2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mantar olmuşum kızlar
Fitil, krem ve vajina için bir şampuan verdi onunla güzelce yıka dedi
Çok kötü mantar olmuşsun dedi doktor
Tamamen geçmez ara ara bana geleceksin dedi off off kaşınmaya başladım yine

Bende Perşembe gideceğim hem damardaki çentikleşme kontrol edilecek hemde tekrar rapor düzenlenecek
Hayırlı haberler inşallah

hamileykende calsmak zor oluyir ben gecen sene aralikda isten ckmistim cok sukur hamileligimde rahat gecti zaten hep evdeydm kendi basma her seyide hallettim ins sendede bi sknti ckmazda guzel haberler alirsin

Kızlar duvar kâğıttı seçildi sizce bu duvar kağıdına
Yıldızlı halı nasıl olur , hep aklımda yıldızlı halı vardı çünkü
Bence gayet güzel canım
Ben çok beğendim
Kızlarrrrr sonucum cikti az once doktor aradi temiz cikti cok sukur F Ftszynp canim senden de Allah razi olsun dualarin icin asla unutmucam destegini
Canım gözün Aydın
Seni bende iyi anlarım o stresi yaşadım
Ama yaptırmadım o testi
Ayrıntılıda da sorun çıkmadı çok şükür
Sağlıkla gelecek bebeklerimiz Allah’ın izniyle

Insallah canim bende inaniyorum hepsi saglicakla dogucaklar insallah ama doktor yaptirmalisin dedi burun kemigi cok kucuk dedi esimde yaptirmak istemedi ama ben kalan hamileligimi o stresle geciremezdim Allaha sukurler olsun iyi cikti

SEPTEMBER LOVE Perşembeyi seninle beraber bekliyoruz inan kuzum
İnşallah bir sorun çıkmayacak
Perşembeye az kaldı güzel haberlerini alıcaz
İnşallah kuZum Allah razı olsun
Hepimize hayırlı haberler
Bi güzel şeyler duysam hazırlıkları hızlandırıp zevkle yapacağım herşeyi

Kizlar birsey soracagim sizin bebislerde asagiya vurdugunda caniniz aciyormu ya sanki vajinaya vuruyor tedirgin ediyor beni hem canim aciyor hem korkuyorum sanki asagi dogru iniyor gibi

Pera kuzuma bir oda yapalım dimi
Yavaş yavaş başladık bakalım
Allah o odalarda sağlıkla büyütmemizi nasip etsin
Bak cuma günü çok indirim olacak
Bi şeyler bakacaksan kuZum aklında bulunsun

Kizlar birsey soracagim sizin bebislerde asagiya vurdugunda caniniz aciyormu ya sanki vajinaya vuruyor tedirgin ediyor beni hem canim aciyor hem korkuyorum sanki asagi dogru iniyor gibi
Aşağıda ise belki ondan acıyordur
Arada benim de oluyor hatta tuvaletim çok gelmiş sıkışmış gibi olup
Hemen wc ye koşuyorum

Aşağıda ise belki ondan acıyordur
Arada benim de oluyor hatta tuvaletim çok gelmiş sıkışmış gibi olup
Hemen wc ye koşuyorum
Bugun yukarilardaydi cnm hatta disardan bile gordum ama demin bi vuruyor cok korktum sanki asagi dogru biseyler iniyor gibi Ben defa da erken dogum dsn korkar olcaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…