2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kaç gündür bende yazıyorum Merak ediyorum
Farklı bir sosyal medyasını da hiç bilmıyorum belki filanlar vardır
Sen napıyon kuZum aldın mı sonuçları şeker için
Aldım aldım gayet iyi çıktı. İdrar yolları da temiz çıktı. Hemoglobinimde daha fazla düşmemiş. Herşey yolunda yani laboratuvar olarak şuan dr uma da yazdım illa yatayım mı yoksa dolanabilirmiyim diye o da arada çık falan derse tadından yenmez

Asil birkaç gündür içeride top koşturuyor
yarın kontrol var bu gece hayatta uyku tutmaz.
Günden güne hareketleri daha güçleniyor dimi maşalllah
Allah nazarlardan korusun bizim öyle
Balık kız gibi yüzüyor Benimde içerde
Kontrol zamanı geldi haydi hayırlı haberler inşallah

Şükür kuZumm
Allah ın izni ile az kaldı zaten yat dese bile hiç canını sıkma evde de zaman geçtiyor yeter ki bebişler sağlıklı olsun

Şükür kuZumm
Allah ın izni ile az kaldı zaten yat dese bile hiç canını sıkma evde de zaman geçtiyor yeter ki bebişler sağlıklı olsun
Aynen öyle çok zor elde ediyoruz bu bebekleri allah yüzümüze gülsün sağlıklı olsunlar da ben razıyım

Eşim bana hiç bir şey alamayacak gibi. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Hediyesizim yine.
Kızım doğduğunda pırlanta kolye almıştı, sözde ikincide pırlanta küpe alacaktı. Öyle bi para yok ama. Ben de alma dedim ne yapayım.

Bu arada ben arabayı bebek arabası olarak düşünmüştüm. BizyanmadikYAKILDIK açıklama bekliyoruz

Ben de kendi düşünüp bir şey alsın istiyorum. Çok nadir süpriz hediye alır. Ama alınca da iyi şeyler alır. Genelde benim beğendiğim şeyi beraber alırız. Ama ben ona hediye diyemiyorum. Ben beğenip istedikten sonra bir anlam ifade etmiyor. acaba arsızlık edip nakit para mı istesem Sizin ev telaşınız var. Çok normal maddi olarak parasının olmaması.
Yeni ev almak taşınmak çok büyük masraf. Bir de her şey gönlünce olsun isteyince masraf daha da artıyor.

ben ilkimde de boyleydim 8 aylik falandi oyle alisveris yapmistik zaten alisveris dedigin 1 2 gune tamam

Hadi gözün aydın. İyi olmana da sevindim. Benim eden büyük derdim 2. Doğmadan tuvalet eğitimini halletmek ama. Kılın nasıl olacak bilmiyorum. Sömestrda başlayayım diyorum. Ortalama kaç ay sürer ki?
Canim eger cocuk hazirsa en fazla 1 hafta benim oglum 2. 5 yasini biraz gecmisti oyle baslamistik hic gece bile altini islatmamisti gunduz 1 2 kere kacirdi o kadar ama hzir degilse daha uzun surer hem sen hem minnos yipranirsiniz o yuzden acele etme derim

Trendyol Bebek ürünlerinde indirim var fazla seçenek Yok ama bizim hiç bir şeyimiz olmadığı için ben biraz alışveriş yaptım...
Eşime söyledim iptal edeceksen alma dedi
Bakım ürünlerinde Fiyatlar çok değişmemiş gibi geldi bana çok marka vardı başım döndü resmen:) halbuki eski fiyatlarıda not etmiştim bir kenara güle güle kullanın pera hanımla

Bakım ürünlerinde Fiyatlar çok değişmemiş gibi geldi bana çok marka vardı başım döndü resmen:) halbuki eski fiyatlarıda not etmiştim bir kenara güle güle kullanın pera hanımla
Benim de başım döndü. Dünya kadar ürün ekledim sonra azıcık bir şey aldım. Çamaşır deterjanı perwoll lazımdı, güzel indirime girmiş, hem de sepetteki her şey lkargo bedava oluyor onu alınca.

Hayır canim normal araç
Mini çip teri
Hayır canim normal araç
Mini çip terios şimdi sanayide
Film kaplanıyor gelince aticam

Ben bulaşık ya da çamaşır deterjanı olarak nispeten daha sağlıklı olanları tercih ediyorum. Friendly marka oldukça ucuz görünüyordu ama evvelden takip edemediğim için fiyatlarını bilemiyorum arada kaldım. Yarın salim kafayla hepsini araştırırım diye bekliyorum. Bir de hepsiburada geçen yıl çok güzel indirim yapmıştı. O yüzden biraz da cumayı bekleyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…