Sagol canimmm çok sagolRabbim hepimizden razı olsun. Bu gece bu güzel habere çok sevindim. Gözün aydın.
Aynen şükürler olsun iyi çıktı rahatladın canımInsallah canim bende inaniyorum hepsi saglicakla dogucaklar insallah ama doktor yaptirmalisin dedi burun kemigi cok kucuk dedi esimde yaptirmak istemedi ama ben kalan hamileligimi o stresle geciremezdim Allaha sukurler olsun iyi cikti
Eşim net olarak belirttiPera kuzuma bir oda yapalım dimi
Yavaş yavaş başladık bakalım
Allah o odalarda sağlıkla büyütmemizi nasip etsin
Bak cuma günü çok indirim olacak
Bi şeyler bakacaksan kuZum aklında bulunsun
Çok geçmiş olsun canımMantar olmuşum kızlar
Fitil, krem ve vajina için bir şampuan verdi onunla güzelce yıka dedi
Çok kötü mantar olmuşsun dedi doktor
Tamamen geçmez ara ara bana geleceksin dedi off off kaşınmaya başladım yine
Benim de oluyor bazenKizlar birsey soracagim sizin bebislerde asagiya vurdugunda caniniz aciyormu ya sanki vajinaya vuruyor tedirgin ediyor beni hem canim aciyor hem korkuyorum sanki asagi dogru iniyor gibi
Onlarla zaman geçer işte kuZumAynen şükürler olsun iyi çıktı rahatladın canım
Allah kimseye o stresi yaşatmasın
Eşim net olarak belirtti
Ocakta alınmaya başlanacak kuzumun ihtiyaçları
Hem annem hemde eşim beni dinlemedi bu konuda
O zamana kadar sadece kapı süsü,bebek şekeri,lohusa terliği tacı gibi ufak tefek şeyleri halledicem bende
Biraz becerim var bu konuda kendim yapmak istiyorum süsleme işlerini
Gribim geçerse artık pasaja gidicem bu hafta da bi türlü toparlanamadım
Canım çok sevindim sorun çıkmamasına. Darısı bütün sonuç bekleyenlerin başınaCok tesekkur ederim
Foto atsanaHanımlar dün doğum hediye mi arabamı aldim dün
Allah herkeze daha güzellerini nasip etsin
Kızlar nasıl bu ben çok beğendim oturma odama koymak için Bü akşam almaya gidebilirim :)
letgo canım ikinci el 150 lira dışarda bulamadım böyle bir şey zaten dün akşam gittik gördük beğendik ve aldık fotodakinden daha büyükmüş üstelik altı aya kadar kullanabilir tahminen ve tekerlekleri dekor değil gerçekten tekerlekmiş ona da çok sevindim :)Ben de evi antika dolu biri olarak bu harika şeyi merak ettim nerden olduğunu ve fiyatını ::)
ve bebişin 6 ayından sonra da inanılmaz güzel değerlendirilir bu minnoşletgo canım ikinci el 150 lira dışarda bulamadım böyle bir şey zaten dün akşam gittik gördük beğendik ve aldık fotodakinden daha büyükmüş üstelik altı aya kadar kullanabilir tahminen ve tekerlekleri dekor değil gerçekten tekerlekmiş ona da çok sevindim :)
aynen canım dekor olarakta çok güzel şeyler yapılabilir:)ve bebişin 6 ayından sonra da inanılmaz güzel değerlendirilir bu minnoş:)
trendyol kitlenmiş halde bende biraz bakayım dedim hiç bir ürünü açmıyor.
ben baktım canım çok bi indirim göremedim açıkcası bebekler için falan.trendyol kitlenmiş halde bende biraz bakayım dedim hiç bir ürünü açmıyor.
Blender alacaktım, ürünü ekliyorum sepet sürekli boş. Şimdi çıkış yaptım tekrar girmiyor bu sefer detrendyol kitlenmiş halde bende biraz bakayım dedim hiç bir ürünü açmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?