li bide alt ust takim var sapkasi eldiveni ayakkabisi bi tane ince battaniyesi var kucuk kutuda almis zaten ama mart ilk haftasi dogumum olacak yazlik takmi hastanede kulkanbilirmiyim ki ablamda diyirki cocuga yelek giydircen battaniyeye saricaksin zaten hastanede sicak olur yeter diyor bi tane hastane cikisi almis annem ben bi tane de kislik takim alsam mi hastane cikisi yoksa annemin aldigi yeter miki bilemedim

canım 5 li takımlardan alabilirsin zaten 1 tane hastahane çıkışı az gelir sanırım, 5 li takımlar var max 50 tllik birşey al istersen

canım 5 li takımlardan alabilirsin zaten 1 tane hastahane çıkışı az gelir sanırım, 5 li takımlar var max 50 tllik birşey al istersen

annemde 65 tl ye almis bir takim icinde fazla bisey yoktu kutunun resmini gormustum ama baya da ince duruyolar kalin battaniyede ayriyetten almis zaten olmadi ben bi tanede kislik takim alayim bi tane takim az olur

Kızlar bir de sol böbrekte genişleme var dedi. Dr un takip etsin artarsa tekrar bakalım dedi.
canım benim de ayrıntılıda sol böbrekte genişleme var dendi, kendi kadın doğum doktorum erkek bebeklerde olabiliyormuş böbrek genişlemesi takip edilecekmiş zamanla ve ya doğumdan sonra düzelebilirmiş. Tabi senin bebek kız sanırım değil mi

Evet cnm kız. Benimki tam sınırda çıktı. Genişleme diyemem o yüzden dedi. 3.9 ölçtü. 5 ölçseydim genişleme var dersim ama şuan sınırda deri. Takip etsin dr un dedi.

Al bence canım. Zaten birtane hastane çıkışı yetmez ki. Çocuk en az 1 aylık olana kadar giyer hastane çıkışını. Hastane çıkışı sadece hastane de giyilmiyor sonuçta. Hele kusan bir bebek olursa bir sürü giyeceğe ihtiyaç oluyor.

bende en iyisi alayom bi tane daha 5 li alirim en azndan annemde gitmis yazlk almis zaten tek basna olnca anlayamadi illaki daha cok seye ihtiyavi var ihtiyacalr bitmiyor ki :)

bizimde ilk dönemler benim uyku hallerim ve isteksizliğimden uzunca olmadı, ama sonra benim hormonlar coştubide eşim nerden duymuşsa doğumu kolaylaştırırmış bak deyip duruyor
Bazen Benimde hormanlar çoşuyor
Doktor yasak dedi bizde bir daha sormadık
Olan benim kocaya oldu

kızlar bu gün işim yoğun bakamadım yazdıklarınıza.
inşallah herkes iyidir.
kontrole son 2 gün.
şeker yüklemesine de tabi.
heyecan dorukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…