2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :) Trendyol cokmus resmen
Bende bakayım dedim birseyler ama yok asla acılmıyor bile.
Ben bebek arabası vb onları son ay alayım diyorum ama bakalım..

Gunaydin kizlar dun konturolum vardi cok şükür hunilesmem gecmis ama dr 1 ay daha yatak istirahati verdi olsun kizim iyi olsunda yatarim 1 ay daha napalim seker yuklemesini de mutlaka yaptırmalısin dedi bana hafta ya da gidip yaptiracam

Çok sevindim darısı başıma :) . Bende bugün yapıyorum yüklemeyi. 2. Saat kanı için bekliyorum

benim bu ara çok endişelerim var sizde de oluyor mu nee olcak nasıl olcak aınacak dünya şey var nasıl altından kalkcaz kafamda sürekli dönüyor o kadar taktım ki uykularım falan gidiyor hormonlardan falan mı acaba.

Gayet normal kuZum
Hazırlıklar zor herşey birbirinden pahalı
Bebişlerin sağlığı için endişe ediyoruz tabi

Çok takma canım yaa alışveriş işi marka model kafada belirlediysen muhtemelen 3 günlük iş. Maddi olarak yüklenmek istemezsen önümüzde 3 ayımız var dağıt 3 aya yavaş yavaş al. Bunlar için sıkma canını. En gerekli şeyler hazır olsun gerisi doğumdan sonra da olur.

Günaydın kızlar herkesler iyidir inşallah...ben de geniz akıntısıyla uğraşıyorum grip düzeldi gibi. Ama inanılmaz bir geniz akıntım var. Nefes aldırmıyor. Hasta olanlara da geçmiş olsun diyorum.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım.

O zincir sahibi ben değilim kuzum esut85 ben garip bir postacıyım

Sagliklica dogumumuzu yapalimda insallah benim gozumde hic hediye falan yok daha aklima bile gelmedi gozum acilmiyoki doktorlarin dediklerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…