Aldım aldım gayet iyi çıktı. İdrar yolları da temiz çıktı. Hemoglobinimde daha fazla düşmemiş. Herşey yolunda yani laboratuvar olarak şuanKaç gündür bende yazıyorum Merak ediyorum
Farklı bir sosyal medyasını da hiç bilmıyorum belki filanlar vardır
Sen napıyon kuZum aldın mı sonuçları şeker için
Günden güne hareketleri daha güçleniyor dimi maşalllahAsil birkaç gündür içeride top koşturuyor
yarın kontrol var bu gece hayatta uyku tutmaz.
Şükür kuZummAldım aldım gayet iyi çıktı. İdrar yolları da temiz çıktı. Hemoglobinimde daha fazla düşmemiş. Herşey yolunda yani laboratuvar olarak şuandr uma da yazdım illa yatayım mı yoksa dolanabilirmiyim diye o da arada çık falan derse tadından yenmez
Aynen öyle çok zor elde ediyoruz bu bebekleri allah yüzümüze gülsün sağlıklı olsunlar da ben razıyımŞükür kuZumm
Allah ın izni ile az kaldı zaten yat dese bile hiç canını sıkma evde de zaman geçtiyor yeter ki bebişler sağlıklı olsun
Eşim bana hiç bir şey alamayacak gibi. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Hediyesizim yine.Bu arada şimdi geriyi okudum.BizyanmadikYAKILDIK Doğum hediyesini bile aldırmış :) Kazasız belasız kullan. Bu devirde çocuklu kadının arabasız olması zor diye düşünüyorum. Hele de çalışıyorsa. biz daha yerimizde sayıyoruz. Ancak elbise, yastık falan. Şaka maka biz ne aldırsak acaba? Ama burda şirketi olan 4body1soul , restorant zincirleri olan @esut85 var. Onlar da aldırsınlar bakalım. Bunlara artık arsa,yat, kat alınır :KK70::KK70:
Ben de meraktayım. Çok yoğundur ama yine tahminimce ondan girememiştir.Yaaa evet kaç gündür sataşmadı hiçbirimize hadi bize neyse degeronimo_s e bu kadar sataşmadan durması beni derin düşüncelere sevketti
Ben de kendi düşünüp bir şey alsın istiyorum. Çok nadir süpriz hediye alır. Ama alınca da iyi şeyler alır. Genelde benim beğendiğim şeyi beraber alırız. Ama ben ona hediye diyemiyorum. Ben beğenip istedikten sonra bir anlam ifade etmiyor. acaba arsızlık edip nakit para mı istesemEşim bana hiç bir şey alamayacak gibi. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Hediyesizim yine.
Kızım doğduğunda pırlanta kolye almıştı, sözde ikincide pırlanta küpe alacaktı. Öyle bi para yok ama. Ben de alma dedim ne yapayım.
Bu arada ben arabayı bebek arabası olarak düşünmüştüm.BizyanmadikYAKILDIK açıklama bekliyoruz
ben ilkimde de boyleydim 8 aylik falandi oyle alisveris yapmistik zaten alisveris dedigin 1 2 gune tamamSenin durumunu ilk hamileliğime benzetiyorum. Ayni senin gibiydim. Beşiğini Doğum yaptığım gün almıştı eşim. O kadar hevessizdim. Çok şükür hepsi geride kaldı. İnşallah senin için de öyle olacak.
Canim eger cocuk hazirsa en fazla 1 hafta benim oglum 2. 5 yasini biraz gecmisti oyle baslamistik hic gece bile altini islatmamisti gunduz 1 2 kere kacirdi o kadar ama hzir degilse daha uzun surer hem sen hem minnos yipranirsiniz o yuzden acele etme derimHadi gözün aydın. İyi olmana da sevindim. Benim eden büyük derdim 2. Doğmadan tuvalet eğitimini halletmek ama. Kılın nasıl olacak bilmiyorum. Sömestrda başlayayım diyorum. Ortalama kaç ay sürer ki?
Hele ben yaya memurDur hemen düzelteyim. Biz garip memurlar:)
Çok şükür canım zaten. Yürüyoruz hem yürüyüş iyi oluyorAyyyyy öyle deme kısss ne güzel mesleğin var arkanda devlet var
Bakım ürünlerinde Fiyatlar çok değişmemiş gibi geldi bana çok marka vardı başım döndü resmen:) halbuki eski fiyatlarıda not etmiştim bir kenaraTrendyol Bebek ürünlerinde indirim var fazla seçenek Yok ama bizim hiç bir şeyimiz olmadığı için ben biraz alışveriş yaptım...
Eşime söyledim iptal edeceksen alma dedi
Benim de başım döndü. Dünya kadar ürün ekledim sonra azıcık bir şey aldım. Çamaşır deterjanı perwoll lazımdı, güzel indirime girmiş, hem de sepetteki her şey lkargo bedava oluyor onu alınca.Bakım ürünlerinde Fiyatlar çok değişmemiş gibi geldi bana çok marka vardı başım döndü resmen:) halbuki eski fiyatlarıda not etmiştim bir kenaragüle güle kullanın pera hanımla
Foto atsana
Hayır canim normal araçEşim bana hiç bir şey alamayacak gibi. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Hediyesizim yine.
Kızım doğduğunda pırlanta kolye almıştı, sözde ikincide pırlanta küpe alacaktı. Öyle bi para yok ama. Ben de alma dedim ne yapayım.
Bu arada ben arabayı bebek arabası olarak düşünmüştüm.BizyanmadikYAKILDIK açıklama bekliyoruz
Hayır canim normal araçEşim bana hiç bir şey alamayacak gibi. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Hediyesizim yine.
Ben bulaşık ya da çamaşır deterjanı olarak nispeten daha sağlıklı olanları tercih ediyorum. Friendly marka oldukça ucuz görünüyordu ama evvelden takip edemediğim için fiyatlarını bilemiyorum arada kaldım. Yarın salim kafayla hepsini araştırırım diye bekliyorum. Bir de hepsiburada geçen yıl çok güzel indirim yapmıştı. O yüzden biraz da cumayı bekleyesim varBenim de başım döndü. Dünya kadar ürün ekledim sonra azıcık bir şey aldım. Çamaşır deterjanı perwoll lazımdı, güzel indirime girmiş, hem de sepetteki her şey lkargo bedava oluyor onu alınca.
Oo hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallahHayır canim normal araç
Mini çip teri
Hayır canim normal araç
Mini çip terios şimdi sanayide
Film kaplanıyor gelince aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?