- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Dün gece baktım bende güzel indirimler vardıtrendyol kitlenmiş halde bende biraz bakayım dedim hiç bir ürünü açmıyor.
bendee bebek arabası için girdim beğendiğim vardı dedim bekleyim belki düşer ama aynı duruyor fiyatıGünaydın kızlar :) Trendyol cokmus resmen
Bende bakayım dedim birseyler ama yok asla acılmıyor bile.
Ben bebek arabası vb onları son ay alayım diyorum ama bakalım..
Çok geçmiş olsun canım
Bi dönem bende yaşamıştım bunu
O kaşıntıdan saatlerce ağladığımı bilirim
Temiz bir kumaş bezi ütüyle ısıtıp o bölgeye koyabilirsin çok sıcak olmamasına dikkat et tabi
Kaşıntıyı alıp epey rahatlatıyor bende denemiştim
Teşekkür ederim canım
Dün akşam duş aldım, en sonra bi kavanoza ılık su ve elma sirkesi koymuştum göz kararı onunla yıkadım, sonra kuruladım güzelce. Doktorun verdiği fitil ve kremide kullandım. Şuanlık iyiyim şükür, inşallah tekrarlamaz
Evet bir indirim falanda yok hem.. birde para verip ona parayı baglayasım yok simdidenbendee bebek arabası için girdim beğendiğim vardı dedim bekleyim belki düşer ama aynı duruyor fiyatı
Gunaydn canimm cok sagol bakaym trendyola
Çok sevindim darısı başıma :) . Bende bugün yapıyorum yüklemeyi. 2. Saat kanı için bekliyorumGunaydin kizlar dun konturolum vardi cok şükür hunilesmem gecmis ama dr 1 ay daha yatak istirahati verdi olsun kizim iyi olsunda yatarim 1 ay daha napalim seker yuklemesini de mutlaka yaptırmalısin dedi bana hafta ya da gidip yaptiracam
Günaydın canımgünaydın kızlar.
bol tekmeli bir gün olsun
Gayet normal kuZumbenim bu ara çok endişelerim var sizde de oluyor mu nee olcak nasıl olcak aınacak dünya şey var nasıl altından kalkcaz kafamda sürekli dönüyor o kadar taktım ki uykularım falan gidiyor hormonlardan falan mı acaba.
Çok takma canım yaa alışveriş işi marka model kafada belirlediysen muhtemelen 3 günlük iş. Maddi olarak yüklenmek istemezsen önümüzde 3 ayımız var dağıt 3 aya yavaş yavaş al. Bunlar için sıkma canını. En gerekli şeyler hazır olsun gerisi doğumdan sonra da olur.benim bu ara çok endişelerim var sizde de oluyor mu nee olcak nasıl olcak aınacak dünya şey var nasıl altından kalkcaz kafamda sürekli dönüyor o kadar taktım ki uykularım falan gidiyor hormonlardan falan mı acaba.
Gözün aydın canım.Gunaydin kizlar dun konturolum vardi cok şükür hunilesmem gecmis ama dr 1 ay daha yatak istirahati verdi olsun kizim iyi olsunda yatarim 1 ay daha napalim seker yuklemesini de mutlaka yaptırmalısin dedi bana hafta ya da gidip yaptiracam
O zincir sahibi ben değilim kuzumBu arada şimdi geriyi okudum. @yeteramabukadar Doğum hediyesini bile aldırmış :) Kazasız belasız kullan. Bu devirde çocuklu kadının arabasız olması zor diye düşünüyorum. Hele de çalışıyorsa. biz daha yerimizde sayıyoruz. Ancak elbise, yastık falan.Şaka maka biz ne aldırsak acaba? Ama burda şirketi olan 4body1soul , restorant zincirleri olan @-Piraye var. Onlar da aldırsınlar bakalım. Bunlara artık arsa,yat, kat alınır :KK70::KK70:
Sagliklica dogumumuzu yapalimda insallah benim gozumde hic hediye falan yok daha aklima bile gelmedi gozum acilmiyoki doktorlarin dediklerindenBu arada şimdi geriyi okudum. @yeteramabukadar Doğum hediyesini bile aldırmış :) Kazasız belasız kullan. Bu devirde çocuklu kadının arabasız olması zor diye düşünüyorum. Hele de çalışıyorsa. biz daha yerimizde sayıyoruz. Ancak elbise, yastık falan.Şaka maka biz ne aldırsak acaba? Ama burda şirketi olan 4body1soul , restorant zincirleri olan @-Piraye var. Onlar da aldırsınlar bakalım. Bunlara artık arsa,yat, kat alınır :KK70::KK70:
Insallah gecer canim seninde bol bol dinlenÇok sevindim darısı başıma :) . Bende bugün yapıyorum yüklemeyi. 2. Saat kanı için bekliyorum
Dur hemen düzelteyim. Biz garip memurlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?