2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

su isleri atlatsakda bebislerimizi saglikla bi kucagmza alsak ben daha hic baktirmadim gecen ay gtmistim kntrole smdi eorsembe gidecegim bakalim napiyor kizm :)
Bende Perşembe gideceğim hem damardaki çentikleşme kontrol edilecek hemde tekrar rapor düzenlenecek
Hayırlı haberler inşallah

Iyi aksamlar kızlar. Hayirli kandiller hepinize. Bugun seker yuklememi yaptırdım. Sonuclarım iyi cıkti. Ogluşum asagidaydı yukarı normal yerine cikmiş. 30 cm olmuş 670 gr. Yüzünu elleriyle sakladıgı icin net göremedim. hersey yolunda cok şükür. Insallah sizlerinde hic bir problemi olmaz saglıkla sihhatle gelir bebişlerimiz.

Kızlar duvar kâğıttı seçildi sizce bu duvar kağıdına
Yıldızlı halı nasıl olur , hep aklımda yıldızlı halı vardı çünkü

Eklentiler

• 51568007-4686-420F-98AE-30586C2B0985.webp
    9 KB · Görüntüleme: 40
  • 440DAA4A-F042-40F1-8E18-C9DD5E8845F7.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 42
Tek duvar sadece beşik olduğu Duvarda olacak kuZum öyle hayal et
Bu halı olur mu daha açık gri yıldızlı halı da düşünebilirsin
Resimdeki çok koyu gri
Bence tek duvarsa kağıt halı da desenli yakışır. Ama ton farkı olması halının ya da duvar kağıdının tonunun farklı olması yakışır bence. Sanki halı tonu duvardan koyu olursa güZel olabilir . Betsy gri

Guzel cnm uyumlu bence ama ben olsam daha pembiş şeyler isterdim :)
Pembiş deme bana
Bu sene pembe renkten kurtulduk kısmen :)
Evim bütün duvarları hayal pembesi renk idi
Salondaki aksesuarlar pembeydi
Mutfak eşyaları pembe idi
Kolidorda pembeli duvar kağıtları:))
Salonda ki perdelerim ve tekli koltuğumla filan da açık mürdim rengi
Evi beyaza boyadık pembe eşyaları baya azaltık
Şimdi o yüzden o odayı Pembiş yapmak istemiyorum
Uyku setini filan pembe yaparım ama illa bir pembe girer tabiki

O zman bu yıldızlı halı üstümde yoğunlaşa bilirim
Peki bir şey daha soracağım
Hani beşik yanında alt Açma Yeri oluyorya
Oraya da alt açma minderini gri yılDızlı mi diktirsem

Nasıl yaaa bende pembe severim ama ne bileyim laptop um, ps3 joystick im falan oembedir evimde hiç yok. Pembeden Sıkılmana şaşmamalı

O zman bu yıldızlı halı üstümde yoğunlaşa bilirim
Peki bir şey daha soracağım
Hani beşik yanında alt Açma Yeri oluyorya
Oraya da alt açma minderini gri yılDızlı mi diktirsem
Ben olsam mint yeşili ya da sarı falan kullanırdım. Herşey gri olursa çok öldürebilir

Çok sevindim gözünaydın... beklemek zor oluyor ama sonuçlar iyi gelince insan herşeyi unutuyor ne de olsa
Allaha sukurler olsun ama arkadasimin annesiyle konusmustum o da doktor tamamen para tuzagi ama icin rahat edicekse yaptir dedi su anda cok fazla kisiye oneriyolarmis neyse iyi ciksinda tek yasadigim strese yaniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…