Cok saol canimGözün aydın canım.
Senin durumunu ilk hamileliğime benzetiyorum. Ayni senin gibiydim. Beşiğini Doğum yaptığım gün almıştı eşim. O kadar hevessizdim. Çok şükür hepsi geride kaldı. İnşallah senin için de öyle olacak.Sagliklica dogumumuzu yapalimda insallah benim gozumde hic hediye falan yok daha aklima bile gelmedi gozum acilmiyoki doktorlarin dediklerinden
Iyiyim canim. Bi suredir okuyamadimda, yazamadimda. Ama zafer benimdir kizimin tuvalet egitimini basarabildim :) benim icin cok onemliydi. Ustumden bi yuk kalkti resmen. Sacma sapan ruyalar goruyorum, pazartesi gunu sonunda ayrintili ultrason var. sen nasilsin? Bulantilar ne durumda?Atom heart mother sen nasılsın görünmüyorsun epeydir
Hadi gözün aydın. İyi olmana da sevindim. Benim eden büyük derdim 2. Doğmadan tuvalet eğitimini halletmek ama. Kılın nasıl olacak bilmiyorum. Sömestrda başlayayım diyorum. Ortalama kaç ay sürer ki?Iyiyim canim. Bi suredir okuyamadimda, yazamadimda. Ama zafer benimdir kizimin tuvalet egitimini basarabildim :) benim icin cok onemliydi. Ustumden bi yuk kalkti resmen. Sacma sapan ruyalar goruyorum, pazartesi gunu sonunda ayrintili ultrason var. sen nasilsin? Bulantilar ne durumda?
Eczanelerde satılan burun yıkama pompaları var. Ilık su ile doldurup yarım çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat ekleyip onunla yıkama yapın çok çabuk toparlıyor genizakıntısıGünaydın kızlar herkesler iyidir inşallah...ben de geniz akıntısıyla uğraşıyorum grip düzeldi gibi. Ama inanılmaz bir geniz akıntım var. Nefes aldırmıyor. Hasta olanlara da geçmiş olsun diyorum.
Çok teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğim.Eczanelerde satılan burun yıkama pompaları var. Ilık su ile doldurup yarım çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat ekleyip onunla yıkama yapın çok çabuk toparlıyor genizakıntısı
Evde hali yoktu zaten serili. Zaten kombiyi de acmistim, ona guveniyodum. Kolay olmuyo bu 3. Deneyisimdi. Haziranda denedim arkasina bakmadan kaciyordu. Ekimde denedim, 15-20 gun isemedigi yer kalmadi, ne ust ne bas. En son iste bu sefer, allaha dua ettimHadi gözün aydın. İyi olmana da sevindim. Benim eden büyük derdim 2. Doğmadan tuvalet eğitimini halletmek ama. Kılın nasıl olacak bilmiyorum. Sömestrda başlayayım diyorum. Ortalama kaç ay sürer ki?
Ben de merak ediyorum ne zamandır yok değil mi?Buarada4body1soul a farklı sosyal medya alanlarından falan ulaşabilen var mı ? Kendisi iyi ve sağlıklı mı?çok uzak durdu bir derdi yoktur inşallah
Benim kızım kendi tuvalate yapmayı çok istiyor. Çişim geldi diyip tuvalete gidiyor. Ama orada suyla oynuyor. Onu orda beklemek zor oluyor. Orda çiş yapsa da mutlaka odaya falan yine çiş yapıyor.Evde hali yoktu zaten serili. Zaten kombiyi de acmistim, ona guveniyodum. Kolay olmuyo bu 3. Deneyisimdi. Haziranda denedim arkasina bakmadan kaciyordu. Ekimde denedim, 15-20 gun isemedigi yer kalmadi, ne ust ne bas. En son iste bu sefer, allaha dua ettimcocugu iyi gozlemlemek onemli, cisini buraya yap degilde, tam cis yapacakken goz goze gelip sakin yapma tut dedim. Yapacagi anda tut demem, ayni gun isi cozmesine neden oldu. Yani 2. Gun bitmisti cis isi. Denemeye deger derim, cunku bebekde dogdugunda 2 bebe bezleme maddi manevi zor..
Yaaa evet kaç gündür sataşmadı hiçbirimize hadi bize neyse deBen de merak ediyorum ne zamandır yok değil mi?
Cumartesi’den beri hiç girmemiş.inşallah her şey yolundadır.Yaaa evet kaç gündür sataşmadı hiçbirimize hadi bize neyse degeronimo_s e bu kadar sataşmadan durması beni derin düşüncelere sevketti
Tuvalette beklemek cok zor, zaten bi sure sonra o da gitmek istemeyecek, sikilacak. Odaya getirdim ben lazimligi, her dakika oturmak bile istemiyordu. (Stiker odulu koydum cis basina) suyla oynamak icin herseyi feda ederler zaten. Ama tuvalete cis yapiyorsa, es gecme, benimki en basta onu bile yapmiyordu, hep bos kalkiyodu.Benim közüm kendi tuvalate yapmayı çöm istiyor. Çişim geldi diyip tuvalete gidiyor. Ama orada suyla oynuyor. Onu orda beklemek zor oluyor. Orda çiş yapsa da mutlaka odaya falan yine çiş yapıyor.
Anladım canım sağol. Sömestrda deneyeceğim ben de 15 gün.Tuvalette beklemek cok zor, zaten bi sure sonra o da gitmek istemeyecek, sikilacak. Odaya getirdim ben lazimligi, her dakika oturmak bile istemiyordu. (Stiker odulu koydum cis basina) suyla oynamak icin herseyi feda ederler zaten. Ama tuvalete cis yapiyorsa, es gecme, benimki en basta onu bile yapmiyordu, hep bos kalkiyodu.
Bırak arabayı aldırmakBu arada şimdi geriyi okudum. @yeteramabukadar Doğum hediyesini bile aldırmış :) Kazasız belasız kullan. Bu devirde çocuklu kadının arabasız olması zor diye düşünüyorum. Hele de çalışıyorsa. biz daha yerimizde sayıyoruz. Ancak elbise, yastık falan.Şaka maka biz ne aldırsak acaba? Ama burda şirketi olan 4body1soul , restorant zincirleri olan @esut85 var. Onlar da aldırsınlar bakalım. Bunlara artık arsa,yat, kat alınır :KK70::KK70:
O da iyiymiş:) senin hediye de hazır.. bakar bakar yeni doğmuş bebeğe bakmak kolay olur.Bırak arabayı aldırmak
Doğumdan sonra gidip saçımı boyattırmak işlemi için bir gün kızçeme baksın bana yeter
Bana gelecek hediye belli adam Pırlantıcıda çalışıyor gelir gene bir pırlanta
Ayyyyy öyle deme kısss ne güzel mesleğin var arkanda devlet var
Kıss geliyor Allah için şimdi her özel günde getiriyor bide özel tasarım filan yapıyorO da iyiymiş:) senin hediye de hazır.. bakar bakar yeni doğmuş bebeğe bakmak kolay olur.
Kaç gündür bende yazıyorum Merak ediyorumBuarada4body1soul a farklı sosyal medya alanlarından falan ulaşabilen var mı ? Kendisi iyi ve sağlıklı mı?çok uzak durdu bir derdi yoktur inşallah
Günaydın canım
Olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?