- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
benmde kontrol persembe sabahi seker yuklmesi var ama yaptirmicam sanirim aclik tokluk kanina baktiririm sadece diye dusunuyorumkızlar bu gün işim yoğun bakamadım yazdıklarınıza.
inşallah herkes iyidir.
kontrole son 2 gün.
şeker yüklemesine de tabi.
heyecan dorukta.
Açlık şekerime bakıldı bide tokluk şekerime baktıracağım galiba bendebenmde kontrol persembe sabahi seker yuklmesi var ama yaptirmicam sanirim aclik tokluk kanina baktiririm sadece diye dusunuyorum
Açlık şekerime bakıldı bide tokluk şekerime baktıracağım galiba bende
Bende Perşembe gideceğim hem damardaki çentikleşme kontrol edilecek hemde tekrar rapor düzenleneceksu isleri atlatsakda bebislerimizi saglikla bi kucagmza alsak ben daha hic baktirmadim gecen ay gtmistim kntrole smdi eorsembe gidecegim bakalim napiyor kizm :)
Duvar kağıdı tek bir duvara mı olacak bütün duvarlarmı olacakKızlar duvar kâğıttı seçildi sizce bu duvar kağıdına
Yıldızlı halı nasıl olur , hep aklımda yıldızlı halı vardı çünkü
Guzel cnm uyumlu bence ama ben olsam daha pembiş şeyler isterdim :)Kızlar duvar kâğıttı seçildi sizce bu duvar kağıdına
Yıldızlı halı nasıl olur , hep aklımda yıldızlı halı vardı çünkü
Tek duvar sadece beşik olduğu Duvarda olacak kuZum öyle hayal etDuvar kağıdı tek bir duvara mı olacak bütün duvarlarmı olacak
Bence tek duvarsa kağıt halı da desenli yakışır. Ama ton farkı olması halının ya da duvar kağıdının tonunun farklı olması yakışır bence. Sanki halı tonu duvardan koyu olursa güZel olabilir . BetsyTek duvar sadece beşik olduğu Duvarda olacak kuZum öyle hayal et
Bu halı olur mu daha açık gri yıldızlı halı da düşünebilirsin
Resimdeki çok koyu gri
Pembiş deme banaGuzel cnm uyumlu bence ama ben olsam daha pembiş şeyler isterdim :)
Pembiş deme bana
Bu sene pembe renkten kurtulduk kısmen :)
Evim bütün duvarları hayal pembesi renk idi
Salondaki aksesuarlar pembeydi
Mutfak eşyaları pembe idi
Kolidorda pembeli duvar kağıtları:))
Salonda ki perdelerim ve tekli koltuğumla filan da açık mürdim rengi
Evi beyaza boyadık pembe eşyaları baya azaltık
Şimdi o yüzden o odayı Pembiş yapmak istemiyorum
Uyku setini filan pembe yaparım ama illa bir pembe girer tabiki
O zman bu yıldızlı halı üstümde yoğunlaşa bilirimBence tek duvarsa kağıt halı da desenli yakışır. Ama ton farkı olması halının ya da duvar kağıdının tonunun farklı olması yakışır bence. Sanki halı tonu duvardan koyu olursa güZel olabilir . Betsygri
Eşim artık pembe görmek istemiyor :))
Nasıl yaaaPembiş deme bana
Bu sene pembe renkten kurtulduk kısmen :)
Evim bütün duvarları hayal pembesi renk idi
Salondaki aksesuarlar pembeydi
Mutfak eşyaları pembe idi
Kolidorda pembeli duvar kağıtları:))
Salonda ki perdelerim ve tekli koltuğumla filan da açık mürdim rengi
Evi beyaza boyadık pembe eşyaları baya azaltık
Şimdi o yüzden o odayı Pembiş yapmak istemiyorum
Uyku setini filan pembe yaparım ama illa bir pembe girer tabiki
Ben olsam mint yeşili ya da sarı falan kullanırdım. Herşey gri olursa çok öldürebilirO zman bu yıldızlı halı üstümde yoğunlaşa bilirim
Peki bir şey daha soracağım
Hani beşik yanında alt Açma Yeri oluyorya
Oraya da alt açma minderini gri yılDızlı mi diktirsem
Allaha sukurler olsun ama arkadasimin annesiyle konusmustum o da doktor tamamen para tuzagi ama icin rahat edicekse yaptir dedi su anda cok fazla kisiye oneriyolarmis neyse iyi ciksinda tek yasadigim strese yaniyimÇok sevindim gözünaydın... beklemek zor oluyor ama sonuçlar iyi gelince insan herşeyi unutuyor ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?