Canim benim çok sagol bende elimden geldigince stres yapmicam dedim bebegime yansimasin diye hep iyi dusunmeye calistim elimden geldigince Allaha sukurler olsun iyi ciktiÇoook mutlu oldum. Çok sevindim gerçekten. Ne zamandır aklımdaydın.
Cok tesekkur ederimGözünüz aydın
Bende Perşembe gideceğim hem damardaki çentikleşme kontrol edilecek hemde tekrar rapor düzenlenecek
Hayırlı haberler inşallah
Bence gayet güzel canımKızlar duvar kâğıttı seçildi sizce bu duvar kağıdına
Yıldızlı halı nasıl olur , hep aklımda yıldızlı halı vardı çünkü
Canım gözün Aydın
Insallah canim bende inaniyorum hepsi saglicakla dogucaklar insallah ama doktor yaptirmalisin dedi burun kemigi cok kucuk dedi esimde yaptirmak istemedi ama ben kalan hamileligimi o stresle geciremezdim Allaha sukurler olsun iyi ciktiBence gayet güzel canım
Ben çok beğendim
Canım gözün Aydın
Seni bende iyi anlarım o stresi yaşadım
Ama yaptırmadım o testi
Ayrıntılıda da sorun çıkmadı çok şükür
Sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allah’ın izniyle
O yüzden pembede uzak durdum yoksa o duvar kağıdı pembe beyazlı olurdu :)))Nasıl yaaabende pembe severim ama ne bileyim laptop um, ps3 joystick im falan oembedir evimde hiç yok. Pembeden Sıkılmana şaşmamalı
İnşallah kuZum Allah razı olsunSEPTEMBER LOVE Perşembeyi seninle beraber bekliyoruz inan kuzum
İnşallah bir sorun çıkmayacak
Perşembeye az kaldı güzel haberlerini alıcaz
Bence gayet güzel canım
Ben çok beğendim
Canım gözün Aydın
Seni bende iyi anlarım o stresi yaşadım
Ama yaptırmadım o testi
Ayrıntılıda da sorun çıkmadı çok şükür
Sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allah’ın izniyle
Aşağıda ise belki ondan acıyordurKizlar birsey soracagim sizin bebislerde asagiya vurdugunda caniniz aciyormu ya sanki vajinaya vuruyor tedirgin ediyor beni hem canim aciyor hem korkuyorum sanki asagi dogru iniyor gibi
Amin amin Canımhilalcikk canim gozun aydin, cok sevindim senin adina. Darisi bizlerin basina insaallah.
Sagol canim benim Allaha sukurler olsun insallah sende guzel haberler alicaksinMübarek gecede ne güzel haber aldık
Çok sevindim Canım gözün aydın
Insallah canim sizde guzel haberler alcaksiniz insallah Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsinhilalcikk canim gozun aydin, cok sevindim senin adina. Darisi bizlerin basina insaallah.
Bugun yukarilardaydi cnm hatta disardan bile gordum ama demin bi vuruyor cok korktum sanki asagi dogru biseyler iniyor gibi Ben defa da erken dogum dsn korkar olcaz sanirimAşağıda ise belki ondan acıyordur
Arada benim de oluyor hatta tuvaletim çok gelmiş sıkışmış gibi olup
Hemen wc ye koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?